- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
çekirdek olmaz yağ deposu cnmartık tam anlamıyla kilo vermek için çalayacağım kızlar
sabah
2 ince dilim ekmek ve bu ekmekle yenebilecek kadar küçük doğranmış sucuk yedim arada biraz erik yedim ve 1 avuç kadar çekirdek yedim gün içerisinde callan teyzeyle spora başlıcaz bu azimle sonuna kadar gidersem sanırım bu sefer başarılı olabilirim
ahanda sonuna kadar callan teyzeyi yapmış bulunmaktayım ve hiç yorulmadım :79:
yalnız hareketler zor bunu kabul ediyorum
ben geldim 9.30 kuaföre gittim işim yeni bitti kadın çok uğraştı sağolsun bana bişey beğendirmek çok zorçok süper oldu rengi turunculuğu gitti açık karamel oldu o kdar doğal duruyor ki çok beğendim çok mutlu oldum
artık tam anlamıyla kilo vermek için çalayacağım kızlar
sabah
2 ince dilim ekmek ve bu ekmekle yenebilecek kadar küçük doğranmış sucuk yedim arada biraz erik yedim ve 1 avuç kadar çekirdek yedim gün içerisinde callan teyzeyle spora başlıcaz bu azimle sonuna kadar gidersem sanırım bu sefer başarılı olabilirim
bu arada selam kizlar ancak gelebildim ama geldim iste dünki azardan sonra ayseyi mahcup etmeye geldim
aferin sana cnmbu arada selam kizlar ancak gelebildim ama geldim iste dünki azardan sonra ayseyi mahcup etmeye geldim
saol reyhanım ama şimdi regl oldumama yılmak yok yarında yapıcam
bu arada nasıl mahcup edeceksin anlamadım dün yoktum ya
dün biraz gec geldim canim geldigimde kaptanimiz mesaj sayimini yapmis bende hic mesaj yazmamistim ondan canim saka yani
e iyiymiş :) kimbilir bende kaç kilo yağ vardır:18:kızlar dün sporda yağ ölçümü yaptılar vücudumda toplam 15 kilo yağ varmış:90::90::90:
artık tam anlamıyla kilo vermek için çalayacağım kızlar
sabah
çekirdek olmaz yağ deposu cnmHem sucuk hem çekirdek bir arada hiç olmaz
Evet montide yoğurt yada ayran şart cnm
sucul hafat1 gün serbest sadece çekirdeği sıfırla cnmewet kaptanım bunları yazdıktan sonra montiyle ilgilenmeye başladım öğlende sadece tarhana çorbası içtim hemide sıfır yağlıbüyük marifet miş gibi sölüyom demi off haklısın daha dikkatli olmalıyım ara sıra sucuk yasakmı :26:çekirdeği tamamen sıfırlasak
sen miydin o ne bileyim bilgilerine baktım konya yazıyo tanıdığım biri yok orda diye sildimCeylinnazekledin niye sildin yoksa beni beğenmiyormusun
face ye koydum kızlar son halini saçımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?