Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kizlar öpüyorum hepinizi

bencede cok güzel bir uygulama paylastigin icin tesekkürler canim bunu en iyi sen yaparsin :)))

öncelikle tebrik ederim simdiden insallah hersey iyi olur onlarin ve senin adina
ayrica sabit kalman bile cok güzel canim tebrik ederim

selam canim öncelikle neden aktif olamiyorsun ????
ve takima girerken aktif olamayacagini bilmiyormuydun
yanlis anlama ama bence aktif olmadigin icin diyete uyamiyorsun malesef sabit kalmana bir faydamiz varsa aktif olsan vermenede bir faydamizin olacagini düsünüyorum bence aktif olmaya calis göreceksinki hersey daha kolay olacak

diyet yapamıyorum denedm ama olmuyo açlık krizlerine engel olamıyorum mutlaka canım bişeyler istiyo
basaramayacağıma inanıyorum
burda sürekli kendi basarısızlığımla sizin motivenizi de düşürmek istemiyorum
canım çok sıkkın hiç yazasım da olmuyo zaten birsürü problemlerim var
sizi sevdim okuyorum yazılarını çok hosuma gidiyo
ama yemek yemek hobi olmus ben de basaramıyorum ben bu işi
şimdi mesela bakkaldan birsürü bisküvi çikolata aldım onları yiyorıum yedikcede moralim bozuluyo
ama benm hakkım yok sizi mesgul etmeye ben yapmayınca baskalarına da akıl veremem ki

tatlım sen baştan yelkenleri suya indirmişsin ki böyle bozuk moralle diyete başlanmaz başlansada başarılı olamaz ama ne kadar erken senn için okadar iyi abur ubur yerine k fileks ye kuru kuru atıştır olmazmı

batuhan 7. takımdaki uygulamaya deyim yerindeyse bayıldım böyle bir uygulama bizde yapabiliriz mesela en son şu gül papatya grubu hazırlanırken bir yandan da böyle bir tabloda olabilir misal eda bu hafta toplam 80 paylaşımda bulundu gibi

canım bak sana ne diyicem bende başlarda yapamam edemem diyodum ..aynen senin yaptığın gibi her allahın günü bir torba abur cubur alıp oturuyodum netin başına kolayla beraber hüpletiyodum bir kışı böyle geçirdim ve 77 kiloya ulaşınca dank etti nereye kadar böyle devam edebilirimki dedim 80 -90-derken sonum ne olacaktı ?? ben seni çok iyi anlıyorum yiyincede mutlu olamıyosunki için içini yiyo ..yinede sen bilirsin yaz geliyo ya kilolarını saklamaya çabalıcaksın yada rahat rahat istediklerini giyip geziceksin :) bu arada sağlığın için ne kadar iyi geleceğini unutma

ne diycem derken ne giyecem yazacaktım
ben de diyorum niye öyle yazmış.

ne durumdasın cnm bacaklarda ağrın var mı benim kaslarım ağrıyo regli olduğum gün zaten ağrır bide callanla katmerlendi ağrısı
valla canım bende o kadar ağrı yapmadı. hareketi yaparken zorlanıyorum ama bitirince aman aman ağrı olmuyor.

haftalık paylaşımı sayıca takip etmek zor olur canım. ha gönüllüysen olabilir. bence günlük paylaşımları takip edelim. herkes günlük 5 mesaj yazsa zaten takım aktiftir.

neyneyse düzene oturtabilirsem elbette gönüllüyüm bu konuda ama bir iki hafta zorlanabilirim günlük sayımı yapabilecek zamanım belki olmaya bilir ama haftalığı yapabilirm eğlenceli tablolar olacak diye düşünüyorum

sevgili kk arkadaşım depresyondasın seni anlıyorum içimde ve evde çooook fazla sorunlarım var benimmde allah beterinden korusun elbet benim de moralim çok bozuluyor çok sinirleniyorum neler yapmadım ki anlatamam enn son 2 zayıflatma hapından biri zayıflattı ama halada içime sinmiş değil niye nasıl içtim ben onları diye ya ilerde bişey olursa diye korkuyorum 95 kilodan bu kiloya düştüm ama olmuyor ne kadar verebilirim bu haplarla diye düşündüm bitince bida da almadım ne olacağını bilmiyordum çünkü sonra kkya üye oldum uruz çağırdı beni takıma ne kadar dır buradayım sanırım 2 aya yakın oluyor tam hatırlamıyorum ama hala diyet diye bişey yok bende bir ara başladım verdimde birkaç kilo ama sonra öyle bir yedim ki hemen aldım geri ben hala diyet adına toparlayamıyorum kendimi ama inanyorum ki en sonunda başlıcam belki yarın belki yarındanda yakınhergün kararlar alsamda uygulayamıyorum ama en azından o kafamda büyüttüğüm tonla sorunumu 2 dk.da olsa bir kenara bırakabiliyorum en azından artık yidiklerimden utanmaya başladım arkadaşları gördükçe ve biliyorum ki çok kısa zamanda bismillah deyip çıkacağım bu yola çok uzattım kısaca benim gibi listeden çık istersen ama burada olmaya devam et gerçek anlamda başladığında geri gir listeye bak düzeliyormu o zaman herşey hapta korktum ama benmm korkumdu en sağlıklısı en olması gerekeni diyet ve spor olduğunu kısa zamanda anladım

bugün hiç düzenli beslenemedim

sabah 3 dilim beyaz ekmek :18:
3 zeytin
3 er çatal peynir-helva
1er çay kaşığı tereyağı-bal
şekersiz çay

23 grlık çikolata (119 kalori imiş :18: )

4 kaşık makarna
6 kaşık etli bezelye yemeği
2 bardak ayran

öğleni geç yediğimden akşam yemicem çok acıkırsam ayran içerim

bakalım yarın tartı ne dicek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…