Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gr gr yağ:84::84::84::84::84::84::84::84:

sağol bebeğim öperim tabi...
Listeyi paylasima gönderdim kizlar.. hayirli ugurlu olsun bakalim sondan kacinci olacagiz bu listeyle hemen evden cikmam gerekiyor.. gece görüsürüz :))
ellerine sağlık yaseminim ...sonuncuda olsak ziyanı yok biz yinede güzel ve başarılı bir takımız
ayşecim bende bakarım bi ara bu diyete yeni bişeyler denemek lazım aman kendine dikkat et çıkma dışarıya filan ...

şşşooookkkk oldum bidaha mısır ve cipse asla el sürmücem :18:

şuandan itibaren yediklerimin fotolarını koyacağım artık benimle resim yarıştıracak olan varmı

valla süper olur ama ben yarisamam senle sanirim birini koysam besini unuturum kesin ama yarisan biri olursa ne güze olur bizde yemeklerinize bakar örnek aliriz valla

zaten uzuuuun zamandır mısır ve cips yemiyorum umarım bi daha hiiiç yemeyiz şaka gibi ya resmen yağ yüklemesi yapıyoruz kendimize

şuandan itibaren yediklerimin fotolarını koyacağım artık benimle resim yarıştıracak olan varmı

siteye resim ekleme çok zor ya keşke daha kolay olsaydı ben yarışırdım senle

valla süper olur ama ben yarisamam senle sanirim birini koysam besini unuturum kesin ama yarisan biri olursa ne güze olur bizde yemeklerinize bakar örnek aliriz valla

bence sen eklemelisin ki bizde imrenerek örnek almalıyız

DİLEKCİM RESİM HARİKA
resimlerinden gördüğüm kadarıyla fotoğraf makinanda harika markasını nedir cnm birde fiyatı ayıp olmazsa

saol canım doğum günü hediyem
markası fujifilm s200exr harika bir makina 1 senedir kullanıyorum ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

siteye resim ekleme çok zor ya keşke daha kolay olsaydı ben yarışırdım senle

bence sen eklemelisin ki bizde imrenerek örnek almalıyız

ay cok sagol canim bende resim cekmeyi hic sevmiyorum senin tam tersinim yani :))
ve gercekten eklemek cok zorlasmis ya
ayrica resimde harika canim makinene saglik

selamlar kızlar,
çok şükür internetteki arıza giderildi. sizleri cep telefonumdan takip etmeye çalıştım ama bu forum telefona ağır geliyor. normal bilgisayarda bile zor açılan sayfalar telefonda sık sık kopmalara neden oluyor. siz kendi aranızda çok güzel organize olup bildirimlerinizi yapmışsınız, tebrik ederim.

arızanın çabuk giderilmesini sevindim rabiacım.senin kg ne alemdeydi bu hafta verebildin mi cnm

kızlar az önce markete gidip geldik monti için ligt yogut,ayran ,peynir vs ihtiyaç vardı ama sadece peynirimi bulabildim ligt olarak artık diğerleri normal olacak.adaçayını buldum biberiye yok malessef sallamasını bile bulamadım.bimde form çayları indirimdeydi 3 çeşit aldım.kiraz saplı,kayısılı ve acaili
bakalım yarın tam anlamıyla başlayacağım şu montiye bu sabah kahvaltı uymadığı için sayılmıyor deneyeyim bakalım etki ederse devam.

daha önce bahsetmiş miydim bilmiyorum ama ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum hatta haftasonu çektiğim bir fotoğrafı sizinlede paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz.. tıpkı siz gibi

bende resim çekerim bol bol.. çok severim fotorf makinem canon s5 mi ne ahaha.. çok beğendim çekimini photoshop kullanmamalısn ama bence. öle amatörce çekiyorm bende.. ekliimm hemencecikfotoların üstüne tıklayarak büyütebilirsinz küçük böle:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…