Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gözünaydın yasemincim normal çıkmış herşey.benimde bir hormon tahlili yaptırmam lazım artık eşimin evde olduğu bir gün şehir merkezine gidip bulacağız yaptıracak bir yer

ayşeceylin 87
lamamma 65
papatya 64
nuvanda 45
neyneyse 42

batuhanım 36
xetrax 36
elif190 35
gerbera 33
gülşenbaşak 27

kızlar ben yatıyorum iyi geceler paylaşım listesini hazırladım beğendinizmi

daha da güzel tablolar hazırlamaya çalışacağım ilerde

Deryacigim cok tesekkürler.. zahmet vermissin hazirlamissin canim.. böyle sonuc listelerinde görüyorum durumumun fena olmadigini sen simdi listede degilim diye daha rahat hareket ediyorsun bence o yüzden mesaj sayin böyle biraz daha gayret et cook daha iyi sayilar görürürüz senden de tatlim

kizlar kaptanimiz yok galiba bugün kesin.. 2 saat sonra eve geri gelecegim. Kilo bildirimi yapanlarin hesaplamasini yapip paylasima ekleyecegim insallah.. umarim herkes cok gec kalmaz bildirim yapmada yasemin abla sen yenisin kaptanimiz herhangi bir aciklama yapmadi senin hakkinda.. seni bir sonraki haftanin listesine alilim diyorum.. kendi basima karar vermek istemiyorum bu konuda.. zaten deneme süren tamamlanmadi en az 1 hafta oluyor

kızlar günaydınnn moralim sıfır olmuyor yaaa gitmiyorrrrr deli olucam benim bu psikolojiden çıkmam lazım sanırım

evet cnm yasemincim haftaya girir inş. listeye doğru düşünmüşsün

kızlar günaydınnn moralim sıfır olmuyor yaaa gitmiyorrrrr deli olucam benim bu psikolojiden çıkmam lazım sanırım

edacım senin kader arkadaşın benim sanırım bende aynı durum içindeyim doğru besleniyorum düzenli spor yapıyorum ama gitmiyo aç gezmem lazım sanırım

dün akşam yorgunluktan sızmışım size yazamadım kusura bakmayın dün menüm için yardımcı olan herkese kocaman teşekkür ediyorum
kıymalı börek
amerikan salatası
ev pizzası
pasta

bunları yapmaya karar verdim inşallah güzel olur

yaseminim sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim

ayşecim bence sende bir baktır hormonlarına .eminim bir sorun yoktur ama yinede aklında kalmasın..
bende boş bir zamanımda yaptıracağım

prensesinin doğum günü kutlu olsun gülşencim menüde güzel olmuş

günaydin kizlarrr..
nasil uygunsa öle olsun..ben yinede yapayim bildirim 83.5 1.5 gitmissss
tebrik ederim süper 1.5 kg

msjlari okuyorum tam cevap yazacagim kalmak zorunda aliyorm..hatirladiklarima alinti yapmadan yazayim yoksa msjlari aramakla gececek vaktim..
reyhancim esimin tepkisi kkya degilde cocuklar uyumusken sende dinlen diye gec vakit girmeme tepi gösteriyo anlamiyoki biz bayanlarin bayanalrala paylasim yapmasida bi tür dinlenme..
yasemincim insaallah görüsmek nasip olur cokkk zaman oldu,ayrica sonuclarininiyi cikmasina sevindim sana tavsiyem eczaneden rosmarin al günde iki kupa demle ic hem bayan hormonlarina hemde metabolizmaya cok etkisi var.ben bi ara kullandimki benim regl düzenliydi ama rahatlatiyo..
kilo veremeyen arkadaslar metabolizmahizlandiran icecekler denediniz mi devamli degilde zencefil mesela..yesil cay??

gülsencim kuzunu benimicin öp saglikla huzurla neseyle uzunnn bi ömür diliyorm..bende türkiyeye dönünce kuzularima bi organizasyon yapacagim..hem minikimi tantirim aileme hemde kizimin yeni yasini kutlariz..

bu rosmorin nedir cnm Tr de bulabilir miyiz bana da önereceğin bişeyler var mı form çayı içiyorum ama pek etkisi olmadı

prensesinin doğum günü kutlu olsun gülşencim menüde güzel olmuş

tebrik ederim süper 1.5 kg
sağol ayşecim
gülsencim kuzunu benimicin öp saglikla huzurla neseyle uzunnn bi ömür diliyorm..bende türkiyeye dönünce kuzularima bi organizasyon yapacagim..hem minikimi tantirim aileme hemde kizimin yeni yasini kutlariz..

öperim canım :) allah senin yavrularınada sağlıklı uzun ömürler versin ..

canım ben yeşil çay içmeye çalışıyorum arada da beşibiryerde bitki çayları ile pek aram yok maalesef form çaylarına da güvenemiyorum alışkanlık yapıyor diyorlar bir de uzun süre içildiğinde bağırsaktaki faydalı bakterileride öldürüyormuş diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…