- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menümü yazayım
sabah
3 dilim küük t.b.ekmeği kızarmış
lıgt peynir
domates sosu
yeşillik
öğlen
tavuk
salata
1 bardak ayran
akşam
elma
salatalık
çilek badem
1 saat callan
yarın bildirim var reglimde yaklaşıyor akşam meyve öğünü yaptım sadece![]()
yok canım kaçamak yok yapmaya da hiç niyetim yok kızımın doğum gününe saklıyorum ayın 24 ünde yapacağım hafta 1 gün hakkımız var ama ben ayda 1 kullanacağımAyşecim montiye göre listeni nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum
Sen söyle bakalım, senin bu akşamki listen montiye uygun oldu mu, kaçamak yok değil mi? :)
gülşencim topikçe cinlendik demekki![]()
inş. bir an önce düzelirsin canım tamam akşam sen yap sayımı canımbugün bütün gün annanemdeydim kızlar sizler naptınız birazdan okurum bir iştahsızlık ve ağız kuruluğu vardı bugün bende oruç olsa rahat tutacaktım bir iki lokma yemesem yiyemicem yediklerimde de fena halde midem bulanıyordu şimdi kahvaltı etcem domatesli yumurta yapcamakşama kimse sayım için yazmamışsa ben yapayım
ohh ne güzel annne yakınıda canımben gidiyorum hemde annemlere bu akşam için söz vermiyorum yaniiiiii![]()
ohh ne güzel annne yakınıda canım
hmm anladım doğru cnmevet yakın benim evimle annemin evinin arasında 3 sokak kayın validemin eviyle 1 sokak var yakın olması genellikle iyi oluyorda bazen![]()
hmm anladım doğru cnm
bende hiç öyle sorun olmadı canım, bir daha dene olmazsa yardım kısmından msj at söyle canım.yada çağrı merkezini ara daha çabuk sonuç alırsın canımayşecim sen bilirsin artık bu konularda uzman oldun bu gün markafonide markasını şimdi hatırlamıyorum bir indirim vardı gözlük beğendim alıcam giriiyoruz olmuor herşeyi doğru girdiğimiz halde kart bilgilerinizi kontrol edin diyor acaba site ilgili birşey mi:44::44::44:
bende hiç öyle sorun olmadı canım, bir daha dene olmazsa yardım kısmından msj at söyle canım.yada çağrı merkezini ara daha çabuk sonuç alırsın canım
sen kac yildir welstesin canim..trde mi dogdn yoksa burdami..ben genelde duymazliktan geliyorum zaten almanca kötü söz literatürüm zayif biz sadece yüksek almanca ögrendik..
sicaga yakin ilik limonlu su cok iyi geliyor gaz sancisina..birde rezene ve kimyon evde varsa..
dolunay zamanimi acaba genelde o dönemde olur böyle genel bi durum..
bende gidince kres meselesini arastiracam kaldigim cevre cok gelirmis degil mecburi hizmet olunca fazla alternatifim olmadi bos kadro nerdeyde orayi yazdim tercihlerime umarim yakinda vardir iyi bir yer..
binayi bosaltip komple tadilat yapilacakti 4 sene oldu hala bir adim atmadilar..camlarimizi felan bi görseniz bide bizimki cati kat..tam antika..
bizim wc gayet iyiydi klozete gecmistik ama trde önce kaldigimiz evde klozet yokt lazimlik olayina döndük sonra bizim eve gectik klozete bu seferde annem agir kaldiramadigindan kizimda kendi oturamadigindan yine lazimlikta kaldi viyanaya gelince klozete gectik bu seferde babasi o oturken yanlislikla sifona basmis korktu oturma istemedi simdi yeni yeni klozete yapiyoruz ama kendi degil korkyorum diyo..atlatiriz umarim..
bugün esim evde 3nü ögle uykusuna yatirdim..biraz takilayim dedim..dün alisverisim hüsaranla noktalandi 2 cocukla ne zor esim anca onlar büyüyünce diyor..
aldigim seyleride degistirmem lazim hep yanlis beden almisim denemeye bile firsatim olmadi esim zaten sevmez alisverisi tam kabustu..
reyhancim dönüyo olmasam kesin seninle görüsürdük ben welse yakin petenbachti sanirim ismi vorchdorf var bide oralara cok geldim tanidiklarim var..welsin bahnhofunu bilirim camisinide..ben 3 yasinda gelmisim canim almanyada ve 19 yasinda esimle evlendim 3 sene almanyada kaldik sonra is sorunu oldu esimin avusturyaya geldik oda 7 sene oldu burdayim iste canim
ay sorma 2 cocukla hersey cok zor heleki benim oglan masallahi var dur dedigin yerde durmaz
reyhancim dönüyo olmasam kesin seninle görüsürdük ben welse yakin petenbachti sanirim ismi vorchdorf var bide oralara cok geldim tanidiklarim var..welsin bahnhofunu bilirim camisinide..
benimde kizim belide ilk olduklarindan kaynaklaniyordur.oglum uslu hamdolsun bazen gazi oluyor uyutmuyor.dün emzirdim ciktik ama bizim ev merkeze uzak acikti mamada almiyor deneme kabininde emzirdim o uyudu bu seferde kizim yaramazlik yapmaya basladi esim zaten sevmez cocuklar durmuyo bahanesi oldu.
kayserili tanidiklarim soyisimleri arikan özdemir..suzan naile pembe kadriye abla songül abla bunlar´suan hatirladiklarim..ay keske canim benim ya eet petenbacha yakiniz biz oraya yakin calismistim ben
orda tanidiklarin kim acaba canim ??