Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bizim taşınma işi kesinleşti gibi bişey kızlar bakalım ev bulmamız lazım bir sürü iş var.havalarda düzelmedi küçük yolluklar var onları yıkamam lazım:52:
şeymacım aslında yaparsın tatlıyı bende çok seviyorum ama canım istemiyo diyetteki amaç bu inisülün direncini yükseltmediği için yediklerin tatlı ihtiyacı hissetmiyorsun.özelden atın kızlar isminizi bende ekleyeyim sizi
inşallah herşey istediğin gibi olur canım yok ya benim tatlıyla olan aşkım öyle böyle değil:69::69::69:
sağol gülşencim eşim geldi az önce bakmış evlere biriyle anlaşmış bildiğim bir yerde altında market var:) bu iyi oldu benim için 1 haziran gibi boşaltacaklarmış
oooh ooh bu süper olmuş:61::61::61:

selam kizlar ben sabahlari pek giremem bu hafta esim öglen vardiyasinda ve sabah beraber kahvalti felan derken öglendede onu yolcu edip islerimi yapmak zorunda kaliyoru hic sevmiyorum ögen vardiyesini ne yalan isim gücüm kaliyor öglene:14:

kızlar kilo veremediğim için kendime haftasonunu tatil ilan etmiştim çünkü o psikolojiden kurtulmam gerekiyordu bu sabah itibari ile diyete tam gaz devam 2 gün tatil bana artıları getirdi ama motivasyonumu yükseltti

OHH OZAMAN TEKRARDAN HOSGELDIN CANIM bu hafta insallah hersey senin lehine isler tatlim

bizim taşınma işi kesinleşti gibi bişey kızlar bakalım ev bulmamız lazım bir sürü iş var.havalarda düzelmedi küçük yolluklar var onları yıkamam lazım:52:
şeymacım aslında yaparsın tatlıyı bende çok seviyorum ama canım istemiyo diyetteki amaç bu inisülün direncini yükseltmediği için yediklerin tatlı ihtiyacı hissetmiyorsun.özelden atın kızlar isminizi bende ekleyeyim sizi

sağolun kızlar iyi olur inş.yoğun bir hareketlilik bekliyor beni annemi kandırmaya çalışıyorum gelsin diyo oda tek başına gelmeyi göze alamıyor yol çok uzun 16 saat falan inş. gelir çalışmalarım devam ediyo:23:

hadi hayirli olsun insallah hersey istedigin gibi olur annende gelir yamacina :34:

valla bende pek bilemiyorum dişim damağımda apse yaptırmış onu alacak netten de araştırdım ama çok anlayamadım ama birazzor birşey galiba canım yanacak diye çok korkuyorum valla yalan yok:18::18::18::18:

gecmis olsun tatlim insallah canin acimaz kolayca atlatirsin :16:

o ne kiz öyle gerci bizi tig gibi yapta nasil yaparsan yap :9:
ama tig yerine kalin sis olmayalimda:37:

aman haaa ince şişede tavım :52::52::52:

günaydınn kızlarrr gününüz ve haftanız güzel geçsin

ayşecim kaptanlığın hayırlı olsun sen bu iş için doğru seçimsin bence

dilek seninde yeni görevin hayırlı olsun canım

rabiacım sanada çok teşekkür ederiz bizimle ilgilendiğin için

edam teşekkür ederim :71:

yok valla enimkisi pek tatil sayılmaz biliyorsunuz temmuzda kardeşimin düğünü var buraya da temmuza kadr kilo verme niyetiyle geldiydim ilk neyse onun mobilyalarını almak için iki gün istanbuldaydık çoook yorulduk cumartesi kaynıma söz kestik oda bir koşuşturmaca dün eşim arkadaşlarıyla abantta gitti dükkanaydı dinlenemedi bile bu gün de dişçideyim yine:59::59:rezeksiyon yapacam dedi çook tırsıyoru:18::18::18::18:

waoww okurken ben yoruldum :1: bu ne yoğunluk hiç bişey yapmasan bile kilo verirsin :69:

zor birşeye benzemiyor bu monti ama bunda neden tatlı yokkk:84::84::84::84::84:

faik diyeti ne yaawwwww:53::53::53::53:

faik diyeti hiç bişey yemeden kilo verme diyeti canımmm :33::32::32::52::52:

valla bende pek bilemiyorum dişim damağımda apse yaptırmış onu alacak netten de araştırdım ama çok anlayamadım ama birazzor birşey galiba canım yanacak diye çok korkuyorum valla yalan yok:18::18::18::18:

inşallah bişey olmaz tatlım bol bol dua et :70:

günaydın canlar...
ayşe kaptannn uyandım uyandım ama misafirimi yeni uğurladım anca geldim..yatılı misafir ağırlamak ne zor yaff :9: 2 gündür sofralar hazırla ..kahvaltılar tatlılar :( ama çok yemedim sabah tartıldım sabitim :)birazdan dışarı çıkacağım (sosyete pazarı gezeceğim ):82:

nerdeymiş bu sosyete pazarı bayılırım gezmeye :62:

