Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yasemincim kıyamam ben zeynebime yaaa..büyüdü de düşünceli abla olmuş tatlım benim!oğluş da eminim çok tatlıdır henüz kendilerini göremedik ama baksana erkek bile olmuş meleğim :)) hayırlı olsun sünnetiniz de!
evet yaaa o ilk dönem ben senin kilona inmeye çalışıyordum dimi..sen 75 civarıydın sanırım bende 80küsür:)) ama vereceğiz canım inşallah!

canım kararından dolayı seni tebrik ediyorum
ahhh o hamurişleri ne geliyorsa başımıza bu sevdamız yüzünden geliyor bende çok severim özellikle tatlı türü olanları

3 günde 700 gr gitmiş ohhhhh sefan olsun valla süper bir haber kaju yemek serbest mi

kızlar midem bulanıyor içten içe hamilemiyim acaba yaaa :44::44:

inşallah hamilesindir ayyyy ben çok severimmmm hamişleri

Kızlar bu arada ben de face kuşuyum,beni de ekleyin!

tamam canım adını gönder özelden hemen eklim senide

Tebrik ederim Ayşecim, uzun zamandır bu sınırı aşamıyordun, kırılma noktası oldu sanırım :)

uruzum hoşgeldin canı hani dönüyordun kısa zman sonra bekliyoruz hadi ama canikom

teşekkkürler canım.montiyi 1 senedir takip ediyorum ara ara ama bana çok katı bir yöntem gibi geliyordu cesaret edip başlayamıyordum şimdi diyorum ki ne büyük hata etmişim o kadar kolay o kadar doyurucu inanının gözüm hiç bir şeye düşmüyo.öğlen eşime kızartma yaptım yoğurtlu bol soslu tadına bile bakmadım canımda çekmedi hiç normalde çok severim çorba ve salata yedim bende.kendimi o kadar iyi hissediyorum ki herkese tavsiye ederim.

dilekcim kaju günde 10 tane falan yiyebiliyorsun ama onu bile istemiyo cnm yemiyorum başladığımdan günden beri

edacım reglin gecikti mi canım,başka belirtiler var mı eşin çok istiyordu zaten hayırlısı olsun canım topiğimize 1 bebiş daha gelir ne güzel

kızlar kızım uyudu çoktan ben hemen callanın başına geöiyorum öptüm

ayşeee sonuç süpermişşş

yasemincim o cimcime kızını yerim ben senin yaaa hem kıskanıyor hemde nasıl seviyor
alem bisey o

kızlar midem bulanıyor içten içe hamilemiyim acaba yaaa :44::44:
hakkinda hayirlisi olsun canim..
minik erkekime bakip kendimi teselli ediyorum..hic bu kadar kilol olmamistim

inşallah hamilesindir ayyyy ben çok severimmmm hamişleri

Canım istiyorsan ve hazırsan inşallah öyledir bebiş geliyordur ama hazır değilsen inşallah üşütmüşsündür..

edacım reglin gecikti mi canım,başka belirtiler var mı eşin çok istiyordu zaten hayırlısı olsun canım topiğimize 1 bebiş daha gelir ne güzel

alem bisey o

hakkinda hayirlisi olsun canim..
minik erkekime bakip kendimi teselli ediyorum..hic bu kadar kilol olmamistim

kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için adetime daha 10 gün var ama bugün midem çok garip sanırım benimki psikolojik eşim çok istiyor belkide onun psikolojisine girdim sanırım 10 gün beklemem gerekicek gerçeği öğrenmek için

yasemincim yavruların sağlığı yerinde olsunda kilolar bir şekilde veriliyor

canım yaaa sağolasın valla eşim çok istiyor geçen ay regl oldum diye nasıl üzüldü anlatamam ben ise hayırlısı diyorum rabbim herkes için hayırlısın nasip etsin inşallah

Uruzcum,eski kaptanım seni de bekliyoruz bi gittin geri dönmedin..kilolar ne alemde?özledik!

