yaseminim gelmiş
yaseminn hoşgeldin :)
öyleyiz tabi:86:Sizden de birsey kacmiyor yahuwalla kizlar radar gibisiniz masallah :86: hosbuldum hosbuldum:82:
resmen haşatım çıktı ya
sabah 8 de kalktım camları sildim, tül perde ne varsa yıkadım astım, kocaman balkonumu yıkadım, evi makinayla aldım ve yemek yaptımkolum kalkmıyor artık
ramide canım pazartesi günleri kuruluyor..öyle ahım şahım değil ama idare eder :) sen hangi semttesin ?
ohh ellerine sağlık ...güle güle kirlet evini :82:
bu hafta çok iyi bir sonuç alacaksın bence ayşecim...
ekmek biraz daha az olsaydı iyi olurdu sanki..ama yinede beğendim menüyü :)
bende bu hafta iyi bir sonuç bekliyorum gülşencim
dileğim ekmek fazla olmuş birazcık onun dışımda güzel menün
Selam millet ben geldiimmmmBen yokken takimda neler olmus neler
Önceliklee yeni takim kaptanim ayseyi ve yardimcisi dilegimi tebrik ediyorum . Sorumluluklariniz hayirli ugurlu olsun kizlar..Takimimizi daha güclü ,daha motiveli hale getirebileceginizden hic süphem yok :87:
En düzenli paylasim yapan takim icinden birilerinin bu görevleri almasi cok isabetli olmus.. Sakin burada Rabiacigimi üzmeyeyim.. Baska takimda olmasina ragmen sagolsun bizi cok iyi idaret etti ,yeniden toparladi.. Insallah en kisa zamanda mezun olur.. Kaptanligi biraktim diye buraya yazmayi ihmal etme sende rabiacigim tamam mi lütfen
Hee unutmadan Aysecigim paylasimda Püsküüte benim ismimin degistirilmesini ,görevi dilegin devraldigini yazarsan uygun olur bence
veee.. kisa bir özet yaparak önemli seyleri cevapladim galiba bunlarin disinda hepinizi cok seviyorum ve cook özlüyorum inaninmalesef hafta sonlari cok yogun oluyorum.. hala vücudumdaki yorgunlugu atabilmis degilim. Eve yeni geldim.. hemen banyo yapip uyumak dinlenmek istiyorum kizlar.. coook yorgunum cünkü :85:
ohh mis gibi olmustur evin birde ben tembel olmasam ya
ayrica cok ekmek yemisin ama yinede güze menün canim
aysecim sana diyecek kelime bile bulamiyorum zaten masallah sana valla
yasemincim senin yorgunluk nezaman sona erecek ya valla enerji dolu halini özledik
menümüde paylasim hemen
sabah
1 dilim kepek ekmegi
salatalik domates
1 bardak sekersiz cay
1 yumurta
kk peynir
ara
yok disardaydim
öglen
mercimek corbasi
yesil salata
aksam
3 kasik et sote
2 kasik patates püresi
1 kase yogurt
3 litre su
1 saat tempolu yürüyüs
resmen haşatım çıktı ya
sabah 8 de kalktım camları sildim, tül perde ne varsa yıkadım astım, kocaman balkonumu yıkadım, evi makinayla aldım ve yemek yaptımkolum kalkmıyor artık
mikemmellllllllll :82:
reyhancım senin menün de çok güzel
ohhhh misler gibi olmuştur ev ellerine sağlık
kızlar geldim gidiyorum kocacık işe gitti bende mutfağı toparlayım gelirim menümü o zaman paylaşırım artıkın
ohhhh misler gibi olmuştur ev ellerine sağlık
kızlar geldim gidiyorum kocacık işe gitti bende mutfağı toparlayım gelirim menümü o zaman paylaşırım artıkın
saol canım yaptım rahatladımeşin gece mi çalışıyor?
edacım menün güzel ama bişey önermek istiyorum öğlen tavuklu patatesi 1 porsiyon yiyip bulgur pilavını hiç yemeseydin keşke yani karbonhidratları karıştırma birbirine cnm
yemeği tam porsiyon alıp yanıdaki pilav vb.şeyleri hiç almasan daha ii olur. yanında salata ve yoğurt olursa al sana süper bir menü canımcanım önerini dikkate alıcam açıkçası öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa az miktarda alıyorum
yemeği tam porsiyon alıp yanıdaki pilav vb.şeyleri hiç almasan daha ii olur. yanında salata ve yoğurt olursa al sana süper bir menü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?