ay evet diyet gibievet diyet gibi![]()
artık 1 ay sonra alışırız![]()
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
1 ayda ne alışması yaw, 10 günde 10 yıl gençleşin diyor
![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay evet diyet gibievet diyet gibi![]()
artık 1 ay sonra alışırız![]()
eee zaten sıkıcı olan şeyler zayıflatır hep![]()
ben de seni özlemişim canım, ismini görünce bir an acaba döndü mü diye düşündüm. inşallah taşınma işlemlerin bitmiştir artık:97:Ya özlemişim seni canım benim... Hedef kilona çok az kalmış.Seni tebrik ediyorum. Darısı başıma :))
hoşgeldin edacım.kızlarrrr ben geldimmmm anca girebildim bugün beslenmem çok kötüydü yaaaa nasıl huzursuzum anlatamam aşkitomun doğumgünüydü kalkmış bana yemek hazırlamış yemekte kızartmabende pasta almıştım ona kıyamadım kendime kıydım anlıyacağınız offf yaaaa veremicem herhalde ben bu kiloları sabah tartıda artıdatdım yine regl olduğum içindir umarım bu ay acayip şiştim
![]()
55 diye geçtiniz madem öyle kalsın olmazsa değiştiririz.. çünkü benmki kilo vermeme aşırı karşı...neden anlamadm rahatça giyinemiyorum vs.. 55 kalsn bakalım kandırırım ben onuyok canım, merkezde değilim ben. sincandayım.
aşkolsunniye kaktüs olacakmışsın? sen de güllerin arasında olacaksın inşallah.
boşver mayonezi, senin yaptığın daha güzel olmuşbir dahaki sefere sadece yoğurtla yap bence.
elifcim, kendini tanıtman çok güzel olmuş. sevdiceğinle birlikteliğinizi Allah tamamına erdirsin.
ben hedefini 55 olarak geçtim bile. 58 konusunda ısrarlıyım diyorsan düzeltme yapayım.
ayakkabı ben de seviyorum ama topuklu ayakkabı giyemediğim için kendime doğru dürüst ayakkabı bulamıyorum.:2:
ay ne kadar şanslısın sen ya:97:
keşke benim de kociş yapsa:97:
ayşecim gerçekten kalkamıyacaksın yataktan bu hızla bendeki türkçe dublaj değildi akşam evden bende indireyim bari bu linktekini
oooo süper canım ama uyku dengesi çok önemli bence ne fazla uyumalı nede az diyetisyenim bana 7 satten fazla uyumak kesinlikle yok demişti
kaju canavarı ayşeee bende severim kajuyu ama senin kadar değil artık ne zaman kaju görsem aklıma sen geliyorsun
ben de seni özlemişim canım, ismini görünce bir an acaba döndü mü diye düşündüm. inşallah taşınma işlemlerin bitmiştir artık:97:
hedefe az kaldı ama bu az daha zormuş. bir mezun olamadım, kaç aydır:97:
hoşgeldin edacım.
moralini bozma, özel günlerde kaçar biraz bu normal. yarın hafif beslen canım. çorba türü veya sebze türü yemek ye ve bol bol su içerek bugün akşam yediklerini vücudundan atmaya bak. kilo olarak kalmadan atman lazım.
eşinin doğum günü de kutlu olsun![]()
tamam canım, 55 olarak kalsın o zaman. 58'de mezun olmak istesen çok sorun olmaz sanırım. hele bir o günleri görelim hayırlısıyla.55 diye geçtiniz madem öyle kalsın olmazsa değiştiririz.. çünkü benmki kilo vermeme aşırı karşı...neden anlamadm rahatça giyinemiyorum vs.. 55 kalsn bakalım kandırırım ben onu
evet.. uyku dengesi öenmli.. 1-2 hafta boyunca günde 3-4 saat uyuduğm olyor bazen.. ardından direk hastalanıyorm direncm düşüyo zaten... bi düzene oturtamadım!!
bugünde bir çeviri işi aldım sabaha kadar onla uğrşcm yine....![]()
beslenmenin bir zararı yok. ama işte geç kalkınca düzenli bir menü olma noktası kaçıyor. inşallah daha düzenli yatıp kalktığın günlere geçersin canım.gelglim menüme.. çok geç kalkmıştım.. 3 gibi.. dolayısıyla sadece ağzım a yarım dilm kepek ekmekle biraz peynir atmıştım.
akşam yemeğinde ızgara tavuk,çokk az makarna, domates salatası ve ayran yedim içtim. yanına 1 dilim kepek ekmeği yedim
biraz önce de bir avuç fındık yedim.
su 1 bçk litre içimişimdir en fazla şimdi gidip doldurcam şişeleri yine![]()
spor yapmaman illaki etkiliyordur. akşamları evde kısa da olsa lesile yapsan güzel olur. leslie'nin 1 mil- 2 mil veya 3 mil tarzı videoları çok uzun değil. tv karşısında bile yapılabilir.sağol rabiacım bu hafta beslenme alışkanlığımı değiştireyim dedim üzerine reglim geldi tartı da +1 kg görüyorum birde üstüne yanlış beslenince motivasyonum sıfıra iniyor eşim bebek istiyor 2 aydır kilo vermek için uğraşıyorum ve giden 4 kilo ne yapıcam bilmiyorum belkide spor yapmadığım için diyorum zaten oturarak çalışıyorum yakınlarda spor salonu yok gidebileceğim ayyyy dertlendim yine akşam akşam
tamam canım, 55 olarak kalsın o zaman. 58'de mezun olmak istesen çok sorun olmaz sanırım. hele bir o günleri görelim hayırlısıyla.
