Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen kac yildir welstesin canim..trde mi dogdn yoksa burdami..ben genelde duymazliktan geliyorum zaten almanca kötü söz literatürüm zayif biz sadece yüksek almanca ögrendik..malesef avusturyada cok var o tip insanlar bir sokaga cikiyorum 2 kisiyle kesin kavga etmis sekilde dönüyorum ya basörtüme yada cocuklara bir bahane buluyorlar laf atiyorlar bende dayanamiyorum
yaptiklari cok ayip ki ceza kanunundada suc sayiliyor ama akillanmiyorlar hepsinin cani cehenneme valla
dünde ben öyleydim iste boguluyordum resmen bugün sükür daha iyiym ne desem bos su an sana ama rgl den dolayida olabilir dedigin gibi ne bu kadinlarin cektigi ya]
sicaga yakin ilik limonlu su cok iyi geliyor gaz sancisina..birde rezene ve kimyon evde varsa..offf kızlar 2 gündür acayip bir gaz sancım var karnımın içinde bir başlıyor sonra kasıklarıma vuruyor ağrısı üşüttüm mü acaba yaaa
dolunay zamanimi acaba genelde o dönemde olur böyle genel bi durum..kızlar noluyo size yaa herkeste bir sıkıntı bir hüzüntoparlayın kendinizi
havalar mı etkiliyo nedir anlamadım valla...
yasemin ve reyhancım yazdıklarınızı okuyunca üzüldüm doğrusu..ırkçı insanlara tahammül etmek zor olsa gerek..allah yardımcınız olsun ...yasemin yakında kurtuluyomuş peki reyhancım sen uzun vadelimi kalıcaksın avusturyada ??
slmmmm
sabah erken kalkmak bize yaramadı oğlumla uyumuş kalmışız :)) (normalde Teo da asla öğlen uyumaz) sabah gittik başvurumuzu yaptık ilk başvuranlardan olduğumuz için çıkma şansımız yüksekmiş..
Yasemincim ben devlet kreşine başvurdum yeğenlerim devlet kreşinne gittiler ve memnun kaldık eğitimi,temizliği,yemekleri ,aktiviteleri vs..herşeyiyle özel kreşlerle aynı boşyere bir sürü para veremem..
kayıtta 450tl istediler çocuğun ihtiyaçları ve aktiviteler için falanmış..ama yarım gün aylık 80tl.. zaten bize çok yakın sitenin içinde ben götürüp getircem.. ÇOcuk da rahatlar ben de diye düşünüyorum..bakalım artık eylülde göreceğiz!
Yasemincim oturduğunuz binaya bende şaşırdım kaldım 500-600yıllkı ne demek..gerçekten tarihi binaymış ama eski olduğu için oturması zordur eminim o binalara içeriden değil de dışarıdan bakacaksın çünkü ev ne kadar eskiyse o kadar tadilat çıkarıyor..neyse senin işin bitti evle artık bişey kalmadı!
Komşulara gelince çok zor öyle bir şehirde yaşamak Allah kolaylık versin hepinize!
bende gidince kres meselesini arastiracam kaldigim cevre cok gelirmis degil mecburi hizmet olunca fazla alternatifim olmadi bos kadro nerdeyde orayi yazdim tercihlerime umarim yakinda vardir iyi bir yer..Yasemin bir de tuvalet olayımızı sormuşsun genelde ben yanında oluyorum ama çişini kendisi yapıyor diğerinde illaki benim olmam şart umarım kreş zamanı bünyesini öğleden sonra akşam yapmaya alıştırırım oralarda kim uğraşacak yoksa..
evet çoçukla çok zor oluyo erkekler sabırsız oluyo ne alacağını şaşırıyorsun canımbugün esim evde 3nü ögle uykusuna yatirdim..biraz takilayim dedim..dün alisverisim hüsaranla noktalandi 2 cocukla ne zor esim anca onlar büyüyünce diyor..
aldigim seyleride degistirmem lazim hep yanlis beden almisim denemeye bile firsatim olmadi esim zaten sevmez alisverisi tam kabustu..
bugün esim evde 3nü ögle uykusuna yatirdim..biraz takilayim dedim..dün alisverisim hüsaranla noktalandi 2 cocukla ne zor esim anca onlar büyüyünce diyor..
aldigim seyleride degistirmem lazim hep yanlis beden almisim denemeye bile firsatim olmadi esim zaten sevmez alisverisi tam kabustu..
haklisin seymacim ama onunda zorluklari var bi tane yaptim hala gelmedi..se en iyisi netten alışveriş yap bende bu gün markafonide bir gözlük beğendim acayipte indirimi vardı ama kartta problem var diyor alamıyorum sinir oldum:85::85::85:
Herkesin kandili mübarek olsun hanımlar![]()
amin cnmHerkesin kandili mübarek olsun hanımlar![]()
ah uruzum gelmiş.. hoşgeldin canım![]()
Eki Görüntüle 203357
Receb’in ilk cuma gecesine Regaib gecesi denir. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ragibetler [ihsanlar, ikramlar] yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir.
Rabbim, hepimizin dualarını kabul eylesin.. Kandiliniz mübarek olsun…
amin cnm
hani sen geliyordun artık
muteyyince senin de kandilin mübarek olsun canım
kaç kg sun uruzcum dukan diyeti nasıl gidiyor cnm