• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kizlar bugün baya geciktim sabah kahvalti yapmadan kermese yardima gittim orda 2 lahmacun yedim ve baskada bisey yemedim
3 litreye yakin su icmisimdir sporda yok malesef

ayrica hepinizin kandili mübarek olsun allahim tüm dualarinizi kabul etsin insallah

Sağol canım, senin kandilin de mübarek olsun, Allah dualarını kabul etsin :16:

Bütün gün sadece iki lahmacunla nasıl idare ettin, üstüne bir de koşuşturma :)

Bugün büyük bir kalori açığı yarattın demektir :66:

Bu akşam hamur kızartması yedim :)

Evde yapılmıştı, yağlarını havlu peçeteyle alarak minik olanlarından üç tane yedim :9:

Hala yeme isteğim var ama bu saatten sonra asla yemem :63:
ne yedin ne edin hem hamur hem kızartma:52::52::52:cıssssssssssssss olmaz:19:
aman uruzum sakın yeme he durdur içineki canavarı:1:kaç kg sun cnm dukan diyeti noldu daha önce de sordum cvp göremedim:1:

selam kizlar bugün baya geciktim sabah kahvalti yapmadan kermese yardima gittim orda 2 lahmacun yedim ve baskada bisey yemedim
3 litreye yakin su icmisimdir sporda yok malesef

ayrica hepinizin kandili mübarek olsun allahim tüm dualarinizi kabul etsin insallah
reyhancım sağlıksız olmuş ama yarın tartıda güzel sonuçlar glecektir bugünün etkisiyle

ne yedin ne edin hem hamur hem kızartma:52::52::52:cıssssssssssssss olmaz:19:
aman uruzum sakın yeme he durdur içineki canavarı:1:kaç kg sun cnm dukan diyeti noldu daha önce de sordum cvp göremedim:1:

Ayşecim cin gibisin, ilk defa dikatinden bir şey kaçabilmiş :9:

Canım daha önce sorduğunda dukan diyetindeki başarısızlığımı söylemiştim :1:

Kaç oldu deniyorum ama olmuyor bir türlü, sorun bende sanırım :)

Şu mesajı yazmıştım :69:

Ayşecim dukan diyetini yanılmıyorsam dördüncü kez denedim, daha önceki denemelerimde olduğu gibi fazla sürdüremedim ve bıraktım
2rh4cc0_th.jpg.gif

Sonuçları çok cezbedici, bu kadar güzel sonuçlar için sabredebilirim desem de dört kez de bunu başaramadım :)

Yaklaşık 8 gündür kalori diyetindeyim tekrar, ilk 3 günde 1.1 kilo verdim, son 5 gündür de tartılmadım.

Dukanı bıraktıktan sonra 77.5 kilo ile kalori diyetine başladım, diyete başladıktan 3 gün sonra 76.4 kiloydum, son durumu henüz bilmiyorum canım
opuyorumnanaktan.gif

Ayşecim cin gibisin, ilk defa dikatinden bir şey kaçabilmiş :9:

Canım daha önce sorduğunda dukan diyetindeki başarısızlığımı söylemiştim :1:

Kaç oldu deniyorum ama olmuyor bir türlü, sorun bende sanırım :)

Şu mesajı yazmıştım :69:

bu aralar leylayım ondandır canım:1:takımdan ayrılırken kaç kg dun canım sen yaparsın aslında dukan mukan vız gelir sana ama gel monti yapalım

Bu akşam hamur kızartması yedim :)

Evde yapılmıştı, yağlarını havlu peçeteyle alarak minik olanlarından üç tane yedim :9:

Hala yeme isteğim var ama bu saatten sonra asla yemem :63:

bu saaten sonra yemezmis :36: daha ne yiyecen kiz:37:

Sağol canım, senin kandilin de mübarek olsun, Allah dualarını kabul etsin :16:

Bütün gün sadece iki lahmacunla nasıl idare ettin, üstüne bir de koşuşturma :)

Bugün büyük bir kalori açığı yarattın demektir :66:

evet baya acik ama kosusturmadan yiyemedim zaten simdide acim ama malesef yapacak bisey yok :)))

reyhancım sağlıksız olmuş ama yarın tartıda güzel sonuçlar glecektir bugünün etkisiyle

farkindayim canim simdi tartindim yarin firsatim olmaz kermese gidecem sabahtan yine
veeee bu saate 84 geldim:52::52::52:

Back