Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlarrr iyi geceler tatlı kalorisiz rüyalar

iyi geceler canim menünde gayet güzel tabi aysenin dediklerinide dikkate alirsan dahada süper olur edacim

Slmmmm millettt!
8.takımın en zayıf halkası geldiii..:78: 2haftalık dinlenceden sonra kafamı rahatlatıp,motive olup,kiloları alıp(beklenen son) döndüm aranıza..vee hepinizi çok ösledimmm!
ne çok sayfa birikmiş oku oku bitiremedim..
öncelikle yeni kaptanımız Ayşe ve yardımcısı Dileğe hayırlı olsun.. ayşecim çok isabetli bir karar olmuş ,bu iş için takımda en uygun kişi başından beri sendin geç bile kaldın..
Ev taşıyacakmışsın sanırım Allah kolaylık versin kandır anneciğini mutlaka çocukla tek başına çok zor olur canım..

Bu arada Yasemincim(scapula) hoşgeldin takıma..seni görünce çok sevindim ve seni bu sefer çok kararlı gördüm inşallah hep beraber mezun olacağız..yazdığın mesajı okudum içim gitti hani zeynep beni de sev diye yanına geliyormuş ya canım benim yaaaa nasıl bir duygusal dalgalanmalar inişler,çıkışlar yaşıyor kimbilir ama zamanla geçecektir eminim..
kızlar bu arada yasemin benim kk daki en eski arkadaşlarımdan biridir..beraber hamilelik yaşadık ve doğum yaptık ardından çocuklarımızı beraber büyüttük tabi sanal alemde (2008 haziran anneleri olarak)

Gülşencim bu tatil öncesi hep hedef seni alıyordum ama sen beni sollamışsın çoktan sen azalırken ben artmışım acil sana yetişmem lazım kuzunun da geçmiş doğum günü kutlu olsun Nice güzel yaşlar devirirsiniz sağlıkla inşallah bizimkine de az kaldı benim oğlum da haziran 11 de 3 yaşını dolduracak inşallah hep çocuklar akran sanırım..

kızlar yarın sabah itibarıyla burdayım ,kopmayacağım söz ve mezuın olmadan tatil falan yok bana..şimdi ben yatar çok uykum geldi..sabah minik uğur böcüğüm gelir üzerime konar..
bu çiçekler sabah ilk topiği açana olsun..öpüyorum hepinizi..

canım çok sevindim aramıza dönmene
ohhhh çiçekleri de kaptım sabah sabah

kızlar herkese günaydıııınnnnnnn

hoşgeldin deryacım bu kadar kararlı olarak dönmene sevindim canım
.evet zor olacak ev taşımak inş. gelir annem
evet yasemin 2008 haziran doğunmu kızı olduğunu söyleyince aklıma gelmiştin canımama dün hiç girmedi sanırım neredesin yasemincim:26:

canım vardiyalı çalışıyor bazen 3 vardiya oluyor ama bu aralar 2 vardiya 1 hafta gece gidiyor 1 hafta gündüz

aslında seninde çalışman bu olayı dengelemiş gibi en azından yorgunluğunu atarsın eşin gelene kadar

teşekkür ederim canım takımımıza ful enerjik kızlar lazım hadi geç kalma

kılzar size süper bir haberim var montiye 21 inde başladı ve bugün tam 700 gr gitmiş çok mutluyum ya
şükürler olsun demekki beslenmem de hatalar yapıyormuşum montiyle düzene girdi herşey çoook mutluyum bakalım cuma gününe kadar ne kadar gidecek

Son düzenleme:
sende hosgeldin deryacim seni gördügüme inan bende cok sevindim..nerden nereye ben ilk dogmumdan sonra 70 küsürlerdeyim diye üzülürken simdi 80küsürlerdeyim masallah sen ne güzel70in altina inmissin inan cok sevindim ve bu beni daha cok motive etti haftasonu vaktim vardi gecmise bi bakayim dedim bende seni görmüstüm hatta kizlara sorayim dedim dönmemek üzere ayrilmis yaziyodu üzülmüstüm inan.teo cok büyümüs masaallah benim oglumda büyüyo teyzesi kizimda alisiyo yavas yavas benim kardesiyle ilgilenmeme alisti ama babasina alisamadi anne sen al kucagina baba almasin diyo..ama okadar merhametliki kardesi aglasa hemen anne agliyo alsana onuda sevsene diyor..dün arkadastaydik arakadasin kizina gürültü yapmayalim kardesim uyanmasin uyuyo diyo..kizim benim bitanem can yoldasim..
aysecim ev tasimak zor ama degisiklik güzel.evet canim dün bikac kere girdim msjlari kopyaladim tam cevap yazacam olmadi.haftasonuda yazmistim ya sorunlarimz var okadar bunaldimki dün arkadasima gittim kizimda evde bunalmisti arkadasin kiziyla cok güzel oynadi bizde dertlestik iyi oldu.diyetime dikkat edemedim cok yemek degilde düzenli yiyemedim kafam yerinde olmayincaama dün bana iyi geldi esimlede oturup konustum iste burdayim cumaya az kaldi ama moral bozmak yok...
cok sevindim darisi basimiza bende kendime uygun bi diyet programi bakiyorm plansiz programsiz listesiz olmuyo..

