Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kizlar bu arada facebook kullanan varmi aranizda ??
ben kullanıyorum cnm ekleyelim bence birbirimizi :)
ne hızı dilekcim,ben sarıya pek alışamamıştım ama beğenen çok oldu gerçekten canım teşekkür ederim sende çok güzelsin bayıldım ayrıca çok iyi elektiriğin var cnm maşallah

ben resmini göremedim ama eminim çok yakışmıştır eee güzele ne yakışmaz

kızlar ben geldim eşim evde şuan ama işe gitme ihtimalide var o yüzden pek uğrayamadım bugün

sabah
menü mü yazayım monti menüm
2 dilim çavdar ekmeğinden ligt beyaz peynirle yapılmış tost
öğlen
haşlanmış yumurta,salata,lıgt peynir
akşam
5 ızgara köfte yogurt,salata
ilerleyen saatlerde de ayran içerim 10 tane de kaju yeme hakkım var

selam kizlar gezdim tozdum yeni girdim eve
umarim hepiniz iyisinizdir

cok güzel seyler var ya bebelere bayildim bugün gezdim yine oralari valla
süper seyler var

ben kullanıyorum cnm ekleyelim bence birbirimizi :)

ben resmini göremedim ama eminim çok yakışmıştır eee güzele ne yakışmaz

evet canim özelden gönderecem adresimi

ohhhh cok sevindim güzel gecmesine canim
ayrica insallah verirsin canim ya önünde 2 ay var daha

burda herkesten uzak mest bahtiyar yasiyorduk ne güzel ne zaman türkiyeye gidip ev kurdum aileler isin icine girdi simdi taaa oralardan sizip huzurumuzu bozuyolar..yanlis anlasilmalar vs vs.uzun hikaye yani..
anladım cnm sanırım iki ailde de istanbulda şimdi sende oraya gideceksin bide çoçuklar var daha çok girerler işin içine ister istemez çocuk olunca. Allah yardımcın olsun cnm

selamlar kızlar:79:
takımınızla gerçekten çok az ilgilenebiliyorum farkındayım. eve parke döşettik, şimdi de badana yaptırcaz. (evet, badanadan önce parke yaptırdık, tersiz) bütün bu iş yoğunluğunda çeşitli yanlış anlaşılmalardan dolayı karışmış takımıma ancak dönebiliyorum. kızlar, siz kendiniz de takımınızı çok güzel götürecek durumdasınız. aranızda bir kaptan seçin ve ben size devredeyim. yardıma ihtiyacınız olduğu her zaman gelirim zaten. ne dersiniz?

cnm ben şu hesaplama işini becerebilsem seve seve yaparım kaptanlığı ama yapamıyorum bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…