Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şimdi menüme geldi sıraaaa.... sabah sandvç yedim biraz peynir ve 2 dilim ince salam la sanvç ekmeği.

öğlen şintzel götürdm yine.. başka yicek bişy bulamadm... yanına ayran içtim

akşam biraz önce yani domates çorbası bol limonlu yedim 1 dilim kepek ekmeğiyle beraber.

umarm daha birşey yemem

ay cok sagol canim bende resim cekmeyi hic sevmiyorum senin tam tersinim yani :))
ve gercekten eklemek cok zorlasmis ya
ayrica resimde harika canim makinene saglik

teşekkür ederim küçüklüğümden gelen bir merak işte

harikasın zaten senle ruh ikizi gibiyiz canım amatör sayılırım bende sadece hobi. özellikle haftasonları asarım boynuma hoşuma ne giderse onu çekerim

arizanin giderilmesine sevindim canim baya alismisiz biz sana özlüyorum kendi adima valla

hadi bakalim hayirli olsun umarim istedigin sonucu alirsin canim

resimler süper canim insanin böyle bir hobbysi olmasi ne güzel ama bende nerde o merak
menünde eh iste
güzel ama sanki bana az yiyomusun gibi geliyor canim ya yoksa benmi yanlis biliyorum

ayşecim biraz inceledim ama benim için çok zor öğlen yemeklerini iş yerinde yemek zorunda olduğum için kendime göre menü hazırlamam zor

kızlar haftasonunu kendime tatil ilan ediyorum müsadenizle şu psikolojiden kurtulmam lazım pazartesi kalori sayım yöntemi ile tam gaz devam edicem pes etmicem eninde sonunda gidecek bu kilolar

bende hesabimi verem bakim
bana nazar degdirdiniz istedigim gibi olmadi bugün

sabah

1 bardak sekersiz cay
1 kepek ekmegi
domates
salatalik
kk peynir

ara

yesil elma

öglen

ispanak yemegi 1 tabak
1 kase yogurt

ara yok

aksam

3 kasik menemen
1 kase yogurt
1 kepek ekmegi

3 litre su
1 saat tempolu yürüyüs

kizlar bu arada facebook kullanan varmi aranizda ??
ben kullanıyorum. ama hesabım dışarıya kapalı sanırm. ekleyebilirm sizi özl mesaj atarsanız
merk etme biraz önce çikolata yedim
elifcim senin fotolarda şahane.
dilekcim edacım incelendiniz mi montiyi

monti?

eveeeeeeeeeeeeeettttt

evet aklımada yattı ama kaçamak yok diyo o biraz sıkıntı tam motive olup başlamam lazım yoksa hiç yapamam
dilekcim benimde bugün kaçamaklı oldu dondurma yedim 1 saat önce ama yarın başlıyorum hADi birlikte başlayalım cnm birbirimize destek oluruz

ben kullanıyorum. ama hesabım dışarıya kapalı sanırm. ekleyebilirm sizi özl mesaj atarsanız

merk etme biraz önce çikolata yedim

monti?
elifcim monti bir diyet daha doğrusu sağlıklı beslenme şekli diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz başlığında topiği var cnm

tamam canim gönderecem özelden sana
ayrica cikolata icinde
ekledimm(

hemen bakıyorm bende şimdi

ben bi arastirim aklima yatarsa bende eslik ederim sana canim

tamam başlayalım ama nasıl ben tam anlamadım bence örnek bi menü yapalım ona göre uyalım ne dersin :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…