Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:102::104::103::99::100::95::96::92::93::89::88::87::125::124::126::123::119::120::121::122::118::117::116::115::111::108::107::109::114::113::118::117::116::122::130::129::128::127::131::132:

Ne tatlılar ya cıvıl cıvıl oldu ortalık içim açılsın dedim

canım orda seni 14. takım çağırmış benden önce ama problem olmaz. bizimle kalabilirsin.

:?
ben burda kalayim..kendimi tanitayim..
32 yasindayim
biri 3 yasinda kiz biri 1.5 aylik erkek 2 yavrum var..aile hekimiyim.suan dogum iznindeyim..
ilk defa bu kadar kilo aldim bünyem almaya müsait..
en son 84.5dum yarin sabah tartida ne gösterecek bakalim..80nin altina inmekilk hedefim

tekrar hoşgeldin o zaman adın nedir peki
ben de 26 yaşındayım öğretmenim ama çalışmıyorum benimde bir kızım var haziranda 2 yaşına girecek

hamileyken kaç kg almıştın

selam kizlar sokaktan ancak geldim valla sokak mekanim oldu bu ara :)))))
ama cocuklarla bag bahceden eve gelemioruz

ellerine saglik canim

aaaaaaaaaaaa ne yüz karasi be bak haftaya bireysel birinci olacan bakta gör

eline koluna saglik hepimiz gülmüyüz simdi

sende birtanesin canim sakin uzak kalma bence sen hic gitme bu arada yazmasanda biz seni idare ederiz olmazmi

ohhh afferim sana valla iradene ve sene kocaman bir masallah

hosgeldin canim aramiza allah bagislasin yavrularini
bende 29 yasindayim avusturyada yasiyorum ev hanimiyim
benimde 3.5 yasinda bir oglum 14 aylik bir kizim var
ismim reyhan

geçmiş olsun elifcim

çok teşekkür ederim.. bugün biraz daha iyiyim çok şükür..
pöff utandım öle 1 i görünce.. dedim acaba 1 mesajda çok alıntı yapmadan tek tek mi alıntı yapsam
kizlar 59.5 :)))
tebrik ederiimmmm

çok güzel listemiz. herkesi tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
reyhancım oğlun 3.5 yaşında kızın 14 aylık şimdi gözümün önünde canladı da...
kızın yürüyor mu bilmiyorum ama biri bir tarafa öbürü diğer tarafa koşturur peşlerinde helak olursun Allah yardımcın olsun ama herşeye değer tabiki Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepimizin evladına

ezberledim kaptanım. teşekkür ederiz
ayy çok sevndm. kupa almışım

ya gitme neden gidiyosnki hergün uğrasan yeter... gidersen emn ol motivasyonunu kaybedersi... gitme..

merhabalar.. ben de elif çok memnun oldum tanıştığımza.. allh bağışlasın yavrularınızı. ilk hedefin çok makul olmuş bi kaç haftada kolaylıkla amacına ulaşcağından eminim.. hoşgeldin

menümü yazıyım şimdi dicem de menüm yok herzamnki gibi tek öğün yedim ve tek günün tüm kalorisini aldm

burger da tavukburger menü yedim light kolalıydı. bide bir tane bisküvi yedim sabah.

biraz öncede erik yedim bikaçtane. ne güzel erik çıktı çilek çıktı!!

şimdi siz bana kızcaksnz biliyorm sağlıksız besleniyorm ama uyku düzenim sıfır... inanın.. dün sabah 5 e kadar çeviri yaptım sabah 7 de derse gittim... akşama kadar sürünür halde dolandım durdm.. sonra gidiym bişyler yiyim dedim.. ee tabii canım ne çekti.. burger! gittim yedim kendimi şımarttım diyelim(mi)

tekrar hoşgeldin o zaman adın nedir peki
ben de 26 yaşındayım öğretmenim ama çalışmıyorum benimde bir kızım var haziranda 2 yaşına girecek

hamileyken kaç kg almıştın
adim yasemin..benim kizimda haziran dogumlu..

hosgeldin canim aramiza allah bagislasin yavrularini
bende 29 yasindayim avusturyada yasiyorum ev hanimiyim
benimde 3.5 yasinda bir oglum 14 aylik bir kizim var
ismim reyhan

hepimizinkini canim..bende suan avusturyadayim.tibbi burda bitirdim..esim burda hala ögrenci ben istanbula yerlestim yakinda istanbula gececem.
merhabalar.. ben de elif çok memnun oldum tanıştığımza.. allh bağışlasın yavrularınızı. ilk hedefin çok makul olmuş bi kaç haftada kolaylıkla amacına ulaşcağından eminim.. hoşgeldin
amin canim.insaallah..

hepinize hosbuldum arkadaslarrrrrrr

reyhancım hava güzeldi o zaman desene
biz evden çıkamadık 2 gündür acayip rüzgar var arada da yağmur atıştırıyor

ben yatıyorum kızlar iyi geceler

evet canim güzeldi evet hava
ayrica evet kizim yürüyo 11 aylikti yürüdügünde simdi ikisinin pesinde kosturuyorum gecikmeli yazdigimdanda bellidir canim :))
ayricada iyi geceler sana allah rahatlik versin canim öp kizini yerime

saol ayşem elifim ve rayhanım seviyorum siziiiiiii

bende seni seviyom kiz

scpula hoşgeldin artık aile hekimimizde var çok mutlu oldum
inanılmaz harika bir takıma denk geldin bunu ben anlatmak istemiyorum zamanla sende çok seveceksin bu arada Allah bağışlasın evlatlarını
ismim Dilek. anaokul öğretmeniyim ama 1 senedir çalışmıyorum.onun öncesinde çocuk hastalıkları bölümünde 2 sene dr asistanlığı yaptım.yani hem eğitim hemde sağlık hakkında pek çok bilgiye sahibim sanırım çocuklarım çok şanslı olacak

canımsın yazın gelmesini en çok karpuz yemek için istiyorum şöyle bal gibi serin serin ohhhh

menümü de yazayım:

[1] yesil cay 0
[2] Sucuklu Yumurta 0.50 170
[3] CEVİZ 3 adet 81
[4] Ekmek 2 dilim 166
[5] Semizotu (kıymalı) 0.75 205.5
[6] Prinç Pilavı 0.50 163
[7] Mantarlı Et Sote 0.50 135
[8] Ekmek 2 dilim 130
[9] Ayran 76
[10] Kayısı Pestili 166

Toplam : 1292.5 kal.

1 saat pilates + 40 dk calla teyze + 40 dk yürüyüş

canımsın yazın gelmesini en çok karpuz yemek için istiyorum şöyle bal gibi serin serin ohhhh

karpuz ve kavun hastasi olarak bende yazi dötr gözle bekliyorum :)))
ayrica menün gayet güzel canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…