Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kizlar sabah beri ancak girdim eve
bizim caminin kermesi var haftaya sarma ve manti yaptik bugün bende yardima gittim iste
diyete gelirsek aynen tam gaz devam:9:
insalah sizde iyisinizdir
birazdanda esim gelecek burayla ilgilenemedim bugün o disari cikarsa gelecem insallah yine
simdi gecmise bi bakayim

Selamlar hanımlar, nasılsınız? :)

Takımımda neler oluyor bir bakmak istedim :66:

hosgeldin kiz duyduguma göre kilo almisin:37:
cabuk dön aramiza canim valla motivene ihtiyacimiz var :16:

Slmmmm millettt!
8.takımın en zayıf halkası geldiii..:78: 2haftalık dinlenceden sonra kafamı rahatlatıp,motive olup,kiloları alıp(beklenen son) döndüm aranıza..vee hepinizi çok ösledimmm!
ne çok sayfa birikmiş oku oku bitiremedim..
öncelikle yeni kaptanımız Ayşe ve yardımcısı Dileğe hayırlı olsun.. ayşecim çok isabetli bir karar olmuş ,bu iş için takımda en uygun kişi başından beri sendin geç bile kaldın..
Ev taşıyacakmışsın sanırım Allah kolaylık versin kandır anneciğini mutlaka çocukla tek başına çok zor olur canım..

Bu arada Yasemincim(scapula) hoşgeldin takıma..seni görünce çok sevindim ve seni bu sefer çok kararlı gördüm inşallah hep beraber mezun olacağız..yazdığın mesajı okudum içim gitti hani zeynep beni de sev diye yanına geliyormuş ya canım benim yaaaa nasıl bir duygusal dalgalanmalar inişler,çıkışlar yaşıyor kimbilir ama zamanla geçecektir eminim..
kızlar bu arada yasemin benim kk daki en eski arkadaşlarımdan biridir..beraber hamilelik yaşadık ve doğum yaptık ardından çocuklarımızı beraber büyüttük tabi sanal alemde (2008 haziran anneleri olarak)

Gülşencim bu tatil öncesi hep hedef seni alıyordum ama sen beni sollamışsın çoktan sen azalırken ben artmışım acil sana yetişmem lazım:23: kuzunun da geçmiş doğum günü kutlu olsun Nice güzel yaşlar devirirsiniz sağlıkla inşallah bizimkine de az kaldı benim oğlum da haziran 11 de 3 yaşını dolduracak inşallah hep çocuklar akran sanırım..

kızlar yarın sabah itibarıyla burdayım ,kopmayacağım söz ve mezuın olmadan tatil falan yok bana..şimdi ben yatar çok uykum geldi..sabah minik uğur böcüğüm gelir üzerime konar..
bu çiçekler sabah ilk topiği açana olsun..öpüyorum hepinizi..

:71::71::71: :16::16::16:

hosgeldin canim dönmene cok sevindim:16:

kılzar size süper bir haberim var montiye 21 inde başladı ve bugün tam 700 gr gitmiş çok mutluyum ya
şükürler olsun demekki beslenmem de hatalar yapıyormuşum montiyle düzene girdi herşey çoook mutluyum bakalım cuma gününe kadar ne kadar gidecek:66:

süper canim valla su montiyi daha cözemedim ama nasip ederse bi cözim bende baslayacam :16:

kızlar midem bulanıyor içten içe hamilemiyim acaba yaaa :44::44:

canim hakkinda hayirlisi eger istiyorsan insallah öylesindir canim:16:

herkese merhaba. aranıza bugün katıldım. boyum 172. kilom 70,3. sizlerle birlikte 5-6 kilo daha vermek istiyorum. hoşçakalın

hosgeldin canim aramiza bol paylasimlar diliyorum:71:

ayseceylin 20
lalamma 8
gülşenbaşak 7
handerya 6
scpula 4 biraz daha paylaşım kızlar
papatya89 2 olmuyor yardımcım:20:
gerbara1987 1:20:
batuhanım 0:20:
xetrax 0:20:
nuvanda 0:20:
elif190 yok

kiz dur geldim iste ne kiziyon:16::37:

gülşencim sen monti yapıyor muydun yapıyorsan eğer bal yasak,simit ve dondurmada yasak cnm.menünü güzel ama dondurma kaçamağın var

ya canım ben montiyi yapmak niyetindeyim ama tam olarak anlayamadım galiba :9: sadece akşam yemeğim uydu galiba montiye..
tam olarak uyabilirmiyim bilmiyorum..şöyle yapsak ben sabah kahvaltılarını bildiğim gibi azıcık ondan azıcık bundan yapayım öğlen ve akşamı montiye göre ne dersin :24:

hosgeldin kiz duyduguma göre kilo almisin:37:
cabuk dön aramiza canim valla motivene ihtiyacimiz var :16:

