şeymacım biliyorum dışarıdasın sen ama ızgara bişeyler söyle yanında gelen ekmeği pideyi yeme illa ekmek yiyeceksen bu beyaz ekmek olmasın cnm.bende bu günkü menümü yazıyım sabah sadece iki lokma ekmek yarım haşlanmış yumurta 1domates 1salatalık ve maydanozla yapılmış bol limonlu salata 2 3 çatal beyz peynir 1 bardak süt<4 tane hurma bu günlük işler yoğun olduğu için mecburen tavuk döner ve diyet kolayla geçiştirdim ama çok büyük bir sandviç değildi akşam eve yürüyerek gidecem akşm yemek de yemiyecem ne olur ceza vermeyiiiinnnn
canım yazmamak kendini kandırmaktır zaten bunun zararı bize değil kişinin kendinedir zaten.gerçekten zayıflamak düşüncesinde olan biri bunu saklmaz zaten.sende saklamadın gayret gösteriyorsun cnm
elificim menün hiç ama hiç olmamış cnm.ilk hatan moralin bozuldu diye kahvaltı yapmaman.eğer güzel bir kahvaltı yapsaydın eminim dışarıda kumpir yemezdin.kumpirin içinde rus salatası,mayonez yokmu sırf yağ bunlar hani kaçamak yoktu burger den bir farkı hatta daha feci kumpir tam bir kalori deposu gün içinde alacağın kaloriyi 1 kumpirle almış oldun ve kötü kalori olarak aldın üstelik.elifim toparlan cnm dışarıda ızgara türü ye yada 1 tane lahmacun ve salata.merhaba... hemen menümü yazıyım sonra göz atıcam geçmişe:)) sabah kalktım kiloma bi bakıym dedm.. 63.3 olmşm yine sinrlerm bozuldu! ama sandğm kadar çok almamışım allhtan. sabah o gazla sadece meyve yedim bir tabak çilekle 3-4 kayısı yedim. sonra dışarı çıkmam gerekti.. ne yesem ne yesem derken kumpire karar kıldım. yine kalorili oldu ama.. oldu bi kereşimdide biraz badem yicem. regl olmak üzereyim kendimi sıkıyorm tatlı yememek için.. şöbiyet var ya bayılırım şöbiyete...
şeymacım biliyorum dışarıdasın sen ama ızgara bişeyler söyle yanında gelen ekmeği pideyi yeme illa ekmek yiyeceksen bu beyaz ekmek olmasın cnm.
tamam o zaman tatlım ama az da olsa beyaz ekmek yememeye çalış ben tadını unuttumekmeği çok yemedim zaten yarısını yedim sadece
tamam o zaman tatlım ama az da olsa beyaz ekmek yememeye çalış ben tadını unuttum
süpermiş o zmanyaaa ben zaten tahıllı ekmekleri dha çok seviyorum beyaz ekmektense diğerlerini tercih ederim yaniiiiiiiiiiiiiiii
iyi akşamlar pazar uğramayacak mısın şeymaaaaaaaaaben gidiyorum herkeze iyi pazarlar pazartesi görüşürüz inşallah
elificim menün hiç ama hiç olmamış cnm.ilk hatan moralin bozuldu diye kahvaltı yapmaman.eğer güzel bir kahvaltı yapsaydın eminim dışarıda kumpir yemezdin.kumpirin içinde rus salatası,mayonez yokmu sırf yağ bunlar hani kaçamak yoktu burger den bir farkı hatta daha feci kumpir tam bir kalori deposu gün içinde alacağın kaloriyi 1 kumpirle almış oldun ve kötü kalori olarak aldın üstelik.elifim toparlan cnm dışarıda ızgara türü ye yada 1 tane lahmacun ve salata.
şimdi sende 2. kaçamağını yaptın ve cezalısın tatlım üzgünüm
elifcim rus salatası mayonez yoksa tmm kaçamak olarak saymıyoruz o zaman.ama şunu söyleyim patates ve pişmiş havuş kan sekerini çok yükseltir ileryen saatlerde miden kazınacak açlıktan ve canın felaket tatlı isteyecek hazırlıklı ol cnmkumpirin içine çok az kaşar koydurdum biraz zeytin ezmesi közlenmiş biber ve havuç salatası koydurdum sadece... başka birşey yokttu ama
elifcim zaten hafta da 1 gün kaçamak hakkın var ve sen dün burger yiyerek kaçamak hakkını doldurdun canımheyy ben bugn sadece bir kaçamak yaptım
tamam söz yemicem!elifcim rus salatası mayonez yoksa tmm kaçamak olarak saymıyoruz o zaman.ama şunu söyleyim patates ve pişmiş havuş kan sekerini çok yükseltir ileryen saatlerde miden kazınacak açlıktan ve canın felaket tatlı isteyecek hazırlıklı ol cnm
elifcim zaten hafta da 1 gün kaçamak hakkın var ve sen dün burger yiyerek kaçamak hakkını doldurdun canımbugün kumpir de mayonez ve rus salatsı yoksa kaçamak sayılmaz.hiç yemesen çok i3yi olurdu ama anladığım kadarıyla mayonez rus salatI yokmuş
kızlar sabah bende tartıldımmm veee 300 gr gitmiş bu haftadan çok umutluyumm
bugün gelmeyen bi kiyafetimin zorla dügmesini kapattimyakinda bol gelir::90:
aysecim bende p.tesi msj sayımı yaparım haftasonu evde yokum malum.. Moralim çok bozuk neden dışardaki insanlar aile içine karışır anlamıyorum!!! Offf başım agrıyor... Merak etmeyin diyetime sıkı sıkı sarıldım. Kızlar kendinize dikkat edin kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?