Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben geldim kimse uğramamış kızlar bu callan teyze benim iştahımıda kesti.arkadaşlar gelmişti kamelyede mangal yaptılar ceylin uyuyordu eve gönderdiler yemedim uyanınca yanlarına çıktık.
bugün sabah
yarım muz
11 gibi
2 dilim kızarmış ekmek
3 salam
labne peynir
domates
kamelyada da çok az çekirdek,1 türk kahvesi içtim
hala aç değilim sanırım akşam yemeği yemeyeceğim
ayraniçip leblebi,çilek yiyerek geçireceğim akşamı
cehaletimi affet canim kim bu callan teyze??

ben geldim kimse uğramamış kızlar bu callan teyze benim iştahımıda kesti.arkadaşlar gelmişti kamelyede mangal yaptılar ceylin uyuyordu eve gönderdiler yemedim uyanınca yanlarına çıktık.
bugün sabah
yarım muz
11 gibi
2 dilim kızarmış ekmek
3 salam
labne peynir
domates
kamelyada da çok az çekirdek,1 türk kahvesi içtim
hala aç değilim sanırım akşam yemeği yemeyeceğim
ayraniçip leblebi,çilek yiyerek geçireceğim akşamı

ayşecim sen altınçilek kullanıyordun demi iştah azalması ondan da olabilir:51:

hosbuldum canim..tanidigima cok memnun oldum.hem bilgi hem pratik harika..

hobldum canim..hangi bölümdesin..ben mezun olali 4 yil oldu sanirim..karsilasmisizdir bir yerlerde..kasimdan beridirde istanbulda aile hekimligi yapiyorum suan dogm iznindeyim..

günaydinnn

bende tanıştığımıza çok memnun oldum canım :70:

bugün 4.yi bitirdik callan teyzemle her gün daha kolay zevkli geliyo bugün bitirince kendimi koltuğa atma ihtiyacı hissetmedim hemen işe koyuldum temizlik yaptım kitaplarımı koliledim malum ev taşıma durumumuz var taşınmasak bile kaldırmam gerekiyordu ev küçük olunca kütüphane almadık koktuğunda altında duruyordu elimin altında olması gerkenleri bıraktım geri kalanı koliledim.
bugün eşim bide müjde verdi bana buradan dönüşte çalışmaya başlayacağım inş.özel okulda dün görüşmüş bakalım.benim bölümüm lise olunca kıskançlık yapıp istemiyordu sanırım bu okul özel bir kız lisesi olacak:1:bilgilerini tazele ders çalışmaya başla şimdiden diyo:32:
hava çok kötü ama biraz dışarı çıkıyoruz biz kuzum çok sıkıldı kaç gündür evde

ee süper bir haber bu inşallah gönlüne göre bir iştir kutlayalım bunu :7:

oooooooooof moralim çok bozuk bide üstüne pizza kola yedim dahadA BOZULDUUU :59::59::59::59:

hayırdır inşallah canım? boşver pizzayı şimdi umarım iyisindir :31:

soranlardan sormayanlardan allah razı olsun yaaa kaynıma kız istiyecez dedim a kilo verdiğim için kıyafetlerim hep üstümden düşüyor tabir-i caizse ağlıyorlar:61::61:bende giyecek birşey bulamıyorum sinir oldum yaaaa ne istediğimide bilmiyorum ki:37::37::37::37::37:
buna moralini bozacağına sevin bence:30:yeni bişeyler al cnm yada eskiden olmayan dar gelenler varsa onları dene

ayyy o altın çilek haberini bende dün izledim :2: inşallah sadece o haptan dolayı olmamıştır..
sağlık sağlık sağlık diyorum başkada birşey demiyorum.
dilekcim metobilizmayı çok hızlandırdığı iin kalp tansiyon vs. hastalığı olanlar kullanmasın diyo.kadında tansiyon hastasıymış yazık Allah rahmet eylesin.ben hiç kötü bir şeyini görmedim benim midem hassastır mideme bile dokunmadı

hayırlısı dilekcim bakalım seneye nereye çıkacak tayinimiz. 2 seneyi bulur yine de benim başlamam

olsun canım evde oturmaktan daha iyidir ben 4 sene çalıştım şimdi 1 senedir evdeyim ama hiç bana göre değil ya önümüzdeki ay başlarım bende işe. hayırlısı olsun artık :87:

soranlardan sormayanlardan allah razı olsun yaaa kaynıma kız istiyecez dedim a kilo verdiğim için kıyafetlerim hep üstümden düşüyor tabir-i caizse ağlıyorlar:61::61:bende giyecek birşey bulamıyorum sinir oldum yaaaa ne istediğimide bilmiyorum ki:37::37::37::37::37:

hey Allah'ım ya deli ödüm koptu noldu diyorum bende :52:
keşke benimde kıyafetlerim bol gelsede dolabımı yenilesem :23: bi etek bi gömlek bi eşarp ohhh mis gibi olursun :16:

dilekcim metobilizmayı çok hızlandırdığı iin kalp tansiyon vs. hastalığı olanlar kullanmasın diyo.kadında tansiyon hastasıymış yazık Allah rahmet eylesin.ben hiç kötü bir şeyini görmedim benim midem hassastır mideme bile dokunmadı

tahmin etmiştim zaten aynen benimde midem çok hassastır onun için aspirin bile içemem :63:

bugün kocaman şöyle uzun lavaşlar var ya yarısını yedim :9: sonra burgerde bonibonlu dondurma yedim ohhhhh hiç pişman değilim :23: arada hayatın da tadına bakmak lazım :66::66::66:
hafta içi yine diyetime sadık kalırım :52:

eeeeee baska ne yedin:4:

sende git kendine bir seyler al canim morelin yerine gelsin :)))
aslina morelini bozacagina sevin ohhh banada hic biseyim olmasa keske :))

bende bi kere yaptım oda 40 dk toplam 55 dk zaten. p.tesi tekrar başlicam hadi sende katıl bize şurda ne kaldı ki hemen mezun olmaya bak sen :65:

baslayalim kiz bende sporu sevemeyenlerdenim malesef bi ara iyi baslamistim

Back