Döndüm Batuhancım, eskisine oranla daha çok zaman geçiriyorum forumda ve neler olup bittiğini daha iyi takip edebiliyorum :21:

Buralardan uzak kaldığım süre boyunca dengem bozuldu, önce kilo aldım sonra verdim, defalarca diyete başladım ve sonra bozdum :17:

Sizlerle birlikte daha çok vakit geçirdikçe eski azmimi kazanacağımı düşünüyorum, aynı şekilde sizlerin azmini de körüklemek isterim :)

menüm

[1] Simit 1 ADET 275
[2] Pınar Üçgen Peynir Light 2 12.5 gr 40.6
[3] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[4] Patlıcan Yemeği 1 PORSİYON 200
[5] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[6] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
[7] Ekmek 2 DİLİM 130
[8] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 20 GRAM 68
[9] Sosis 20 GRAM 64.4

Toplam : 1091 kal.

offf yine bol miktarda karbonhidrat tüketmişim :50:

uruzum burda kısmen bişeyler yazmıştım başlangıç için canım

Verdiğin değerli bilgiler için çok teşekkür ederim Ayşecim :71:
Dukan diyeti benim aklıma yatmıştı, birkaç kez denedim ama başarısız oldum.
Evde hazır bolca et varken bir kez daha bu diyeti deneyeyim diyorum, bu sırada da monti hakkında daha çok bilgi sagibi olurum :)

ya canım ben montiyi yapmak niyetindeyim ama tam olarak anlayamadım galiba :9: sadece akşam yemeğim uydu galiba montiye..
tam olarak uyabilirmiyim bilmiyorum..şöyle yapsak ben sabah kahvaltılarını bildiğim gibi azıcık ondan azıcık bundan yapayım öğlen ve akşamı montiye göre ne dersin :24:
gülşencim o zaman sonuç alamazsın kan şekerin yükselir yine kaçamaklara karşı zayıf kalırsın.
bak sabah tam buyday,çok tahıllı vb. ekmeklerden yiyorsun.yanında peynir yiyorsun az yağlı olacak peynir,zeytin ezmeside yiyebilirsin salatalık yeşillik.hafta 1 günde sucuk yiyebilirsin yağsız pişirip.eğer kahvaltıda yumurta yersen yanında ekmek yok.marmelatta yiyebilirsin ekmekle ama şekersiz olacak.çay içiyorsan şekersiz içeceksin çayıda kahvaltıda yağ şeker alınmıyor kesinlikle
bugün akşam yemeğin uydu montiye cnm ben sana yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla

Son düzenleme:
tmm uruzcum merakla bekliyorum dukan diyeti sonuçlarını cnm
edacım callanı hiç bırakmayı düşünmüyorum inş.yani belli bir sayıya kadar yapıp bırakmayacağım istediğim kg ve inceliğe inene kadar devam sonra koruma proğramı var günde 15 dk ona geçeceğim

menüne gelince çok göze batan bişey yok ekemk sadece kahvaltıda 2 dilim olsa yeterdi bide sosis olmasa daha iyi olurdu.onun dışında güzel menün cnm salata var mıydı aman salatayı ihmal etme öğünlerinde:16:

çabuk 5 msjını tamamla reyhancım:1:öyle kaçmak yok.reyhancım anlamadığını sor cnm monti çok kolay

tamam canim hemencik dolduruyorum 5 mesajimi :))

Döndüm Batuhancım, eskisine oranla daha çok zaman geçiriyorum forumda ve neler olup bittiğini daha iyi takip edebiliyorum :21:

Buralardan uzak kaldığım süre boyunca dengem bozuldu, önce kilo aldım sonra verdim, defalarca diyete başladım ve sonra bozdum :17:

Sizlerle birlikte daha çok vakit geçirdikçe eski azmimi kazanacağımı düşünüyorum, aynı şekilde sizlerin azmini de körüklemek isterim :)

cok sevindim canim bize motive verecegin kesin canim:71:

hemencik menümüde paylasim

sabah

1 dilim tam bugday ekmeyi
1 bardak sekersiz cay
1 dilim kasar light
1 dilim salam

