cnm burayı sürekli takip etsen bizimle sohbete katılsan hep kafan dağılır hem de problemlerinde az da olsa uzaklaşırsın.yediklerini buraya yazsan spor yapmaya çalışsan bunlarıda bizimle paylaşsan kısa süre de sonuç almaya başlayacaksın.kendini de daha iyi hissedeceksin.diyet yapamıyorum denedm ama olmuyo açlık krizlerine engel olamıyorum mutlaka canım bişeyler istiyo
basaramayacağıma inanıyorum
burda sürekli kendi basarısızlığımla sizin motivenizi de düşürmek istemiyorum
canım çok sıkkın hiç yazasım da olmuyo zaten birsürü problemlerim var
sizi sevdim okuyorum yazılarını çok hosuma gidiyo
ama yemek yemek hobi olmus ben de basaramıyorum ben bu işi
şimdi mesela bakkaldan birsürü bisküvi çikolata aldım onları yiyorıum yedikcede moralim bozuluyo
ama benm hakkım yok sizi mesgul etmeye ben yapmayınca baskalarına da akıl veremem ki
geçmiş olsun ayşecikregl sancısı zordur bide spor ağrısıyla birleşince:18:
teşekkür ederim kızlar.benimde her zaman olmuyo ağrım arada oluyor üşüttüm kendimi sanırım.evet, ayşecim geçmiş olsun.
benim adetim doğumdan beri sancıyı kesti ama herkesde kesmeyebiliyormuş. sporun verdiği ağırlıktan da olabilir tabi. dinlenmeye çalış canım, mümkün olduğunca.
çikolat dışında güzel bir menü olmuş aslında keşke çikolata olmasaydı canımbugün hiç düzenli beslenemedim
sabah 3 dilim beyaz ekmek :18:
3 zeytin
3 er çatal peynir-helva
1er çay kaşığı tereyağı-bal
şekersiz çay
23 grlık çikolata(119 kalori imiş :18: )
4 kaşık makarna
6 kaşık etli bezelye yemeği
2 bardak ayran
öğleni geç yediğimden akşam yemicem çok acıkırsam ayran içerim
bakalım yarın tartı ne dicek bana
uruzu bilmiyorum bizi çok habersiz bıraktı
azrasılam döneceğini söyledi en kısa zamanda
bugün
sabah
1 dilim kızarmış ekmek
1.5 haşlanmış yumurta
2 salam
öğlen
1 kase çorba
1.5 tane ızgara köfte
akşam
1 porsiyon türlü
lahana salatası
100 gr yoğurt
birazdan
1 büyük b.ayran,1 avuç leblebi 10 tane kaju
toplam 1250 kl
aralarda da form çayı içtim
spor 1 saat callan teyze
teşekkürler gülşencim.sana ve menüne kocaman bir alkış
menün yine olmadı dilekcimsonunda geldimmmmnolcak benim halim ya bi ileri bi geri tam oturtturamadım menülerimi.
bakalım yarın tartı bana neler söyleyecekpilatesten geldiğimde halim olursa bende size katılıcam 10 günde 10 yaş gençleşirsem heralde 11-12 yaşında falan olurum
şaka bir yana zor mu ayşemi biliyorum ona spor dayanmıyor
peki canım, haftalık sayımı sana emanet ediyorum. günlük sayımlarınızı ilk aşamada ben yapmayı deneyeceğim. ancak 2 takımla bu işler ve evde bir çocuk zorlanıyorum. ilerleyen zamanlarda günlük sayımı da bir arkadaş yüklenebilirse çok sevinirimneyneyse düzene oturtabilirsem elbette gönüllüyüm bu konuda ama bir iki hafta zorlanabilirim günlük sayımı yapabilecek zamanım belki olmaya bilir ama haftalığı yapabilirm eğlenceli tablolar olacak diye düşünüyorum
menün yine olmadı dilekcim
callan teyzenin hareketleri zorlayıcı biraz ama acayip çalıştırıyor kasları yaptığın zaman daha iyi anlayacaksın hissediyorsun her yerin çalışıyor nerdeyse bunu hissetikçe devam etmek istiyorsun zaten.yarın bir dene gör cnm.
iyi sayılırım biraz sancı çekiyorum cnm
batuhan 7. takımdaki uygulamaya deyim yerindeyse bayıldım böyle bir uygulama bizde yapabiliriz mesela en son şu gül papatya grubu hazırlanırken bir yandan da böyle bir tabloda olabilir misal eda bu hafta toplam 80 paylaşımda bulundu gibi
kızlar uruz ve azrasıla hiç görünmüyorlar hani geri geliceklerdi ?? bir bilgisi olan varmı ??
hele sahane menümü yazim
sabah
1 krep
1 bardak sekersiz cay
1 yumurta
kk kasar peyniri
ara
4 ceviz
3 kuru kayisi
öglen
yesil salata
5 kasik mantiyogurtlu
ara
yesil elma
aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt
2 kacik mantar sote
1 dilim kepek ekmegi
su 3 litre
spor 30 dakkika bisiklet
diyet yapamıyorum denedm ama olmuyo açlık krizlerine engel olamıyorum mutlaka canım bişeyler istiyo
basaramayacağıma inanıyorum
burda sürekli kendi basarısızlığımla sizin motivenizi de düşürmek istemiyorum
canım çok sıkkın hiç yazasım da olmuyo zaten birsürü problemlerim var
sizi sevdim okuyorum yazılarını çok hosuma gidiyo
ama yemek yemek hobi olmus ben de basaramıyorum ben bu işi
şimdi mesela bakkaldan birsürü bisküvi çikolata aldım onları yiyorıum yedikcede moralim bozuluyo
ama benm hakkım yok sizi mesgul etmeye ben yapmayınca baskalarına da akıl veremem ki
kızlarrr ben geldim bugün işyerinde çok yoğundum sohbetlere katılamadım akşamda eşim geldi aldı işten avm ye gittik anca gelebildim ama maşallahınız var topiği böyle cıvıl cıvıl görünce çok mutlu oluyorum liste fikirleri çok güzel imkanım olsa size yardımcı olmak isterdim ama benim işler pek belli olamıyor açıkçası bu arada call indirmeye çalışıyorum bugün inşallah indirebilicem
gelelim bugünkü menüme
sabah
20 gr peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
öğlen
4 kaşık bulgur plavı
4 kaşık nohut
salata
yoğurt
akşam
4 adet ızgara köfte
2 kaşık pilav
light cola
akşak dışarı çıkınca böyle oldu evde gelebilseydim çorba ve yoğurt ile yetinecektim işyerinde kayısım bitmişti ara öğünde yiyemedim
evettt kızlar bakalım sabah tartı bize neler söyleyecek benim hiç umudum yok sabah yine artıdaydım sabit çıksam sevinicem
menün güzel olmuş cnm
dışarıda olduğun halde iyi bir menü bence edacımteşekkürler ayşecim ama karbonhidratı fazla oldu yine
bence süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?