sağol gülşencim eşim geldi az önce bakmış evlere biriyle anlaşmış bildiğim bir yerde altında market var:) bu iyi oldu benim için 1 haziran gibi boşaltacaklarmış

hadi hayırlısı olsun canım altında market olmasıda artı bir avantaj :66::66::66:

bugün niye durgun ki topik böyle dileğim de yok.yaseminlerimde yok:1:nerdesiniz kızlarr
bu arada kara deftere baktımda yardımcım olarak yasemincim yani etra görünüyo orada

geldim meleğim seni yalnız bırakmam :38: yeri geldiğinde hepimiz yardım edicez birbirimize ama sorun olur mu bnm adımın yazılı olmaması :61:

menümü yazayım
sabah
kepek ekmeğinden ligt peynirli tost,salatalık
öğlen
1 yumurta ve ligt peynirden yapılmış yağsız omlet ve yeşillik, tatlandırıcılı çay
arada
1 elma
akşam
fırında tavuk,yogurt,yeşillik
ilerlyen saatlerde de çilek yerim
spor 1 saat callan

[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Salam 3 DİLİM 87
[3] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[4] Ekmek 6 DİLİM 390
[5] Domates 2 ADET 28
[6] Roka 100 GRAM 31
[7] Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 40 GRAM 105.2
[8] Armut 1 ADET 70
[9] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[10] Mantarlı Et Sote 0.50 porsiyon 135
Vişne kompostusu (şekersiz) 0

Toplam : 1262.2 kal.
2 litre su

aman haaa ince şişede tavım :52::52::52:

edam teşekkür ederim :71:

waoww okurken ben yoruldum :1: bu ne yoğunluk hiç bişey yapmasan bile kilo verirsin :69:

faik diyeti hiç bişey yemeden kilo verme diyeti canımmm :33::32::32::52::52:

inşallah bişey olmaz tatlım bol bol dua et :70:

nerdeymiş bu sosyete pazarı bayılırım gezmeye :62:

hadi hayırlısı olsun canım altında market olmasıda artı bir avantaj :66::66::66:

geldim meleğim seni yalnız bırakmam :38: yeri geldiğinde hepimiz yardım edicez birbirimize ama sorun olur mu bnm adımın yazılı olmaması :61:
ramide canım pazartesi günleri kuruluyor..öyle ahım şahım değil ama idare eder :) sen hangi semttesin ?
resmen haşatım çıktı ya :35:
sabah 8 de kalktım camları sildim, tül perde ne varsa yıkadım astım, kocaman balkonumu yıkadım, evi makinayla aldım ve yemek yaptım :65::65::65: kolum kalkmıyor artık :52:
ohh ellerine sağlık ...güle güle kirlet evini :82:
menümü yazayım
sabah
kepek ekmeğinden ligt peynirli tost,salatalık
öğlen
1 yumurta ve ligt peynirden yapılmış yağsız omlet ve yeşillik, tatlandırıcılı çay
arada
1 elma
akşam
fırında tavuk,yogurt,yeşillik
ilerlyen saatlerde de çilek yerim
spor 1 saat callan

bu hafta çok iyi bir sonuç alacaksın bence ayşecim...:nazar::nazar:

[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Salam 3 DİLİM 87
[3] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[4] Ekmek 6 DİLİM 390
[5] Domates 2 ADET 28
[6] Roka 100 GRAM 31
[7] Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 40 GRAM 105.2
[8] Armut 1 ADET 70
[9] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[10] Mantarlı Et Sote 0.50 porsiyon 135
Vişne kompostusu (şekersiz) 0

Toplam : 1262.2 kal.
2 litre su

ekmek biraz daha az olsaydı iyi olurdu sanki..ama yinede beğendim menüyü :)

Selam millet ben geldiimmmm:66: Ben yokken takimda neler olmus neler :52:

Önceliklee yeni takim kaptanim ayseyi ve yardimcisi dilegimi tebrik ediyorum . Sorumluluklariniz hayirli ugurlu olsun kizlar.. :52: Takimimizi daha güclü ,daha motiveli hale getirebileceginizden hic süphem yok :87:

En düzenli paylasim yapan takim icinden birilerinin bu görevleri almasi cok isabetli olmus.. Sakin burada Rabiacigimi üzmeyeyim.. Baska takimda olmasina ragmen sagolsun bizi cok iyi idaret etti ,yeniden toparladi.. Insallah en kisa zamanda mezun olur.. Kaptanligi biraktim diye buraya yazmayi ihmal etme sende rabiacigim tamam mi lütfen :69:

Hee unutmadan Aysecigim paylasimda Püsküüte benim ismimin degistirilmesini ,görevi dilegin devraldigini yazarsan uygun olur bence :34:

veee.. kisa bir özet yaparak önemli seyleri cevapladim galiba bunlarin disinda hepinizi cok seviyorum ve cook özlüyorum inanin :59: malesef hafta sonlari cok yogun oluyorum.. hala vücudumdaki yorgunlugu atabilmis degilim. Eve yeni geldim.. hemen banyo yapip uyumak dinlenmek istiyorum kizlar.. coook yorgunum cünkü :85:

Back