gözünaydın yasemincim normal çıkmış herşey.benimde bir hormon tahlili yaptırmam lazım artık eşimin evde olduğu bir gün şehir merkezine gidip bulacağız yaptıracak bir yerTüümmm gecmisi okudum uzun ince.. herkese alinti yapip ayri ayri cevap yazamayacagim kizlar affedin..
Aysem kilo vermemis olman dedigin gibi hormonel bir sorundan kaynaklaniyor olabilir.. Söyle bir bakarsak gercekten cok güzel besleniyorsun spor yapiyorsun.. Buna ragmen kilo verememenin mutlaka bir nedeni vardir. Lütfen sikma tatli canini sen hayatim
Gülsencigim menü sormussun ben hic anlamam o islerden kusura bakmasenin hazirlayacagin hersey güzel olur eminim.. simdiden iyi eglenceler ,kizina da Allah uzun hayirli ömür versin tatlim
Yasemin ablaaa cocuk cocuga karismis halini görmeyi cok istiyorum dogrusu :90: sanada uyarsa eger haftaya bir gün ögleden sonra görüsürüz belki ?
Ve geleyim kisisel hesap vermeye.. doktora gittim kizlar tüm degerlerim normal cikti . Hormonlarim ,guatr , kan degerlerim hepsi cok iyiymis sükür.. colestrol da biraz sorun cikti balik ve ceviz yememi tavsiye etti doktor. Bir de bol bol su icip yürüyüs yapmami söylediregl dönemimin hep böyle gec kalmasina da normal dedi. Eger her defasinda 1 hafta 10 gün gec kaliyor diyorsan senin vücut zyklusun böyle oldugu icindir.. adet düzeni denilince herkesin 28 günde bir regl olmasi gerekmiyor .. demek ki senin vücudun her 30-35 günde bir gerceklestiriyor bu süreci dedi.. sac dökülmesi de stresten kaynaklaniyordur ve mevsim degisikligindendir dedi... Ben biliyordum doktorun diyeceklerini ..sagolsun o da ögretilmis gibi söyledi Herneyse kizlar doktordan ciktiktan sonra bir de ne göreyim regl olmusum :90: kaybettigim malimi bulmus gibi acayip sevindim walla :60
Neyse güzel bayanlar saat olmus 01 : 30 malesef rabiamizda gelemiyor sabaha galiba.. hemen uyuyayim sabah erkenden kalkip bu hesaplama isini yapayim en iyisi :44:
ayşeceylin 87
lamamma 65
papatya 64
nuvanda 45
neyneyse 42
batuhanım 36
xetrax 36
elif190 35
gerbera 33
gülşenbaşak 27
etraaaaa
kızlar ben yatıyorum iyi geceler paylaşım listesini hazırladım beğendinizmi
daha da güzel tablolar hazırlamaya çalışacağım ilerde
günaydın kızlar
xetrax ( 64,8 / 64,8 / 0,0 / 0,00%)
papatya89 ( 59,5 / 59,5 / 0,00/ 0,00% )
nuvanda ( 59,5 / 59.5 / 0.0 / 0.00% )
gulsenbasak ( 69,8/ 69,8 / 000/ 0,00% )
batuhanim ( 86,0 / 86,0 / 0,00/ 0,00% )
AySeCeYLin ( 63,7 / 63,7 / 0,00 / 0,00%)
elif190 ( 62,2 / 62,2 / 0,00/0,00% )
lamamma ( 83,1 / 83,1 / 0,00 / 0,00%)
TOPLAM KİLO ( 548,6/548,6 /0,00 / % )
kızlar herkes alıntı yaparak yeni kg sunu girsin birlikte hesaplayalım
evet cnm yasemincim haftaya girir inş. listeye doğru düşünmüşsünkizlar kaptanimiz yok galiba bugün kesin.. 2 saat sonra eve geri gelecegim. Kilo bildirimi yapanlarin hesaplamasini yapip paylasima ekleyecegim insallah.. umarim herkes cok gec kalmaz bildirim yapmadayasemin abla sen yenisin kaptanimiz herhangi bir aciklama yapmadi senin hakkinda.. seni bir sonraki haftanin listesine alilim diyorum.. kendi basima karar vermek istemiyorum bu konuda.. zaten deneme süren tamamlanmadi en az 1 hafta oluyor
kızlar günaydınnn moralim sıfır olmuyor yaaa gitmiyorrrrr deli olucam benim bu psikolojiden çıkmam lazım sanırım
gülşen senin kuzunun doğum günü sanırım bugün
prensesinin doğum günü kutlu olsun gülşencim menüde güzel olmuşdün akşam yorgunluktan sızmışım size yazamadım kusura bakmayındün menüm için yardımcı olan herkese kocaman teşekkür ediyorum
kıymalı börek
amerikan salatası
ev pizzası
pasta
bunları yapmaya karar verdim inşallah güzel olur
yaseminim sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim
ayşecim bence sende bir baktır hormonlarına .eminim bir sorun yoktur ama yinede aklında kalmasın..
