Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende menümü yazayim

sabah

domates
salatalik
1 kepek ekmegi ile yapilmis ince kasarli tost
2 bardak sekersiz cay

ara

elma

öglen

disardaydim salata ile gecistirdim

aksam

3 kasik makarna yagsiz
1 kase yogurt

3 litre su
spor yine disardaydim 3 saat temposuz yürüdüm gezinti yani :)))

bu arada papatyam sanirim senle biz kaldik tek ben yatiyorum tatlim
iyi geceler sana

bizde seni seviyoruz cnm bence de kal listede bak fırstını bulduğun an buradasın elinden geleni yapıyorsun yasemincim

cok sagolasin tatlim.. evet hic gitmek istemiyorum zaten. Biraz önce disaridan geldim,hemen actim bilgisayari damladim buraya

ya sakın gitme bak gece bile olsa 5 dk ayırsan buraya yine motivasyonun bozulmaz inan bana
hadi gel birlikte görelim 55 i

evett canim motivasyonumu kaybetmek istemiyorum. Dedigin gibi buraya gelmemek diyetimi ciddiye almamama sebep olabilir.Bende bundan korkuyorum gitmek istemiyorum..Bir de sizden ayri görünmek agrima gider

olur olur, dur sen şurda bi yere gitme. durumunu biliyoruz, takım için emeklerini de biliyoruz. zaten sayı da az. hem fırsat buldukça menülerini paylaş. diyetten kopma, tamam mı?

Yuppiiii Karar merciimiz onayladiysa kalmazmiyim hic.. Cok tesekür ederim rabiacigim. Tamam canim benim hergün gelip hic olmadi menümü paylasacagim insllah..

Yaramaz cocuklar gibisin sen yaaaa Cadi kizzz böyle matrak seyleri paylasim cogunlugunu arttirmak icin mi yapiyorsun yoksa

ya gitme neden gidiyosnki hergün uğrasan yeter... gidersen emn ol motivasyonunu kaybedersi... gitme..

Gitmiyorum Elifimmm.. Motivasyonum bir yana sizin gibi seker kizlardan ayrilamiyorum

Aaaaa Yaseminn tekrar hosgeldin canim.. ne hos benzerlik buu..benimde ismim yasemin.. bende avusturyadayim.. bende burda okuyorum... tek farkim hala bitirmemis olmam

Belki zorlasam ben seni ögrenci ortamlarindan tanirim bile diyormusum

Menünü cookk begendim canim Tam benim damak tadima göre ideal menü hazirlamissin :90:

Ayrica cok tesekkür ederim Reyhanim.. bana sahip cikip göndermek istemedigin icin Insallah bende bu sevginizi ,degerinizi hak ederim canimm.. günlük az bir paylasim yapabilecek olsam bile güzel menülerle karsiniza cikabilirim umarim..

Ben bugün hic diyet modunda beslenemedim. Kermese gitmistim arkadaslar adana köfte yiyelim diye israr edince.. hic tadini bilmedigim bu köfteden yedim bu yasa kadar inatla yemedigim köfteden bir dürümün icinde yedim.. ve malesef fazla su icemedim bugün yarindan itibaren telafi edecegim bugünkü kusurlarimi..

Sabah :
1 semmel arasi 2dilim salam

Ara : 1 bardak siyah cay

Ögle/Aksam : Adana köfte dürüm , Ayran

Ara : 1 bardak cay

yogun bir gündü. Yemek yemeye firsat bulamadim. bulduklarimda da fazla kalorili yiyeceklerle beslendim malesef

iki tane yaseminimiz oldu

benm olayım gibi az ve öz yemişin sende

hoşgeldin canım. hedef kilon ve boyun nedir?
ben de sana kuralları ekleyim:
1) Her cuma saat 10.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma günde en az 5 mesaj yazmak zorunludur. 5 mesajdan az yazanlar listeden çıkarılır.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

hayır, demeyelim

canım, yarına daha fazla dikkat et olur mu? bu hafta artık eksiye düşelim kilo bazında.

hosbuldum canim..tanidigima cok memnun oldum.hem bilgi hem pratik harika..

Aaaaa Yaseminn tekrar hosgeldin canim.. ne hos benzerlik buu..benimde ismim yasemin.. bende avusturyadayim.. bende burda okuyorum... tek farkim hala bitirmemis olmam

Belki zorlasam ben seni ögrenci ortamlarindan tanirim bile diyormusum
hobldum canim..hangi bölümdesin..ben mezun olali 4 yil oldu sanirim..karsilasmisizdir bir yerlerde..kasimdan beridirde istanbulda aile hekimligi yapiyorum suan dogm iznindeyim..

günaydın fıstıklar
günaydinnn

kaptanim msjini alinti yapamadim ama hemen yazayim..
1.65 boy
ne yazikki 85 kilo
hamilelikte en son dr kontrolümde 88dim benden gitmiyo arkadaslar hemen geri geliyo..halbki 3800lük bi bebegimoldu.ve 7 hafta olacak nerdeyse..tmm kilolu hamile kaldim ama o kilolarda zaten kizimdan kalanlar..
herneyse bu sefer saldim cayira mevlam kayira olmasin en azindan azar azar veririm.burda paylasim sorumluluk yülüyo insana.,.
sütüme dikkat edecem kararliyim..zaten ise geri döndügümde kuzuma istedigim zaman süt veremeyecegim onún ezikligini yasiyorum suanda..

yesemincim haziran annesiymişsin sen 2008 ben 2009 ikizler burcumu kızın benimki yengeç oldu 1 günle
evet canim 2008 haziran annesiyim kizim ikizler bende ikizlerim oglumda koc babasida koc..Allah gönlümüze göre verdi o hep senin gibi kizimiz olsn derdi bende senin gibi oglumuz olsun derdim oldu..ama güzel bi farklilik var kizim sekil ve renk olarak babasi huy ben baba kiz sarisin renkli gözlü..oglumda kapkara sacli dogdu ayni ben ama babasi gibi beyefendimasallah yavruma..

cnm burada inş. istediğin kg ya düşeceksin bizimleçok az gitmiş kg gerçekten şaşırdım cnm benim 2.gün 8.kg gitmişti bünye ile alakalı herhalde.ama dikkat edip veririsin cnm bzimle menülerini paylaşırsın.normal doğum mu yaptın sezaryan mı

maşallah cnm.benim kzım da benim kopyam maviş bir prensesim var.benim 2.ye cesaretim yok şimdilik

ins.canim..bende dogum kompliasyonu anal fissur oluyo oda kabizlik yapiyo veremiyom kolay kolay.1 haftadir iyi sayilirim.normal dogmdu ama ne normal dogum cok zor dogurdum burda kolay kolay sezeryanada almiyorlar iyi bisey aslinda ama zorla dogurttu ebe beni..
ben 3.yüde düsünüyodum ama artik zor görünüyo..sezeryan olmak istemiyorm cati darligida var..bir daha ayni seyleri göze alirmiyim bilemiyorm henüz düsünmek icin erken zaten.
kizim daha fazla büyümeden benim yasim daha fazla ilerlemeden dedik 2.yi düsündük.Allahta nasip etti memnunm tabi zorluklari var helede hala 2 yas sendromundan cikmamis bir kizim varken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…