Son düzenleme:
yasemincim kızın çok tatlı hem çok seviyor hemde içten içe kıskanıyor canım benim.emzirdiğin iin arada kaçamaklar normal canım insanın herşeye gözü düşüyor.uygulayabilirsen bu monti çok güzel bir beslenme şekli aç kalmadan zayıflıyorsun

dün okadar oynamiski eve geldi banyo yapti halinin üzerine uyuyakalmis saat 9du bebek oldugundan beridir ilk defa esimle saat 9da yanliz kaldik ortalik bi sessiz bisakin garip geldi dogrusu..kardesi oldugundan beri uyku düzenide bozlmstu biz yatmadan yatmak istemiyor..yanizmiza yatiyordu.yavas yavas vazgecti sükür normale dönüyoruz..
aysecim burda bana en büyük sorun alisveris.bebekle ben cikamiyorum.esim saolsun aliyo ama bi geliyor duble yagli peynir tam yagli yogurt süt, yagsiz tadimi olur diyor..birde bulamiyor benim gibi burasi malum yabanci memleket herseyi alip yiyemiyoruz icerik helal mi sagliga uygunmu derken ben baya eledim..türk marketlerindede hersey yok..
ama bugün kararliyim cikip alacam bana uygun seyler..

anlıyorum cnm benimde burda alışveriş sorunum var.peynir dışındaki yogurt ayran yağlı olabilir bulamazsan.peynir dışında bende bulamıyorum yağlı yoğurt ayran alıyorum mecburen.ama hakikaten tadı olmuyo yağsız peynirin ben peynir hastası biriyim ama vazgeçtim mecburen

Selamlar hanımlar, nasılsınız? :)

Takımımda neler oluyor bir bakmak istedim
uruzum bir cee deyip kaçmışsın gelde anlat bakem neler yapıyosun ??
yeniden hoşgeldin deryacım benim kilo verme hızım adeta bir kaplumbağa misali yavaş burasıda olmasa onuda veremezdim çok şükür 70 in altına indim :) eminim sende kısa sürede yakalarsın beni

ayşecim inan kendim kilo vermiş gibi sevindim tebrik ederim tatlım sen çoktan haketmiştin zaten bu azminle...

Tebrik ederim Ayşecim, uzun zamandır bu sınırı aşamıyordun, kırılma noktası oldu sanırım :)

Tünaydınnn..
hoşbulduk kızlar..bu sefer kararlıyım valla hatta sabah annem arayıp hadi gel hep beraber ablamlarla falan yemeğe gidelim size iskender ısmarlıycam falan diye çağırdı,kandırmaya çalıştı ama reddettim..onlarla takılınca kendimi bir yerden sonra frenliyemiyorum hep boğaza çalışıyorlar yaaa.. bu şekilde giderse evime ne misafir çağıracağım ne de birine gideceğim :)) antisosyal olup çıkacağım sanırım..
ama gerçekten birileri falan gelince ben mutlaka sunumu abartıyorum ve sonrada kalanlar hep bana kalıyor malesef (eşim hamurişi hiç sevmez)
spor yapabilmem lazım çünkü ben yapmazsam asla veremiyorum ,kendimi artık tanıyorum ve havalar da düzelmişken bu fırsatı değerlendirmek lazım..

Ayşecim benden de kocamannn tebrikler alkışlar gerçekten kırılma noktası oldu bundan sonra hedefedoğru gidersin artık tatlım..sen bunu çok fazla hakkettin azmine hayranım valla!
montiyi çok duydum bende 80-89 topiğindeki bir çok arkadaşım bu diyetle çok sağlıklı bir çok kilo verdi ben de hep uygulamak istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum bi denemk lazım belki bende sana katılabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…