çocukla nasıl zor oluyor, biliyorum canım. ben de bugün spora gitmedim ondan rahatım biraz. yoksa çok zor yetiştiriyordum.
nuvanda'yı da en son haline ekledim. artık sen paylaşıma verirsin veya kardeş takımınızı beklersin. yalnız oraya da listenin yeni halini eklmeyi unutmayasın.
öyle bir koşuşturma içindeyim ki bugünde çok işim var çok
az önce marketten geldim meyvam bitmişti malum şeker ihtiyacımı meyveden karşılıyorum.
ceylini de yatırdım hemen sporumu yapacağım şimdi,sonra da yemeği mi yerim sabah listeyle uğraşırken kahvaltım geç kaldı öğlende bu zamana sarktı öğün arasında da en az 3 saat olması lazım çünkü.sonra ev süpüreceğim
öyle bir koşuşturma içindeyim ki bugünde çok işim var çok
az önce marketten geldim meyvam bitmişti malum şeker ihtiyacımı meyveden karşılıyorum.
ceylini de yatırdım hemen sporumu yapacağım şimdi,sonra da yemeği mi yerim sabah listeyle uğraşırken kahvaltım geç kaldı öğlende bu zamana sarktı öğün arasında da en az 3 saat olması lazım çünkü.sonra ev süpüreceğim
callanı mı yaptım yemeği mi yedim sıra ev işine geldi yoluldum yavvv
callan bir egzersiz proğramı cnmsanırım grubun en çömezi benim. callan ne arkadaşlar
27 mayıs 2011 menüm
sabah
sirkeli su
1 dilim kepek ekmeği
peynir
zeytin
domates
ara
bir elma
2-3 erik
1 yeni dünya
öğlen
yeşillik
2 domates
1 salatalık
1 biber
1 dilim kepek ekmeği
ara
bir elma
5-6 erik
spor
40 dakika yürüyüş (20 dakikalık 2 seferde)
ben bu gün çoştum yine kaçamak yapmıcam diye meyvelere saldırdım:44::44::44:sabah 1 kase k filex yedim sonra ara ara sırasıyla 2 kayısı 5 6 erik 2 kuru incir 1 kuru kayısı 6 hurma yedim bırazdan yemek yicem
aferin kız sanabirazdan yemek yiyecemde kalmışım yedim az pilav az tavuk sote ve yoğurt yedim akşama yine special k yicem bu günlük de kaçamaksız atlatıcam heralde
aferin kız sanabak kaçamağı bıraktın kg lar nasıl hızla gitmeye başladı
bu arada 4.olmuşuz kızlar.hadi bakalım haftaya 1. olacağız inş.bu hafta tam gaz diyete devam kaçamakta yok
vallaha gözlerim yaşardı şeymacım bunları senden duymakinşaalah yaa haftaya biz geliyoruuuuuuuzzzhurmalar iyi geldi bana çikolata dondurmadansa hurma yicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?