kızlarrr 7. takımda yapılan bir uygulama var. bakın böyle tablo tutuyolar:
kaptan şunları demiş:
eveeeeet dünkü mesajlarimiz arkadaslar
azeri:...20
cemre:...3
ceyce:...17
doga:...24
frangi:...15
ganfed:...18
julia:...15
kirmizi:...35
meyve:...39....
minaver:...2
minnos:...32
nev:.......7
saferan:...11
cemre ve minaver Cemrecim anliyorum seni cocugun var...ama gunde 5 msj yazdirmayacak kadar ilgimi istiyor senden???dedigin gibi oglen cocugun uyurken girsen 5msji doldurursun bile...senden enaz 5 msj yazmani bekliyoum ve bu son uyarim artik, ozur dilerim..minavercim buda senin ikinci uyarin...cumaya kadar degisiklik olmazsa artik bir karar vermek zorunda kalicam
topiği hareketlendirmek açısından güzl bir yöntem olabilir? hem bişyler yazıcm derken laf lafı açar
kızlar yarın akşam kaynıma kız istemeye gidecez kardeşimin arkadaşı iyi bir kız inşallah iyi olur aralarını ben yaptım kötü olmasını hiç istemem deeeeeee yaaaaa ben ne diycemmm :84::84::84::84:bana fikir verin:18::18::18:elticeğzimle fotolarımızı koyııım da sizde görüverin
he bu arada unutmadan söyliyim yarın erken bildiremiyeceğim için şimdiden söyliiim bu hafta sabitim bu sabah kahvaltıdan sonra aklıma geldi 56.7 çktım yapmamış olsaydım tabi daha az olacaktım o yüzden sabit sayıyorum kendimi yani 56.5 vermediğime üzüldüm tabi ama almadığıma daha çok sevindim
mrb sevgili arkadaslarım kaptanım
ben yeni basladım çok aktif olamıyorum o yuzden burayı mesgul etmek istemem
kusura bakmayın ben diyet yapamıyorum
sizi okuyorum sürekli gene de devam edeceğim okumaya çok faydalı oluyosunuz en azından kilomu korurum kusura bakmayın
çıkmak istiyorum
ne durumdasın cnm bacaklarda ağrın var mı benim kaslarım ağrıyo regli olduğum gün zaten ağrır bide callanla katmerlendi ağrısıbu çocuk milleti hep aynı zaten. niye hala oyuncak alıyorum diye soruyorum kendi kendime bazen?
ben de yaptım bugün 2. callan'ı. hadi bakalım.
iyi sayılırım biraz sancı çekiyorum cnmkiz ayse napiyon
diyet yapamıyorum denedm ama olmuyo açlık krizlerine engel olamıyorum mutlaka canım bişeyler istiyoselam canim öncelikle neden aktif olamiyorsun ????
ve takima girerken aktif olamayacagini bilmiyormuydun
yanlis anlama ama bence aktif olmadigin icin diyete uyamiyorsun malesef sabit kalmana bir faydamiz varsa aktif olsan vermenede bir faydamizin olacagini düsünüyorum bence aktif olmaya calis göreceksinki hersey daha kolay olacak
diyet yapamıyorum denedm ama olmuyo açlık krizlerine engel olamıyorum mutlaka canım bişeyler istiyo
basaramayacağıma inanıyorum
burda sürekli kendi basarısızlığımla sizin motivenizi de düşürmek istemiyorum
canım çok sıkkın hiç yazasım da olmuyo zaten birsürü problemlerim var
sizi sevdim okuyorum yazılarını çok hosuma gidiyo
ama yemek yemek hobi olmus ben de basaramıyorum ben bu işi
şimdi mesela bakkaldan birsürü bisküvi çikolata aldım onları yiyorıum yedikcede moralim bozuluyo
ama benm hakkım yok sizi mesgul etmeye ben yapmayınca baskalarına da akıl veremem ki
diyet yapamıyorum denedm ama olmuyo açlık krizlerine engel olamıyorum mutlaka canım bişeyler istiyo
şimdi mesela bakkaldan birsürü bisküvi çikolata aldım onları yiyorıum yedikcede moralim bozuluyo
ama benm hakkım yok sizi mesgul etmeye ben yapmayınca baskalarına da akıl veremem ki
ben de diyorum niye öyle yazmış.ne diycem derken ne giyecem yazacaktım
valla canım bende o kadar ağrı yapmadı. hareketi yaparken zorlanıyorum ama bitirince aman aman ağrı olmuyor.ne durumdasın cnm bacaklarda ağrın var mı benim kaslarım ağrıyo regli olduğum gün zaten ağrır bide callanla katmerlendi ağrısı
haftalık paylaşımı sayıca takip etmek zor olur canım. ha gönüllüysen olabilir.batuhan 7. takımdaki uygulamaya deyim yerindeyse bayıldım böyle bir uygulama bizde yapabiliriz mesela en son şu gül papatya grubu hazırlanırken bir yandan da böyle bir tabloda olabilir misal eda bu hafta toplam 80 paylaşımda bulundu gibi
iyi sayılırım biraz sancı çekiyorum cnm
ben de diyorum niye öyle yazmış.
valla canım bende o kadar ağrı yapmadı. hareketi yaparken zorlanıyorum ama bitirince aman aman ağrı olmuyor.
haftalık paylaşımı sayıca takip etmek zor olur canım. ha gönüllüysen olabilir.bence günlük paylaşımları takip edelim. herkes günlük 5 mesaj yazsa zaten takım aktiftir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?