Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende bu günkü menümü yazıyım sabah sadece iki lokma ekmek yarım haşlanmış yumurta 1domates 1salatalık ve maydanozla yapılmış bol limonlu salata 2 3 çatal beyz peynir 1 bardak süt<4 tane hurma bu günlük işler yoğun olduğu için mecburen tavuk döner ve diyet kolayla geçiştirdim ama çok büyük bir sandviç değildi akşam eve yürüyerek gidecem akşm yemek de yemiyecem ne olur ceza vermeyiiiinnnn

şeymacım biliyorum dışarıdasın sen ama ızgara bişeyler söyle yanında gelen ekmeği pideyi yeme illa ekmek yiyeceksen bu beyaz ekmek olmasın cnm.

canım yazmamak kendini kandırmaktır zaten bunun zararı bize değil kişinin kendinedir zaten.gerçekten zayıflamak düşüncesinde olan biri bunu saklmaz zaten.sende saklamadın gayret gösteriyorsun cnm

bende aynı düşüncedeyim ayşecim

ah gülşen ah bide asla mı asla tatlı yüzünden başım dertte

merhaba... hemen menümü yazıyım sonra göz atıcam geçmişe:)) sabah kalktım kiloma bi bakıym dedm.. 63.3 olmşm yine sinrlerm bozuldu! ama sandğm kadar çok almamışım allhtan. sabah o gazla sadece meyve yedim bir tabak çilekle 3-4 kayısı yedim. sonra dışarı çıkmam gerekti.. ne yesem ne yesem derken kumpire karar kıldım. yine kalorili oldu ama.. oldu bi kere şimdide biraz badem yicem. regl olmak üzereyim kendimi sıkıyorm tatlı yememek için.. şöbiyet var ya bayılırım şöbiyete...

elificim menün hiç ama hiç olmamış cnm.ilk hatan moralin bozuldu diye kahvaltı yapmaman.eğer güzel bir kahvaltı yapsaydın eminim dışarıda kumpir yemezdin.kumpirin içinde rus salatası,mayonez yokmu sırf yağ bunlar hani kaçamak yoktu burger den bir farkı hatta daha feci kumpir tam bir kalori deposu gün içinde alacağın kaloriyi 1 kumpirle almış oldun ve kötü kalori olarak aldın üstelik.elifim toparlan cnm dışarıda ızgara türü ye yada 1 tane lahmacun ve salata.
şimdi sende 2. kaçamağını yaptın ve cezalısın tatlım üzgünüm

Son düzenleme:
kaçamak hakkı olmayanlar
ayseceylin
batuhanım
papatya89
nuvanda
elif190
handerya
gerbera
gülşenbaşak
listedekiler bir kez daha kaçamk yaparsa ceza gelecek
yeni kaçamak yapanlar oldukça liste güncellnecektir

2.kez kaçamak yapıp ceza alanlar
gerbara
elif190

kumpirin içine çok az kaşar koydurdum biraz zeytin ezmesi közlenmiş biber ve havuç salatası koydurdum sadece... başka birşey yokttu ama

kumpirin içine çok az kaşar koydurdum biraz zeytin ezmesi közlenmiş biber ve havuç salatası koydurdum sadece... başka birşey yokttu ama
elifcim rus salatası mayonez yoksa tmm kaçamak olarak saymıyoruz o zaman.ama şunu söyleyim patates ve pişmiş havuş kan sekerini çok yükseltir ileryen saatlerde miden kazınacak açlıktan ve canın felaket tatlı isteyecek hazırlıklı ol cnm

heyy ben bugn sadece bir kaçamak yaptım
elifcim zaten hafta da 1 gün kaçamak hakkın var ve sen dün burger yiyerek kaçamak hakkını doldurdun canım bugün kumpir de mayonez ve rus salatsı yoksa kaçamak sayılmaz.hiç yemesen çok i3yi olurdu ama anladığım kadarıyla mayonez rus salatI yokmuş

tamam söz yemicem!

ben gnde bir sanıyodum bunuda öğrenmem iyi oldu. gerçi günde bir kaçamak yapacak olsak kilo alırız zaten evet mayonez rus salatası yoktu. :))

Son düzenleme:
kızlar sabah bende tartıldımmm veee 300 gr gitmiş bu haftadan çok umutluyumm

bugün gelmeyen bi kiyafetimin zorla dügmesini kapattimyakinda bol gelir::90:

süpersiniz bu hizla devam insallah

kiz bosver ne sykiyon tatli canini salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…