aysecim bende p.tesi msj sayımı yaparım haftasonu evde yokum malum.. Moralim çok bozuk neden dışardaki insanlar aile içine karışır anlamıyorum!!! Offf başım agrıyor... Merak etmeyin diyetime sıkı sıkı sarıldım. Kızlar kendinize dikkat edin kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin..
haftasonu kaçamak olmaz inş.
kaçamak hakkı olmayanlar
ayseceylin
batuhanım
papatya89
nuvanda
elif190
handerya
gerbera
gülşenbaşak
listedekiler bir kez daha kaçamk yaparsa ceza gelecek:18::18:yeni kaçamak yapanlar oldukça liste güncellnecektir
gülşencim çok iyi gidiyorsun yakındır 30 beden kot giymen tatlım
kızlar kayınvalideme gidicez birazdan akşama görüşürüz kaçamak yapmıcam inşallah
eda da kaçamk yaparsa onun hakkı bitiyo eğer kaçamka yapmadan gelirse helal olsun alkış
dilekcim senin ailenin içine sen izin vermediğin sürece kimse karışamaz karışmamalı heee bi haddini bilmezlik yapıp karışsalar bile sen takmaa kafam güzel dünya güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsin sen güzelsin güzelsin güzzeeelll (ee çekemeyenler olacak tabi)
bende bayılırım içli köfeteye böreğebencede :)) mesela ben kaynanama gitmeye korkuyorum ..içli köfteler börekler derken dietim mahvoluyor..
teşekkürler gülşencim ilk hedefim haziran 15 te 58 kg olmakayşecim sana helal olsun azmine hayranım ..ben üst üste 3 gün spor yapamıyorum:78:
kaçamak hakkın yoktu cnm 2. kaçmağını yaptın:88:ben cezalıyım kızlar cezamı verin kahve ve minik çikolata yedim:84::84::84:
kaçamak hakkın yoktu cnm 2. kaçmağını yaptın:88:
şimdi tüm takımlara 'ben pisboğazın tekiyim' yazacaksın büyük harflerle
canım yazmamak kendini kandırmaktır zaten bunun zararı bize değil kişinin kendinedir zaten.gerçekten zayıflamak düşüncesinde olan biri bunu saklmaz zaten.sende saklamadın gayret gösteriyorsun cnmpeki ayşem ama büyük harfle dahi yazsam küçüğe dönüşüyor otomatikman
ewet ama kaçamak yaptıysam yazmalıydım ve yazdımda :88::88:en azından tek ben bilmiyorum bu suçumudaha rahatım tek cezam cezamı çekmek ve bi daha kaçamak yapmamak arkadaşa gitmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?