Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

monti diteyine gelince daha hiç bakma fırsatım olmadı ama 3 öğün yemek fikri süper yani eskiden pek fark olmucak ama hergün et türü olmaz mesela bide et yiyen biride değelim tavuk senede 2-3 balık senede 1 et hiç yemem belki kurbanda biriktiği için mecburen o kadar yani ben sebzeyi çok seviyorum bakliyatta yerim ama et :26: bide hergün yoğurt mu var arada bir yerim yoğurduda hergün yemem:26::26: ama araştırıp öğrenip yapmak mantıklı çünkü güzel kilolar verilmiş:69:

artık tam anlamıyla kilo vermek için çalayacağım kızlar

sabah
2 ince dilim ekmek ve bu ekmekle yenebilecek kadar küçük doğranmış sucuk yedim arada biraz erik yedim ve 1 avuç kadar çekirdek yedim gün içerisinde callan teyzeyle spora başlıcaz bu azimle sonuna kadar gidersem sanırım bu sefer başarılı olabilirim
çekirdek olmaz yağ deposu cnm:20: hem sucuk hem çekirdek bir arada hiç olmaz:20:
evet montide yoğurt yada ayran şart cnm

ahanda sonuna kadar callan teyzeyi yapmış bulunmaktayım ve hiç yorulmadım :79:
yalnız hareketler zor bunu kabul ediyorum :9:

hadi devami gelir insallah:16:

ben geldim 9.30 kuaföre gittim işim yeni bitti kadın çok uğraştı sağolsun bana bişey beğendirmek çok zor:1: çok süper oldu rengi turunculuğu gitti açık karamel oldu o kdar doğal duruyor ki çok beğendim çok mutlu oldum:32:

hayirli olsun canim yeni sac rengin bende merakla bekliyorum ekledinmi bilmiyorum ama hemen bakacam :16:

sabah
2 ince dilim ekmek ve bu ekmekle yenebilecek kadar küçük doğranmış sucuk yedim arada biraz erik yedim ve 1 avuç kadar çekirdek yedim gün içerisinde callan teyzeyle spora başlıcaz bu azimle sonuna kadar gidersem sanırım bu sefer başarılı olabilirim

seni azimli görmek ne güzel canim böyle devam et ama vekirdegi bir avucta olsa hayatindan cikar yada yiyeceksen arada ye canim

kızlar dün sporda yağ ölçümü yaptılar vücudumda toplam 15 kilo yağ varmış :53: :90::90::90:
e iyiymiş :) kimbilir bende kaç kilo yağ vardır:18:

sabah

seni böyle kararlı görmek çok güzel..artık cetvelinde biraz oynama olsun dimi:9:

çekirdek olmaz yağ deposu cnm:20: Hem sucuk hem çekirdek bir arada hiç olmaz:20:
Evet montide yoğurt yada ayran şart cnm

ewet kaptanım bunları yazdıktan sonra montiyle ilgilenmeye başladım öğlende sadece tarhana çorbası içtim hemide sıfır yağlı :9:büyük marifet miş gibi sölüyom demi off haklısın daha dikkatli olmalıyım ara sıra sucuk yasakmı :26:çekirdeği tamamen sıfırlasak

ewet kaptanım bunları yazdıktan sonra montiyle ilgilenmeye başladım öğlende sadece tarhana çorbası içtim hemide sıfır yağlı :9:büyük marifet miş gibi sölüyom demi off haklısın daha dikkatli olmalıyım ara sıra sucuk yasakmı :26:çekirdeği tamamen sıfırlasak
sucul hafat1 gün serbest sadece çekirdeği sıfırla cnm

Back