ara

yesil elma

öglen

2 kasik kisir
3 tane yaprak sarma
1 kase yogurt

aksam

bol yesil salata
1 kase mercimek corbasi

spor yok :14:
2 litre su
menün güzel canım spor da olsaymış süper olurdu

şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam :47::47::47:tam anlamıyla karolindeki soner gibi birilerini boğmak sonrada herşeyi dağıtmak istiyorum öyle bir azim ettim ki anlatamam ya ooooof:47::47::47::47::47:
günlerdir hareketleri beni kasan birine gittik .. kuşları var benimde kuşlara zaafım var benimde kuşum var ama o kuş çok oyuncu ve tutamayıp kendimi gittiğimde hep oynardım kuşla bugün bana kendine iyi bir oyuncak buldun dedi öyle zoruma gittiki gelirkende babam ısrarla köpeğin olduğu yerden gitti korkuyorum ya :47::47::47::47::47:yarın callatincse de başlıcam en sıkı diyetleri de yapacağım yeter artık hor görüyorlarmış gibi hissediyorum bende vereyimde kilolarımı

ha bide hanım her kahvede fal kapatırdım oda bakardı söylesemde söylemesemde geçen hafta demezmi çocuk tembihler gibi bundan sonra haftada bir fal bakılacak tamammı diye bide parmığınıda oynatıyor ya uzunca bir süre eve kapatacağım kendimi istemiyorum hiç bişey:84::84::84::84:nefret ettiriyor böyle herkesten:57::57::57::57:

Son düzenleme:
şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam :47::47::47:tam anlamıyla karolindeki soner gibi birilerini boğmak sonrada herşeyi dağıtmak istiyorum öyle bir azim ettim ki anlatamam ya ooooof:47::47::47::47::47:
günlerdir hareketleri beni kasan birine gittik .. kuşları var benimde kuşlara zaafım var benimde kuşum var ama o kuş çok oyuncu ve tutamayıp kendimi gittiğimde hep oynardım kuşla bugün bana kendine iyi bir oyuncak buldun dedi öyle zoruma gittiki gelirkende babam ısrarla köpeğin olduğu yerden gitti korkuyorum ya :47::47::47::47::47:yarın callatincse de başlıcam en sıkı diyetleri de yapacağım yeter artık hor görüyorlarmış gibi hissediyorum bende vereyimde kilolarımı

ha bide hanım her kahvede fal kapatırdım oda bakardı söylesemde söylemesemde geçen hafta demezmi çocuk tembihler gibi bundan sonra haftada bir fal bakılacak tamammı diye bide parmığınıda oynatıyor ya uzunca bir süre eve kapatacağım kendimi istemiyorum hiç bişey:84::84::84::84:nefret ettiriyor böyle herkesten:57::57::57::57:

ay canimsin ya takma kafana salla gitsin canim benim deymez :16:

uykusuzlukta aciktiriyo insani..benim kiz dün erken yattiya bu sabah 6da kalkti.sonra 8den 10a uyudu ama ben uyuyamadim..bütün gün gözümde tatlilar ucustu en sonunda esimi aradim kepekli biskuvi getirdi saolsun ondan yedim..
bugün menüyü yazmayim karmakarisik oldu hatirlamiyorum.oglusumda gündüz uyuyamadi sersem gibiyim hava sicak bide kakasini 2 gündür yapmamisti banyo yaptirdim biraz evvel kakasini yapti ve sizdi.
iyiki buraya gelmisim yoksa ben bugün evdeki bütün sekerli seyleri yerdim..

batuhanım deymezde bazı insanlara hak ettiğinden fazla değer verince de böyle oluyor insan kırılıyor amaaan olur bana arada böyle neyse
üzme tatli canini..harcadigin zamana yazik..böyle insanlara inat gayret et canim hem 1987 dogum tarihinse simdi verdin verdin 30dan sonra kilo vermek inan zorlasiyor..hem hayatinin en güzel caglarinda istedigin kiyafetin istedigin bedenini giymek cok zevkli..

batuhanım deymezde bazı insanlara hak ettiğinden fazla değer verince de böyle oluyor insan kırılıyor amaaan olur bana arada böyle neyse

biliyorum canim bende sendenim :16:

uykusuzlukta aciktiriyo insani..benim kiz dün erken yattiya bu sabah 6da kalkti.sonra 8den 10a uyudu ama ben uyuyamadim..bütün gün gözümde tatlilar ucustu en sonunda esimi aradim kepekli biskuvi getirdi saolsun ondan yedim..
bugün menüyü yazmayim karmakarisik oldu hatirlamiyorum.oglusumda gündüz uyuyamadi sersem gibiyim hava sicak bide kakasini 2 gündür yapmamisti banyo yaptirdim biraz evvel kakasini yapti ve sizdi.
iyiki buraya gelmisim yoksa ben bugün evdeki bütün sekerli seyleri yerdim..

evet ya zor erken kalkinca cok daha fazla acikiyorum bende ve ögün fazlalasiyor haliyle

Back