Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

haftasonu kaçamak olmaz inş.
kaçamak hakkı olmayanlar
ayseceylin
batuhanım
papatya89
nuvanda
elif190
handerya
gerbera
listedekiler bir kez daha kaçamk yaparsa ceza gelecek:18::18:yeni kaçamak yapanlar oldukça liste güncellnecektir

harikasın ayşecim..

kızlar eğer sizin içinde uygunsa bugünkü mesaj sayımını ben yapabilirim..

tmm bu gece ben hesaplarım çoklu paylaşımlarıda tek tek sayacağım mesela 1mesajta 4 mesaj yazılıyor hak geçmesin

o zamn bugün gulşen hesaplasın ben yarın yaparım

Son düzenleme:
ah ayşecim ah dün herkes oturdu yedi dondurmalarını ama ben yemedim içinde şeker var montiye karşı diye:84:

öyle çok ödem olmuşki iki gündür maydanoz suyuyla montiyle 87.3 çıktım şimdi hemide tokum

Son düzenleme:

elline emegine saglik canim hergün biri hazirliyor listeyi bugün gülsen istekli
seni unutmusmuyum ben ya özür dilerim tatlim

ah kiymali börek yaktin beni bir sevk ugruna

tmm cnm fırsat buldukça burda olsabah bende tartıldım bende 200 gr daha vermişim. kg vermeye başladıkça hergün çıkar oldum basküle

kızlar sabah bende tartıldımmm veee 300 gr gitmiş bu haftadan çok umutluyumm
böyle devam edersek :82: bu hafta bizim takim birinci olur

Son düzenleme:

tebrikler edacım
bugün gelmeyen bi kiyafetimin zorla dügmesini kapattimyakinda bol gelir::90:
ne güzel yakıda bol gemese de içine daha rahat girersin yasemincim

benimde dar gelen kotlarım vardı düğmesi zor iliklenen 29 beden 60 düşeyim bende onları deneceğim sabırsızlanıyorum

reyhancım kolay gelsin tatlım

Son düzenleme:

bencede kesinlikle birinciliğe oynuyorum kendi adıma söyleyim

bende aynı durumdayım 48 beden düğme zor kapanıyor fermuar açıkrezilliği düşünsene ama inancım var ilk hedef 46 beden pantolon almakama ilk hhedef

evet haftaya bende çok umutluyum 1.oluruz gibime geliyor.

aynen ya ne kadar istekli takımımız çok heycanlı:82:

aaayyyy allahım bu ara ilaçlarla sıcaktan felan derken bayaa su içiyorum ama inanın gece uyku yok sabah zor kalkıyorum bütün gece wedatla cevatı ziyaret ettim durdum ayy ne zormuş ne yapıyor şu 2 3 litre su içenler yaaaa

anlaşıldı anlşaşıldııı

aysecim bende p.tesi msj sayımı yaparım haftasonu evde yokum malum.. Moralim çok bozuk neden dışardaki insanlar aile içine karışır anlamıyorum!!! Offf başım agrıyor... Merak etmeyin diyetime sıkı sıkı sarıldım. Kızlar kendinize dikkat edin kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin..

tmm cnm.sıkma canını karışanıda dikkate almayın cnm.

dilekcim senin ailenin içine sen izin vermediğin sürece kimse karışamaz karışmamalı heee bi haddini bilmezlik yapıp karışsalar bile sen takmaa kafam güzel dünya güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsin sen güzelsin güzelsin güzzeeelll (ee çekemeyenler olacak tabi)

ohh çok sevindim cnm tebrikler
en büyük mutluluklardan biridir zaten dar gelen kıyafetin artık bol gelmesi
artık bir birinciliğimiz olsun gerçekten yaa :) haftalar hatta aylar oldu takıma gireli hala bir birincilik alamadık

valla ayşecim ben 30 beden kotada razıyım :) ama rahat rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…