• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar diyettekiler:3::9:

bende sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1yarım ince dilim tahıllı ekmek(evde biz yapıyoruz) 1 dilim peynir 1 çay kaşığı terayağ uzarine 1 çay kaşığı bal , 3 adet siyah zeytin, 3 adet badem, domates salatalık biber yedim çay olarak yeşil çay içtim..şu an da türk kahvesi içiorum...

papatya89: 23 :65::65::65:
ayşeceylin: 14 :23: :71:
batuhanım: 14 :23: :71:
nuvanda: 8 :46:
handerya: 8 :46:
lamamma: 7 :79:
gerbera: 7 :79:
gülşenbaşak: 7 :79:
elif190: 5 :34:
scapula:3 :23:
dün basima gelenleri sormayin esimle mutfaktaydik oglsumun aglamasiyla bi kostuk anakucagimi diyorsunuz ondaydi kizim hoplarken ziplarken sanirim üstüne düsmüs neye ugradigimizi sasirdik kizimda sok oldu ne yaptin diyoruz konusamiyo kardesi agliyor diye...kuzumda nasil agladi nefesi kesildi resmen.Allahtan ben soguk kanliyim esim kizima kizacak oldu engelledim,biliyorum bilincli zarar vermez...bütün aksam gözlem altinda tuttuk onlarla ugrastim bi ara ugradim yazayim diye ama sadece okyabildim..gece 12den sonra uyutabildim herkesi bende uyumus kalmisim.

gnyadın kızlar:3::3:
sabah uyandığımda fena üşüyordum ve bütün kemiklerim sızlıyordu kahvaltıdada hafif yutkunamadığımı anladım sanırım üşüttüm :2:

gecmis olsun tatlim:71:

süpersinnnnnnnnn devam böyle:16:

bu arada eskilerden kimseyi göremiorum değiştimi kişiler???

eskilerden bildigin kim var sen sorsan bizde sana var yada yok desek cünki en eski kim bilmiyorum ama sanirim ayseceylin eskilerden baskada eski kim bilmiyorum valla

dün basima gelenleri sormayin esimle mutfaktaydik oglsumun aglamasiyla bi kostuk anakucagimi diyorsunuz ondaydi kizim hoplarken ziplarken sanirim üstüne düsmüs neye ugradigimizi sasirdik kizimda sok oldu ne yaptin diyoruz konusamiyo kardesi agliyor diye...kuzumda nasil agladi nefesi kesildi resmen.Allahtan ben soguk kanliyim esim kizima kizacak oldu engelledim,biliyorum bilincli zarar vermez...bütün aksam gözlem altinda tuttuk onlarla ugrastim bi ara ugradim yazayim diye ama sadece okyabildim..gece 12den sonra uyutabildim herkesi bende uyumus kalmisim.

cok gecmis olsun canim cocuklarin ne yapacagi hic belli olmuyor iste yanliz birakmaya gelmez sakin birakma canim birdaha
ayrica kuskonmazla ne yapabilecegin bi fikrim yok hic yemedimde yapmadim valla ne yalan

ayy canım çok geçmiş olsun...allah korusun yavrularını..benimde kızım daha 2 aylık kardeşinin üzerine kocaman bir oyuncağını düşürmüştü çok ağlamıştı kuzucum ama ben senin kadar soğuk kanlı olamadım ve büyük kızıma bağırdım :( sonradan tabiki çok pişman oldumm... :78:
gülsencim tebrk ederim darisi basima basimiza..
gerbera(deryaydi degilmi ismin canim)gecmis olsun canim zencefili tavsiye ederim cok etkili..
amin canım darısı hepinizin başına :16: 3 gündür + çıkıyodum moralim çok bozuktu ilaç gibi geldi bu sabahki sonuç..inan iştahım kaçtı sevinçten kahvaltı bile edemedim :)
Gülsencim profilindeki sensin degil mi hos hatunsun masallah..

evet canım benim ..çok teşekkür ederim :17::17::17:

cok gecmis olsun canim cocuklarin ne yapacagi hic belli olmuyor iste yanliz birakmaya gelmez sakin birakma canim birdaha
ayrica kuskonmazla ne yapabilecegin bi fikrim yok hic yemedimde yapmadim valla ne yalan
saolsin reyhancim..wcye giderken bile korka korka gidiyorum,istanbula bi geceyim annem ve babam 2 kisi bakacaklar kizimida krese vermeyi düsünüyorum,oynasin aktivite yapsin rahatlasin...kuskonmaz bu ara marketlerde bol corbasi hosuma gidiyor tavsiye ederim..

ben geldim kızlar :3:o kadar yoğunumki:8:
hemen callanımı yaptım çıksın aradan diye bugün kışlaları vakumlu hurca dolduracağım.artık toplanıyorum iyice:52:

gülşencim nasıl sevindim :nazar:ben demedim mi sen - geleceksin cuma diye:16:

yasemincim çok geçmiş olsun oğluşuna canım:17:

ne yalan söyleyim kac gündür stresten yogunluktan dikkate demedim su 3 günde toparlamam lazim normalde bu kadar kolay etkilenmem olumsuzlklardan ama hormonlarim dalgalaniyor regl ne zaman olacam bilemiyorm aksam oldm sandim yanlis alarmmis baya ödem oldu.onuda atmam lazim..

Son düzenleme:
menümü kac zamandir yazamiyorm aksam toplu yazayim diyorum kaliyor
en iyisi gün icinde parca parca yazmak
kahvalti:
az yagli menemen
1.5 dilim esmer ekmek
1 kasik dere otlu taze peynir
1 cay kasigi marmelat
menün güzel canım sen de cuma iyi bir sonuç alacaksın:46:
gnyadın kızlar:3::3:
sabah uyandığımda fena üşüyordum ve bütün kemiklerim sızlıyordu kahvaltıdada hafif yutkunamadığımı anladım sanırım üşüttüm :2:
geçmiş olsun canım:16:

kızlar takımımıza maşallah maşallah bu hafta süper gidiyoruz bence başarıları devamını bekliyoruz

eee tabiii kaptan eli maşalı :17::17: nasıl dikkat etmeyelim :9::9:
eli maşalı ha:1: herkesin menüsünü çok beğendim tebrik ederim kızlar bu hafta 1.belli 2.kim:23:

ben geldim kızlar :3:o kadar yoğunumki:8:
hemen callanımı yaptım çıksın aradan diye bugün kışlaları vakumlu hurca dolduracağım.artık toplanıyorum iyice:52:

gülşencim nasıl sevindim :nazar:ben demedim mi sen - geleceksin cuma diye:16:

yasemincim çok geçmiş olsun oğluşuna canım:17:

saolasin canim sana kolay gelsin benimde toparlanmam lazim ayin 17sinde dönmemek üzere burdan ayrilacagim haziran sonundada esim evi kapatacak..ev sahibine teslim edecek..trye bi kac valizle ne götürebilrisem o zaten evlendigimizden beridir esimin eskiden arkadaslariyla kaldigi ögrenci evinde ögrenci esyalariyla kaliyoruz..herseyi dagitacagiz..kalanlarda cöpe.bi yerden baslamam lazim esimin sinavlari bitsin diye bekliyorum

Back