Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yine oturdum kaldım daha yemek yapmadım gidiyim de az yağlısından bi türlü yapıyım..yanına pilav yapasım geliyor ama pilav cıss dimi yapmıyım..
ayşe işlere daldı heralde sesi soluğu çıkmıyo bugün![]()
Kızlar dün şu şehir fırsatlarında bir fırsat buldum çocuk d.günü için parti evi..(hani hep açmayı istediğim şey:)) pastası ve slaytı içinde 2 saatlik program 89tl..
orada geçen sene ablam 350tl verip d.günü yapmıştı mekan çok güzel ve fırsat süper,sadece pastası zaten 50-60tl..bana çok mantıklı geliyor ama aradım 10-11-12haziran hep dolu haftaiçi başka bir gün yapmanında anlamı olmaz diye vazgeçtik(1 sene kullanabiliyorsun hakkını Ankaradakiler aklınızda olsun)
çok heveslenmiştim hem ben yorulmayacaktım,hem ev batmayacaktı,hem güzel bir d.günü olacaktı çocuk açısından bir de palyaço tanıdığım var 50tl onu getirecektim..şimdilik iptal!
bakalım evde yapmayı bu sene de göze alabilecekmiyim? ben yapınca abartıyorum hem kişi sayısı hem de hazırladığım masa en az 15 çeşit oluyor ve ben ertesigün iptalim..
en son aile içi istediği bir pastayı yaptırıp en fazla 10 kişiyle kutlamayı düşünüyorum bakalım olacakmı..
ne güzel bir fırsatmış cidden. benm bile doğum günümü öyle kutlayasım geldiKızlar dün şu şehir fırsatlarında bir fırsat buldum çocuk d.günü için parti evi..(hani hep açmayı istediğim şey:)) pastası ve slaytı içinde 2 saatlik program 89tl..
orada geçen sene ablam 350tl verip d.günü yapmıştı mekan çok güzel ve fırsat süper,sadece pastası zaten 50-60tl..bana çok mantıklı geliyor ama aradım 10-11-12haziran hep dolu haftaiçi başka bir gün yapmanında anlamı olmaz diye vazgeçtik(1 sene kullanabiliyorsun hakkını Ankaradakiler aklınızda olsun)
çok heveslenmiştim hem ben yorulmayacaktım,hem ev batmayacaktı,hem güzel bir d.günü olacaktı çocuk açısından bir de palyaço tanıdığım var 50tl onu getirecektim..şimdilik iptal!
bakalım evde yapmayı bu sene de göze alabilecekmiyim? ben yapınca abartıyorum hem kişi sayısı hem de hazırladığım masa en az 15 çeşit oluyor ve ben ertesigün iptalim..
en son aile içi istediği bir pastayı yaptırıp en fazla 10 kişiyle kutlamayı düşünüyorum bakalım olacakmı..
ben de bayılırım hurmaya.. başlarsam durduramam kendimi eminim. o yüzden hiç bulaşmamak en iyisievet hurma yedim ama ne yedim 5 6 7 8 derken kendimi zor durdurdum![]()
BEN GELDİM KIZLAR
gülşencim şeymacı menülerine alkış her zmanki gibimoralim bozuk ya yarın eşim gelecekti pikniğe gidecektik ama izin yok o kadar bunaldım ki
ev taşıma işi gerçekten zor hele de tek başına ve çoçukla eşimde evde yok her iş bana bakıyor şuanda annem gelecekti ama daha evin tarihi belli değil sonra birlikte döcektik izne ayrılıp izin işide olmayınca herşey altüst oldu ne yapacağım ben bilmiyorum
deryacım devlet kreşimi 450 tl istiyordevlet kreşi bu kadar isterse özeller ne kadar isterki
bende düşünüyorum burdan dönüşte bakalım.
bende regl olmak üzereym... bunalıma girdm.. boş boş oturup ağlıyorm.. 2 dk sonra gülebiliyorm... pöff içim daralıyo..sağlo reyhancım çok canım sıkkın bugün kaç gündür gergindim zaten bugün içim daralıyor ağlayasım var
benim regl yakın kesin bunalımlara girdiğime göre![]()
Günaydin fistik arkadaslarim benimhepinizi coookk özledim ..
![]()
hem pilav hem ekmek olmamış elifcim birinden vazgeçmen lazım canım.bu sabah çok az bir kahvaltı ettim sabahları iştahm olmuyor... biraz peynir bir dilim kepek ve domates.
öğle ızgara köfte ve yanına yarm kase pilavla biraz salata. yanına da bir dilim ekmek. ve ayran.
akşam da ızgara tavuk 2 köfte ve salata yedim. birazdan da kiraz yerim biraz..
bu arada nolur bi çare buln.. en az 300 lira sırf dışarda yedğim için ızgaralara gidiyor.... ne yicm ben dışarda tüm gün dışardaym.... lahmacun yesem olurmu? yada pide?
hem pilav hem ekmek olmamış elifcim birinden vazgeçmen lazım canım.
lahmacun olur 1 yada 1.5 lahmacun bol salata.aynında ayran.tavuklu slaata ,tonlu salata falanda yiyebilirisn canım
hadi ya bende ucuz olur diye şey ettiydimlahmacun en güzli sanrm.. tvuklu salatalar fln da en az 15 lira... hergüne vurunca.. benm öğrenci bütçesi ister istemez sarsılıyor.
offf kızlar 2 gündür acayip bir gaz sancım var karnımın içinde bir başlıyor sonra kasıklarıma vuruyor ağrısı üşüttüm mü acaba yaaa
kızlar noluyo size yaa herkeste bir sıkıntı bir hüzüntoparlayın kendinizi
havalar mı etkiliyo nedir anlamadım valla...
yasemin ve reyhancım yazdıklarınızı okuyunca üzüldüm doğrusu..ırkçı insanlara tahammül etmek zor olsa gerek..allah yardımcınız olsun ...yasemin yakında kurtuluyomuş peki reyhancım sen uzun vadelimi kalıcaksın avusturyada ??
dileğim hoşgeldin ben de ösledim kızgüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
şimdiden özledim sizi ya((