Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gülşencim o zaman sonuç alamazsın kan şekerin yükselir yine kaçamaklara karşı zayıf kalırsın.
bak sabah tam buyday,çok tahıllı vb. ekmeklerden yiyorsun.yanında peynir yiyorsun az yağlı olacak peynir,zeytin ezmeside yiyebilirsin salatalık yeşillik.hafta 1 günde sucuk yiyebilirsin yağsız pişirip.eğer kahvaltıda yumurta yersen yanında ekmek yok.marmelatta yiyebilirsin ekmekle ama şekersiz olacak.çay içiyorsan şekersiz içeceksin çayıda kahvaltıda yağ şeker alınmıyor kesinlikle
bugün akşam yemeğin uydu montiye cnm ben sana yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla

tamam ayşecim yarın sabah senin anlattığın gibi yapacağım kahvaltıyı ..bakalım nasıl olacak ..yalnız zeytin ezmesi değilde zeytin yersem olurmu ??ve öğlen ne gibi şeyler yiyebilirim ??anladığım kadarıyla tatlılar ve karbonhidratlar yasak. et sebze meyve ve süt ürünleri serbest .. doğrumudur ayşecim..

tamam ayşecim yarın sabah senin anlattığın gibi yapacağım kahvaltıyı ..bakalım nasıl olacak ..yalnız zeytin ezmesi değilde zeytin yersem olurmu ??ve öğlen ne gibi şeyler yiyebilirim ??anladığım kadarıyla tatlılar ve karbonhidratlar yasak. et sebze meyve ve süt ürünleri serbest .. doğrumudur ayşecim..
tamamdır gülşencim.öğlen sebze yemeği yiyebilirsin az zeytin yağıyla yapılmış,yanıda salata ve yoğurt.yada ızgara et tavuk,balık ve yine salata ve yoğurt yada ayran olacak.mercimek çorbası falan yaparsan yanında ekmek ve et türü bişey yemiyorsun 2 kase çorba iç salatanı yoğurdunu ye canım.bakliyat yanında et,ekmek yenmiyor canım.
uykusuzlukta aciktiriyo insani..benim kiz dün erken yattiya bu sabah 6da kalkti.sonra 8den 10a uyudu ama ben uyuyamadim..bütün gün gözümde tatlilar ucustu en sonunda esimi aradim kepekli biskuvi getirdi saolsun ondan yedim..
bugün menüyü yazmayim karmakarisik oldu hatirlamiyorum.oglusumda gündüz uyuyamadi sersem gibiyim hava sicak bide kakasini 2 gündür yapmamisti banyo yaptirdim biraz evvel kakasini yapti ve sizdi.
iyiki buraya gelmisim yoksa ben bugün evdeki bütün sekerli seyleri yerdim..

Allah kolaylık versin cnm tebrik ederim tatlı yemediğin içinde:46:
batuhanım deymezde bazı insanlara hak ettiğinden fazla değer verince de böyle oluyor insan kırılıyor amaaan olur bana arada böyle neyse

boşver kimse için kendini üzmeye değmez.azimle geliyorum demişsin canım inş. öyledir bu sefer motivasyonu kaybetmek kaçamak yapmak yok tamm mı.bugün böyle oldu yarın başlayacağım demekte yok srni çok kararlı görmek istiyorum canım

callanı bitirdim geldim.şimdide kuaförden haber bekliyorum rengini biraz solduracağım saçımın dipleri çok turuncu gibi geldi bana.ay sacımla başım dertte bir rahat durmuyorum :52:

evet ya bende sevmiyorum hemen tekrar boyasınlar :)))))) ama bu renk senin rengin ayşecim sakın değiştirme!

canım yaaa sağolasın valla eşim çok istiyor geçen ay regl oldum diye nasıl üzüldü anlatamam ben ise hayırlısı diyorum rabbim herkes için hayırlısın nasip etsin inşallah

aynen öyle canım inşallah hakkında neyse hayırlı olan o olsun.. üzülmenin bi anlamı yok daha yeni evlisiniz :69:

Çok güzel bir şekilde ilerlerken diyeti bozduğumdan beri eskisi kadar disiplinli bir şekilde diyet yapamıyorum ve dolayısıyla kilo veremiyorum :31: Kurabiyeydi, pastaydı, börekti derken 4-5 kilo almıştım ama bir kısmını verdim tekrar. Pazartesi başlayıp çarşamba günü sona eren diyetler çıkmazına girdim, çok uzun zamandır motive olamıyorum, bir moral eksikliği var nedense :)
Senin diyet nasıl gidiyor, sonunda şeytanın bacağını kırıp 70'lere veda ettin mi? :69:

Ayşecim döndüm sayılır zaten ama bir türlü diyet yapamadığım, 1-2 gün diyet yaptıktan sonra tekrar kıtlıktan çıkmışçasına yemeğe sarıldığım için aranıza dönmeye pek yüzüm yok :9:
Her defasında bugün yine diyeti bozdumi kaçamak yaptım demekten utanıyorum artık :17:

uruzummmm tatlım sanki beni anlatıyorsun okudukça kendimi buldum :1: ipin ucunu sıkı tutamadık ama artık zaman az yiyip kilo verme zamanı artık buna ayak uydurmak zorundayız yoksa her sabah bin pişmanlıkla uyanmak hiç hoş bir duygu değil :14: :52:

herkese merhaba. aranıza bugün katıldım. boyum 172. kilom 70,3. sizlerle birlikte 5-6 kilo daha vermek istiyorum. hoşçakalın

hoşgeldin canımmmm :71:

evet cnm bugün 12.yi yaptım belden 1cm basenden 0.5 cm incelmişim. şimdi montiyle kg vermeye başladıkça incelme de hızlanacaktır

inanmıyorum süpersinnnn bende birazdan callan yapıcam hırslandım :79:

ayseceylin 20
lalamma 8
gülşenbaşak 7
handerya 6
scpula 4 biraz daha paylaşım kızlar
papatya89 2 olmuyor yardımcım:20:
gerbara1987 1:20:
batuhanım 0:20:
xetrax 0:20:
nuvanda 0:20:
elif190 yok

efet ya ne öle 2 tane :66:

günaydın fıstıklar dikkanı açtım hepinizi bekliyorum:71:
bu arda diliği merak ettim dün sabahtan beri uğramadı gece uğrardı mutlaka ama uğramamış:26:

günaydın fıstıkım :1: iki gün önce temizlik yaptım dünde misafirim vardı akşam 11 de gittiler ama bende bitmiştim gözlerimi açabilseydim hemen buraya gelecektim ama o gücü kendimde bulamadım :52: bu arada montiyede ayak uydurmaya çalışıcam yapabildiğim kadar umarım bende de işe yarar :69:
şu an sanki hiç önümde hedef yokmuş gibi acaba nasıl motive olabilirim???

dilekcim hoşgeldin bende kaç kg var acaba gerçi kasa çevirmeye başladım ama:26:normali kaç kg muş dilekcim callanı da yapmışsın aferin sana:1: ben acıktım yemeğimi yiyeyim anca akşam yapabilirim kızım uyanana kadar hem dinleneyim hemde yemeğimi yiyeyim3 saattir sandalye tepesinde helak oldum:1:
montiye başlayınca bırakmak yok bugün olmadı yarın devam ederim yok kızlar ona göre karar verin yoksa sonuç alamzsanız :34:

Son düzenleme:
kızlar dün sporda yağ ölçümü yaptılar vücudumda toplam 15 kilo yağ varmış :53: :90::90::90:
o kadarcık mı:53::53:
ahanda sonuna kadar callan teyzeyi yapmış bulunmaktayım ve hiç yorulmadım :79:
yalnız hareketler zor bunu kabul ediyorum :9:
aayyy ne güzel yaa darısı başıma:97::97::97:
kızlar midem bulanıyor içten içe hamilemiyim acaba yaaa :44::44:
hakkında hayırlısı olsun canım:49::49::49:
Tünaydınnn..
hoşbulduk kızlar..bu sefer kararlıyım valla hatta sabah annem arayıp hadi gel hep beraber ablamlarla falan yemeğe gidelim size iskender ısmarlıycam falan diye çağırdı,kandırmaya çalıştı ama reddettim..onlarla takılınca kendimi bir yerden sonra frenliyemiyorum hep boğaza çalışıyorlar yaaa.. bu şekilde giderse evime ne misafir çağıracağım ne de birine gideceğim :)) antisosyal olup çıkacağım sanırım..
ama gerçekten birileri falan gelince ben mutlaka sunumu abartıyorum ve sonrada kalanlar hep bana kalıyor malesef (eşim hamurişi hiç sevmez)
spor yapabilmem lazım çünkü ben yapmazsam asla veremiyorum ,kendimi artık tanıyorum ve havalar da düzelmişken bu fırsatı değerlendirmek lazım..
kesinlikle sen olmuşsun deryacım bu hırsla seni tutabilene aşk olsun inşallah bu sefer istediğin kiloya ulaşırsn canım:64::64::64:
canım kararından dolayı seni tebrik ediyorum
ahhh o hamurişleri ne geliyorsa başımıza bu sevdamız yüzünden geliyor bende çok severim özellikle tatlı türü olanları
biri tatlımı dedi:1::1::1::1:
Kızlar bu arada ben de face kuşuyum,beni de ekleyin!
özelden msj atarsaan :82::82::82:
Çok güzel bir şekilde ilerlerken diyeti bozduğumdan beri eskisi kadar disiplinli bir şekilde diyet yapamıyorum ve dolayısıyla kilo veremiyorum :31: Kurabiyeydi, pastaydı, börekti derken 4-5 kilo almıştım ama bir kısmını verdim tekrar. Pazartesi başlayıp çarşamba günü sona eren diyetler çıkmazına girdim, çok uzun zamandır motive olamıyorum, bir moral eksikliği var nedense :)
Senin diyet nasıl gidiyor, sonunda şeytanın bacağını kırıp 70'lere veda ettin mi? :69:

Ayşecim döndüm sayılır zaten ama bir türlü diyet yapamadığım, 1-2 gün diyet yaptıktan sonra tekrar kıtlıktan çıkmışçasına yemeğe sarıldığım için aranıza dönmeye pek yüzüm yok :9:
Her defasında bugün yine diyeti bozdumi kaçamak yaptım demekten utanıyorum artık :17:

Çok teşekkür ederim Ayşecim, her zamanki gibi moral veriyorsun bana :)
İştah kapatıcı doğal otları ve doktor kontrolünde kullanılabilecek ilaçları araştırıyorum.
Takımda daha önce kullanan ve yararları-zararları hakkında bilgisi olan var mı acaba?
İlaçların karaciğeri yorduğu, hormon sistemine zarar verdiğini okudum ama hangi hastalık için kullanılırsa kullanılsın tüm ilaçlar bir hastalığa iyi gelirken diğer bir organa zarar veriyor maalesef. Şu kilolardan biraz daha kurtulamazsam bu tatlı düşkünlüğüm nedeniyle şeker hastası olmaktan çok korkuyorum :31:

aynı dertten bende uzdaribim yaa:84::84::84::84:burdan uzaklaşmak yaramıyor anlaşılan:20::20::20::20:

ben geldim 9.30 kuaföre gittim işim yeni bitti kadın çok uğraştı sağolsun bana bişey beğendirmek çok zor:1: çok süper oldu rengi turunculuğu gitti açık karamel oldu o kdar doğal duruyor ki çok beğendim çok mutlu oldum:32:

epey uğraşmış :1: güzele ne yakışmaz hemen foto istiyoruz :66:

dilekcim hoşgeldin bende kaç kg var acaba gerçi kasa çevirmeye başladım ama:26:normali kaç kg muş dilekcim callanı da yapmışsın aferin sana:1: ben acıktım yemeğimi yiyeyim anca akşam yapabilirim kızım uyanana kadar hem dinleneyim hemde yemeğimi yiyeyim3 saattir sandalye tepesinde helak oldum:1:
montiye başlayınca bırakmak yok bugün olmadı yarın devam ederim yok kızlar ona göre karar verin yoksa sonuç alamzsanız :34:

hoşbulduk canım geldim de kimseleri yakalayamadım :1: benimki normalmiş ama netten bile bakabilirsin yağ oranına.. başladım callana bakalım 1 ay yapıcam inşallah :8:

o kadarcık mı:53::53:

aayyy ne güzel yaa darısı başıma:97::97::97:

hakkında hayırlısı olsun canım:49::49::49:

kesinlikle sen olmuşsun deryacım bu hırsla seni tutabilene aşk olsun inşallah bu sefer istediğin kiloya ulaşırsn canım:64::64::64:

biri tatlımı dedi:1::1::1::1:

özelden msj atarsaan :82::82::82:

aynı dertten bende uzdaribim yaa:84::84::84::84:burdan uzaklaşmak yaramıyor anlaşılan:20::20::20::20:

efet canım az mı :9:

artık tam anlamıyla kilo vermek için çalayacağım kızlar

sabah
2 ince dilim ekmek ve bu ekmekle yenebilecek kadar küçük doğranmış sucuk yedim arada biraz erik yedim ve 1 avuç kadar çekirdek yedim gün içerisinde callan teyzeyle spora başlıcaz bu azimle sonuna kadar gidersem sanırım bu sefer başarılı olabilirim

Son düzenleme:
Back