günaydın edacım
afiyet olsun, dengeli bir menü. ara öğün az olmuş. öğünler de belki biraz azaltılabilirdi.
su miktarı nedir?
günaydın kızlar
ceedeyip bakmaya geldim kahvaltımı yapmaya gidiyorum
günaydın kızlar:79:
Dün Yazılan Mesajların Üye Bazında Dağılımı:
elif190 : 11
nuvanda : 11
batuhanim : 7
papatya89 : 6
neyneyse : 6
lamamma : 5
AySeCeYLin : 4
gulsenbasak : 3
gerbera1987 : 3
scapula : 3
xetrax : 1
scapula,
yeni üyesin canım ve deneme haftasındasın. sana kuralları bildirdim. minimum 5 mesaj bekliyoruz günlük. lütfen dikkat edelim.
bende günaydın demeye geldim kızlar kahvaltımı hazırlayımda daha da geç saate kalmasın
scapula,
yeni üyesin canım ve deneme haftasındasın. sana kuralları bildirdim. minimum 5 mesaj bekliyoruz günlük. lütfen dikkat edelim.
günaydıııınn hepinize
69.4gidiyor kızlar gidiyoooor
kızlar bence toplu alıntı yaptığımızda da sayılsın mesela ben dün 22 kez cevap yazmışım ama 6 olarak gözüküyor
dünki menüm.sabah2 dilim ekmek 1 kk peynir 1domates 1 salatalık biraz nutella çay, helva çay ara: tek şekerli 1 açık çay :akşam 2 peki kek 1 cin kekdişçiye gittikten sonra pek birşey yiyemedim napıyım:44::44::44:
scapula,
Kesinlikle haklisin canim.. :44: bende biraz önce alinti yaparak herkese tek mesaj üstünden cevap yazayim dedim sonra vazgectim bu mesaj sayisi olayi olunca
Aferim bu kez disci öncesi cosmamissin cadi kizsaka bir yana gecmis olsun canim.. nedir bu tedavi senaycigim her zaman gidiyorsun dis doktoruna ??
Ne dersen haklisin kaptanim... ister kiz ister döv ama bazi günler elimden daha fazlasi gelmiyor malesef :78: su an bile gidecegim yere gec kaliyorum.. ama ne yapayim burdan da atilmak istemiyorum... insallah gece 11 bucuk gibi eve gelmis olacagim o zaman da kalan mesaj sayimi 5 e tamamlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?