bende boş bir zamanımda yaptıracağım
tebrik ederim süper 1.5 kggünaydin kizlarrr..
nasil uygunsa öle olsun..ben yinede yapayim bildirim 83.5 1.5 gitmissss
msjlari okuyorum tam cevap yazacagim kalmak zorunda aliyorm..hatirladiklarima alinti yapmadan yazayim yoksa msjlari aramakla gececek vaktim..
reyhancim esimin tepkisi kkya degilde cocuklar uyumusken sende dinlen diye gec vakit girmeme tepi gösteriyo anlamiyoki biz bayanlarin bayanalrala paylasim yapmasida bi tür dinlenme..
yasemincim insaallah görüsmek nasip olur cokkk zaman oldu,ayrica sonuclarininiyi cikmasina sevindim sana tavsiyem eczaneden rosmarin al günde iki kupa demle ic hem bayan hormonlarina hemde metabolizmaya cok etkisi var.ben bi ara kullandimki benim regl düzenliydi ama rahatlatiyo..
kilo veremeyen arkadaslar metabolizmahizlandiran icecekler denediniz mi devamli degilde zencefil mesela..yesil cay??
gülsencim kuzunu benimicin öp saglikla huzurla neseyle uzunnn bi ömür diliyorm..bende türkiyeye dönünce kuzularima bi organizasyon yapacagim..hem minikimi tantirim aileme hemde kizimin yeni yasini kutlariz..
evet canım kuzucuğumu 3 sene önce bugün aldım kucağıma :) allahım isteyen herkese nasip etsin
sağol ayşecimprensesinin doğum günü kutlu olsun gülşencim menüde güzel olmuş
tebrik ederim süper 1.5 kg
gülsencim kuzunu benimicin öp saglikla huzurla neseyle uzunnn bi ömür diliyorm..bende türkiyeye dönünce kuzularima bi organizasyon yapacagim..hem minikimi tantirim aileme hemde kizimin yeni yasini kutlariz..
canım allah kuzuna sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam nasip etsin inşallah sizlerede hayırlı evlat olsun
msjlari okuyorum tam cevap yazacagim kalmak zorunda aliyorm..hatirladiklarima alinti yapmadan yazayim yoksa msjlari aramakla gececek vaktim..
reyhancim esimin tepkisi kkya degilde cocuklar uyumusken sende dinlen diye gec vakit girmeme tepi gösteriyo anlamiyoki biz bayanlarin bayanalrala paylasim yapmasida bi tür dinlenme..
yasemincim insaallah görüsmek nasip olur cokkk zaman oldu,ayrica sonuclarininiyi cikmasina sevindim sana tavsiyem eczaneden rosmarin al günde iki kupa demle ic hem bayan hormonlarina hemde metabolizmaya cok etkisi var.ben bi ara kullandimki benim regl düzenliydi ama rahatlatiyo..
kilo veremeyen arkadaslar metabolizmahizlandiran icecekler denediniz mi devamli degilde zencefil mesela..yesil cay??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?