çeviri işinde de kolay gelsin. sen yine sabahlayacaksın sanırım.
beslenmenin bir zararı yok. ama işte geç kalkınca düzenli bir menü olma noktası kaçıyor. inşallah daha düzenli yatıp kalktığın günlere geçersin canım.
spor yapmaman illaki etkiliyordur. akşamları evde kısa da olsa lesile yapsan güzel olur. leslie'nin 1 mil- 2 mil veya 3 mil tarzı videoları çok uzun değil. tv karşısında bile yapılabilir.
sana tavsiyem akşam öğünlerini hafif tut. ben akşamları salata tercih ettim çoğunlukla. öğlen istediğin gibi yesen de olur. ama madem masabaşı işin var, madem spor imkanın yok. o zaman akşam öğününü azaltman bir çare olabilir.
kızlar, sohbet iyi ama ben kaçıyorum, makineye koyulacak bulaşıklarım var.:79:
yarın perşembe sonra cuma ona göre:82:
iyi geceler herkese.
selam kızlarrrdün sözmde durdm 3 litre suyumu içtim ve bu sabaaahh 62.0 çıktım!!!!
o kadar sevndm ki.. su mu verdm acaba dicemde.. dün toplamda 4 litreye yakın su içtm pek imkanı yok gibi
![]()
bu arada.. ben dün gece 4 bçk gibi yattm. ve akşam en son 5 te yemek yemiştim. çok uzun süre aç kaldım yani. uyumamak kilo verdiriyor sanrm
uyumamak dedm de.. kendmden utandm şimdigeceleri uyumamak dicektim. çünkü bu sabah maaşalhh saat 3 e kadar horul horul uyudum. yani daha bir bçk saat önce kalktım!
yarım dilim kepek ekmeğiyle yarım kibrit kutusu büyüklüğünde peynir attm ağzıma. çünkü akşam yemeği saati yaklaştı![]()
sağol rabiacım bu hafta beslenme alışkanlığımı değiştireyim dedim üzerine reglim geldi tartı da +1 kg görüyorum birde üstüne yanlış beslenince motivasyonum sıfıra iniyor eşim bebek istiyor 2 aydır kilo vermek için uğraşıyorum ve giden 4 kilo ne yapıcam bilmiyorum belkide spor yapmadığım için diyorum zaten oturarak çalışıyorum yakınlarda spor salonu yok gidebileceğim ayyyy dertlendim yine akşam akşam
http://............/dl/23317864/96c0b...lenge.mp4.html canım indirmak için link
biri börek mi dedi umarım çok yağlı değildir
kızlar bugün eşimin doğumgünü eve giderken pasta alıcam 1 dilim yiyebilir miyim onunla beraber yazık şimdi doğumgünü çocuğu yanlızbaşına mı yesin![]()
kızlarrrr ben geldimmmm anca girebildim bugün beslenmem çok kötüydü yaaaa nasıl huzursuzum anlatamam aşkitomun doğumgünüydü kalkmış bana yemek hazırlamış yemekte kızartmabende pasta almıştım ona kıyamadım kendime kıydım anlıyacağınız offf yaaaa veremicem herhalde ben bu kiloları sabah tartıda artıdatdım yine regl olduğum içindir umarım bu ay acayip şiştim
![]()
kızlar, sohbet iyi ama ben kaçıyorum, makineye koyulacak bulaşıklarım var.:79:
yarın perşembe sonra cuma ona göre:82:
iyi geceler herkese.
kızlar ben kaçar allah hepinize rahatlık versin iyi geceler tatlı rüyalar
Bunu bende tecrübe ettim canim.. gece uykusu olmadigi zaman cabuk kilo veriliyor.. tabi dedigin gibi aksam yemegi erken saatlerde yenilip gece atistirmasi yapilmadiysaBence gece oturanlar acikip birseyler yedigi icin böyle söylenilmistir.. yoksa uyku halindeyken kisi daha az enerji harciyor uyanik oldugu halden. Tabi saatlerce uykusuzlukla vücudu yorup zorlamaya devam ettikce.. daha fazla enerji harciyordur vücut
Neyse herseye ragmen 62 sayisi görmene cok sevindim canim.. Umarim en kisa zamanda 50li sayilari görür gözünQUOTE]
umarm hepimize en kısa sürede nasip olur o mutluluk da 50 li sayıları görür gözümüz![]()
dediğin gibi uyumayınca mecbur acıkıyosn ama tutrsan kendini dediğn gibi daha çok kalori yakıyo sanrm vücut.
