Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

protein ağırlıklı bir diyet aslında bi denesem diyorum..
dur biraz daha araştırma yapiim..uygularsam burada gün gün paylaşırım..
protein ağırlık bir diyet genelde et yeniyor galiba bu diyette etler iyi pişmiş olduğu sürece hamile kalsa da bir sorun yaratmaz bence yanında süt grubu ürün ve salata da varsa aksine çok faydalı çok sağlılıklı olur

Hoşgeldin Tal

Dukan diyetini birkaç kez denemişliğim var, her defasında başarısız olsam da

Emziren annelerin bu diyeti yapmasının uygun olmayacağı şeklinde yorumlar okumuştum ama neye dayanarak bunu söylediklerini bilmiyorum. Sanırım bu durumda gebe kalmak isteyenlerin de uygulaması doğru olmaz :26:

Katkılı gıdaları içermeyen ama besin çeşitliliği olan bir beslenme planı senin durumundaki biri için daha iyidir bana göre, bol hareketle de desteklersen hem kilo vermiş olur hem de hamilelik öncesi bedenini hazırlamış olursun.

Ayşecim ben bugün de montiye başlayamadım

Sabah kalktığımda mükellef bir sofra vardı, sofrada neler olduğunu tahmin edersin :)

Kendime engel olamadım, karbonhidrat-protein demeden ölçülü olmak şartıyla hepsinden yedim :78:

Son düzenleme:

beni şaşırtıyorsun uruzum, evde tatlılar börekler olupta yemeyen uruzum, ne oldu sana da iraden zayıfladı böyle

hoşbulduk teşekkürler uruz..bende senin gibi düşünüyorum ama biraz bakayım nette..

beni şaşırtıyorsun uruzum, evde tatlılar börekler olupta yemeyen uruzum, ne oldu sana da iraden zayıfladı böyle

Canım bana neler olduğunu ben de bilmiyorum, bugünü de kalori kısıtlaması yaparak geçiricem.

Özel bir diyet yapamıyorum bari kalori sınırını aşmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…