haftasonu kaçamak olmaz inş.
kaçamak hakkı olmayanlar
ayseceylin
batuhanım
papatya89
nuvanda
elif190
handerya
gerbera
listedekiler bir kez daha kaçamk yaparsa ceza gelecek:18::18:yeni kaçamak yapanlar oldukça liste güncellnecektir
tamam gülşencim çok güzel olur.takımımız harika maşallah herkes çok istekli takım içinde yardımlaşma harika alkış alkış hepinizeharikasın ayşecim..
kızlar eğer sizin içinde uygunsa bugünkü mesaj sayımını ben yapabilirim..
Eki Görüntüle 200688
yazdığım kiloların ilki geçen haftaki ikinciside bu haftaki kilolardır kilo vermeye göre hazırladım listemizi ve bundan ssonra ilerledikçe aylık durumumuzu da rahatlıkla takip edebileceğiz haftaya ilk 3te gibi hissediyorum kendimi ayyyismime yakışan gerbera çiçeklerini de takımımızın baş köşesine koyayım dedim
kızlar belkide pek takip edemediğimdendir
sorum olacak
günlük mesaj sayısı hesaplamasını kim yapıyor hergün hazırlanıyormu
günlük hazırlanırsa haftalık tabloyuda bu tablo gibi hazırlıcam
benide hesaplamalarda unutmayın
kaçamak hakkı olmayanlar
ayseceylin
batuhanım
papatya89
nuvanda
elif190
handerya
gerbera
listedekiler bir kez daha kaçamk yaparsa ceza gelecek:18::18:yeni kaçamak yapanlar oldukça liste güncellnecektir
tmm cnm fırsat buldukça burda olsabah bende tartıldım bende 200 gr daha vermişim. kg vermeye başladıkça hergün çıkar oldum basküle
ah ayşecim ah dün herkes oturdu yedi dondurmalarını ama ben yemedim içinde şeker var montiye karşı diye:84:
öyle çok ödem olmuşki iki gündür maydanoz suyuyla montiyle 87.3 çıktım şimdi hemide tokum
böyle devam edersek :82:kızlar sabah bende tartıldımmm veee 300 gr gitmiş bu haftadan çok umutluyumm
kızlar sabah bende tartıldımmm veee 300 gr gitmiş bu haftadan çok umutluyumm[/QUOTbE]öyle devam edersek :82:bu hafta bizim takim birinci olur
inşllah canım neden olmasın ki
kızlar sabah bende tartıldımmm veee 300 gr gitmiş bu haftadan çok umutluyumm
ne güzel yakıda bol gemese de içine daha rahat girersin yasemincimbugün gelmeyen bi kiyafetimin zorla dügmesini kapattimyakinda bol gelir::90:
evet haftaya bende çok umutluyum 1.oluruz gibime geliyor.böyle devam edersek :82:bu hafta bizim takim birinci olur
böyle devam edersek :82:bu hafta bizim takim birinci olur
bugün gelmeyen bi kiyafetimin zorla dügmesini kapattimyakinda bol gelir::90:
evet haftaya bende çok umutluyum 1.oluruz gibime geliyor.
aaayyyy allahım bu ara ilaçlarla sıcaktan felan derken bayaa su içiyorum ama inanın gece uyku yok sabah zor kalkıyorum bütün gece wedatla cevatı ziyaret ettim durdum ayy ne zormuş ne yapıyor şu 2 3 litre su içenler yaaaaÇok önemli...Su içmek için uygun zamanlama
Su içmek için uygun zamanlama suyun insan vücudundaki etkinliğini azamiye çıkaracaktır.
Uyanır uyanmaz 2 bardak su - İç organları aktive eder
Her yemekten 30 dakika önce 1 bardak su - Hazma yardım eder
Banyodan önce 1 bardak su - Tansiyonun düşmesine yardım eder
Uykudan önce 1 bardak su - Kalp krizini ve felci önler
Ayrıca unutmayın
1. Beynimizin % 75' i sudur.
2. Vücut ısısını düzenler.
3. Hücrelere gıda ve oksijen taşır.
4. Solunum için oksijeni nemlendirir.
5. Yediklerimizi enerjiye çevirir.
6. Kanımızın % 83' üdür.
7. Atıkları (oksitleri) yok eder.
8. Hayati organlarımızı korur ve rahatlatır..
9. Kemiklerin % 22' sidir.
10. Gıdaları absorbe etmesinde vücuda yardım eder.
11. Adalelerin % 75' idir.
12. Eklem yerlerini rahatlatır / yastık vazifesi görür).
alıntıdır.
kaçamak hakkı olmayanlar
ayseceylin
batuhanım
papatya89
nuvanda
elif190
handerya
gerbera
tmm cnm.sıkma canını karışanıda dikkate almayın cnm.aysecim bende p.tesi msj sayımı yaparım haftasonu evde yokum malum.. Moralim çok bozuk neden dışardaki insanlar aile içine karışır anlamıyorum!!! Offf başım agrıyor... Merak etmeyin diyetime sıkı sıkı sarıldım. Kızlar kendinize dikkat edin kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin..
aysecim bende p.tesi msj sayımı yaparım haftasonu evde yokum malum.. Moralim çok bozuk neden dışardaki insanlar aile içine karışır anlamıyorum!!! Offf başım agrıyor... Merak etmeyin diyetime sıkı sıkı sarıldım. Kızlar kendinize dikkat edin kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin..
ohh çok sevindim cnm tebriklerkızlar sabah bende tartıldımmm veee 300 gr gitmiş bu haftadan çok umutluyumm
en büyük mutluluklardan biridir zaten dar gelen kıyafetin artık bol gelmesibugün gelmeyen bi kiyafetimin zorla dügmesini kapattimyakinda bol gelir::90:
artık bir birinciliğimiz olsun gerçekten yaa :) haftalar hatta aylar oldu takıma gireli hala bir birincilik alamadıkböyle devam edersek :82:bu hafta bizim takim birinci olur
tebrikler edacım
ne güzel yakıda bol gemese de içine daha rahat girersin yasemincim
benimde dar gelen kotlarım vardı düğmesi zor iliklenen 29 beden 60 düşeyim bende onları deneceğim sabırsızlanıyorum
reyhancım kolay gelsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?