Çok güzel bir şekilde ilerlerken diyeti bozduğumdan beri eskisi kadar disiplinli bir şekilde diyet yapamıyorum ve dolayısıyla kilo veremiyorum Kurabiyeydi, pastaydı, börekti derken 4-5 kilo almıştım ama bir kısmını verdim tekrar. Pazartesi başlayıp çarşamba günü sona eren diyetler çıkmazına girdim, çok uzun zamandır motive olamıyorum, bir moral eksikliği var nedense :)
Senin diyet nasıl gidiyor, sonunda şeytanın bacağını kırıp 70'lere veda ettin mi?

uruzum hoşgeldin canı hani dönüyordun kısa zman sonra bekliyoruz hadi ama canikom

Ayşecim döndüm sayılır zaten ama bir türlü diyet yapamadığım, 1-2 gün diyet yaptıktan sonra tekrar kıtlıktan çıkmışçasına yemeğe sarıldığım için aranıza dönmeye pek yüzüm yok
Her defasında bugün yine diyeti bozdumi kaçamak yaptım demekten utanıyorum artık

slmmmmmmmmmmmmmmm

Selamlar canım, nasılsın? :)
Gözüm hemen çizelgene gidiyor, görüşmeyeli güzel değişiklikler var mı?

canım yaaa sağolasın valla eşim çok istiyor geçen ay regl oldum diye nasıl üzüldü anlatamam ben ise hayırlısı diyorum rabbim herkes için hayırlısın nasip etsin inşallah

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, en yakın zamanda nur topu gibi bir bebeğinizin olmasını dilerim
Bu konuda herhangi bir yardım alıyor musunuz? Bilinen bir sağlık problemi var mı yoksa çocuk sahibi olmayı çok istediğiniz için evham mı yapıyorsunuz? :)

uruzcum hepimiz senin ne kadar iradeli olduğunu biliyor sadece sana takımdan uzak kalmak yaramıyor canım

Çok teşekkür ederim Ayşecim, her zamanki gibi moral veriyorsun bana :)
İştah kapatıcı doğal otları ve doktor kontrolünde kullanılabilecek ilaçları araştırıyorum.
Takımda daha önce kullanan ve yararları-zararları hakkında bilgisi olan var mı acaba?
İlaçların karaciğeri yorduğu, hormon sistemine zarar verdiğini okudum ama hangi hastalık için kullanılırsa kullanılsın tüm ilaçlar bir hastalığa iyi gelirken diğer bir organa zarar veriyor maalesef. Şu kilolardan biraz daha kurtulamazsam bu tatlı düşkünlüğüm nedeniyle şeker hastası olmaktan çok korkuyorum

uruzcum boşver sen ilecı bitkiyi bir işe yaramıyor hiçbiri.gel sende monti yap inan tatlı isteğin olmuyor .kan şekerini belli bir seviyede tuttuğu için

uruzcum boşver sen ilecı bitkiyi bir işe yaramıyor hiçbiri.gel sende monti yap inan tatlı isteğin olmuyor .kan şekerini belli bir seviyede tuttuğu için

Montignac diyetini daha önce araştırmıştım, çok övülen bir diyetti ama açıkçası nasıl uygulandığı konusunda net bir fikir sahibi olamamıştım. Forumda da bu konuda bir başlık var ama tam ilkelerini bilmiyorum :) Protein-karbonhidrat ayrımı yapılıyor yanılmıyorsam. Açlık hissi oluşmuyor mu diyet esnasında?

canım arkadaşlar çok yardımcı oluyor topiği biraz incele hemen kavrarsın inan çok kolay ve karnın doyuyor açlık hissetmiyorsun,tatlı yemek istemiyor kriz yaşamıyorsun

uruzum burda kısmen bişeyler yazmıştım başlangıç için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…