- 20 Ekim 2009
- 4.445
- 4.983
- 723
ay cok sagol canim bende resim cekmeyi hic sevmiyorum senin tam tersinim yani :))
ve gercekten eklemek cok zorlasmis ya
ayrica resimde harika canim makinene saglik
bende resim çekerim bol bol.. çok severim fotorf makinem canon s5 mi neahaha.. çok beğendim çekimini photoshop kullanmamalısn ama bence. öle amatörce çekiyorm bende.. ekliimm hemencecik fotoların üstüne tıklayarak büyütebilirsinz küçük böle:))
Eki Görüntüle 197315
Eki Görüntüle 197317
Eki Görüntüle 197316
Eki Görüntüle 197314
teşekkür ederim küçüklüğümden gelen bir merak işte
harikasın zaten senle ruh ikizi gibiyiz canımamatör sayılırım bende sadece hobi. özellikle haftasonları asarım boynuma hoşuma ne giderse onu çekerim
selamlar kızlar,
çok şükür internetteki arıza giderildi. sizleri cep telefonumdan takip etmeye çalıştım ama bu forum telefona ağır geliyor. normal bilgisayarda bile zor açılan sayfalar telefonda sık sık kopmalara neden oluyor. siz kendi aranızda çok güzel organize olup bildirimlerinizi yapmışsınız, tebrik ederim.
arızanın çabuk giderilmesini sevindim rabiacım.senin kg ne alemdeydi bu hafta verebildin mi cnm
kızlar az önce markete gidip geldik monti için ligt yogut,ayran ,peynir vs ihtiyaç vardı ama sadece peynirimi bulabildim ligt olarak artık diğerleri normal olacak.adaçayını buldum biberiye yok malessef sallamasını bile bulamadım.bimde form çayları indirimdeydi 3 çeşit aldım.kiraz saplı,kayısılı ve acaili
bakalım yarın tam anlamıyla başlayacağım şu montiye bu sabah kahvaltı uymadığı için sayılmıyor deneyeyim bakalım etki ederse devam.
şimdi menüme geldi sıraaaa.... sabah sandvç yedim biraz peynir ve 2 dilim ince salam la sanvç ekmeği.
öğlen şintzel götürdm yine.. başka yicek bişy bulamadm... yanına ayran içtim
akşam biraz önce yani domates çorbası bol limonlu yedim 1 dilim kepek ekmeğiyle beraber.
umarm daha birşey yemem
yaşasın fotorf çekmek
elifcim senin fotolarda şahane.
dilekcim edacım incelendiniz mi montiyi
ben kullanıyorum. ama hesabım dışarıya kapalı sanırm. ekleyebilirm sizi özl mesaj atarsanızkizlar bu arada facebook kullanan varmi aranizda ??
merk etme biraz önce çikolata yedimarizanin giderilmesine sevindim canim baya alismisiz biz sana özlüyorum kendi adima valla
hadi bakalim hayirli olsun umarim istedigin sonucu alirsin canim
resimler süper canim insanin böyle bir hobbysi olmasi ne güzel ama bende nerde o merak
menünde eh iste
güzel ama sanki bana az yiyomusun gibi geliyor canim ya yoksa benmi yanlis biliyorum
elifcim senin fotolarda şahane.
dilekcim edacım incelendiniz mi montiyi
ben kullanıyorum. ama hesabım dışarıya kapalı sanırm. ekleyebilirm sizi özl mesaj atarsanız
merk etme biraz önce çikolata yedim
monti?
dilekcim benimde bugün kaçamaklı oldu dondurma yedim 1 saat önce ama yarın başlıyorum hADi birlikte başlayalım cnm birbirimize destek oluruzeveeeeeeeeeeeeeettttt
evet aklımada yattı ama kaçamak yok diyo o biraz sıkıntı tam motive olup başlamam lazım yoksa hiç yapamam
elifcim monti bir diyet daha doğrusu sağlıklı beslenme şekli diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz başlığında topiği var cnmben kullanıyorum. ama hesabım dışarıya kapalı sanırm. ekleyebilirm sizi özl mesaj atarsanız
merk etme biraz önce çikolata yedim
monti?
ekledimm(tamam canim gönderecem özelden sana
ayrica cikolata icinde
dilekcim benimde bugün kaçamaklı oldu dondurma yedim 1 saat önce ama yarın başlıyorum hADi birlikte başlayalım cnm birbirimize destek oluruz
elifcim monti bir diyet daha doğrusu sağlıklı beslenme şekli diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz başlığında topiği var cnm
dilekcim benimde bugün kaçamaklı oldu dondurma yedim 1 saat önce ama yarın başlıyorum hADi birlikte başlayalım cnm birbirimize destek oluruz
elifcim monti bir diyet daha doğrusu sağlıklı beslenme şekli diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz başlığında topiği var cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?