valla çok güzel bir yöntem. paylaştığın için teşekkür ederim elifcim.kızlarrr 7. takımda yapılan bir uygulama var. bakın böyle tablo tutuyolar:
kaptan şunları demiş:
eveeeeet dünkü mesajlarimiz arkadaslar
azeri:...20
cemre:...3
ceyce:...17
doga:...24
frangi:...15
ganfed:...18
julia:...15
kirmizi:...35
meyve:...39....
minaver:...2
minnos:...32
nev:.......7
saferan:...11
cemre ve minaver Cemrecim anliyorum seni cocugun var...ama gunde 5 msj yazdirmayacak kadar ilgimi istiyor senden???dedigin gibi oglen cocugun uyurken girsen 5msji doldurursun bile...senden enaz 5 msj yazmani bekliyoum ve bu son uyarim artik, ozur dilerim..minavercim buda senin ikinci uyarin...cumaya kadar degisiklik olmazsa artik bir karar vermek zorunda kalicam
topiği hareketlendirmek açısından güzl bir yöntem olabilir? hem bişyler yazıcm derken laf lafı açar![]()
ayşecim, başladım ve boşlamıycam inşallah. seninle aynı gün başlamış durumdayız. beraber gitmiş gibi oluruz. tabi bir de ölçülerimi alsam ve incelmiş miyim baksam iyi olur.günaydın kızlar
rabiacım tebrik ederim yapmışsın callanı bırakmak yok ama :81:senin yaramaz kaç yaşında.bilgisayar başındayken benimkide öyle yapıyor hiç rahat vermez.onunla ilgilneyim diye elinden geleni yapar.bu ara hikaye okuyoruzhem yazıyorum hem okuyorum
bu sabah tartıldım tartılmaz olaydım+1 kg dayım.nasık inecek bu şişlik reglimde tam anlamıyla başlayamadı daha çok cnm sıkıldı bugün yine devam çaylara inş. yarına biraz da olsa iner.seninle aynı durumdayız edacım inş.yarın biraz olsun söneriz.bu arada moralini bozma cnm inş. reglmiz bittikten sonra güzel sonucu göreceğiz sen bu diyet listenle eminim eskisi gibi sonuç alacaksın.bebeği biraz kg verdikten sonra düşünün cnm benim gibi 21 kg alırsan mazallah yaniben 60 la hamile kalıp 81 le doğuma girdim.ama sanırım benimkini çoğu şişlikti 3 yada 16 kg falan verdim kendiliğinden.inş. istediğin kg ya düş ondan sonra hayırlısıyla olur inş. bebekte
Canimcigim üzülme lütfen.. Zamanla hersey yoluna girer insallah. Sen böyle stres yaptikca daha cok zorlastirirsin bu isi. Kilo vermeyi zorunluluk olarak görme keyfi bir hareket olarak gör. Yemek yemiyorum ama canim istemedigi icin.. salata meyve yiyorum cünkü saglikli beslenmek istiyorum.. kendimi daha hafif hissedip ,daha rahat kiyafetler giyebilmek icin istiyorum zayif olmayi gibi...
Insallah sende bir gün anne olursun.. Allah saglikli ,hayirli bir evlat versin de gerisi mühim degil. Bazi zamanlar kisinin kendi icin yaptigi planlar ile Allahin o kisi icin yaptigi planlar birbirine benzemez.. Böyle düsündügümde calisma masamin önündeki su ayet gözüme carpiyor.. " Insan , her diledigini elde etme hakkina sahip oldugunu mu sanir ? " (Necm suresi 24)
Birak kaderini Allahin ellerine bak gör kederin de kaybolur Edacigim![]()
![]()
dogum gününü kutluyorum canim esinin özel günlerde malesef olan seyler bunlar yarin telafi edersin sykma canini![]()
günaydın kızlar
rabiacım tebrik ederim yapmışsın callanı bırakmak yok ama :81:senin yaramaz kaç yaşında.bilgisayar başındayken benimkide öyle yapıyor hiç rahat vermez.onunla ilgilneyim diye elinden geleni yapar.bu ara hikaye okuyoruzhem yazıyorum hem okuyorum
bu sabah tartıldım tartılmaz olaydım+1 kg dayım.nasık inecek bu şişlik reglimde tam anlamıyla başlayamadı daha çok cnm sıkıldı bugün yine devam çaylara inş. yarına biraz da olsa iner.seninle aynı durumdayız edacım inş.yarın biraz olsun söneriz.bu arada moralini bozma cnm inş. reglmiz bittikten sonra güzel sonucu göreceğiz sen bu diyet listenle eminim eskisi gibi sonuç alacaksın.bebeği biraz kg verdikten sonra düşünün cnm benim gibi 21 kg alırsan mazallah yaniben 60 la hamile kalıp 81 le doğuma girdim.ama sanırım benimkini çoğu şişlikti 3 yada 16 kg falan verdim kendiliğinden.inş. istediğin kg ya düş ondan sonra hayırlısıyla olur inş. bebekte