- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
günaydın kızlarrrr
yasemincim çok teşekkür ederim canım iyiki bu site ile tanıştım iyiki aranıza katıldım destekleriniz için çok teşekkür ederim siz olmasaydınız ben bu diyet sayfasını çoktaaan kapatmıştım sizi seviyorum canım arkadaşlarım
teşekkür ederim reyhancım eveeet dün dünde kaldı bugün kaldığımız yerden yola devam
umarım söneriz ayşecim yaa kendim için değil takımı da aşağı çekiyorul böyle durumlarda ona üzülüyorum
eşim ocak belki daha önceki aylardan beri bebek istiyor ben ondan mayısa kadar süre istemiştim en azından 6-8 kg verebilirim diye ama evdeki hesap çarşıya uymadı şimdi kadere bıraktım
cee eeee ben geldimkızlar ne yaptınız ya coşmuşsunuz :) yazılanları oku oku bitiremedim...
malum bilgisayar problemi yaşıyorum bu günlerdebenim ufaklık bilgisayarı mahfetti ..düğmesine basıp duruyo napcam şaşırdım :26: dietim iyi gidiyo şükür reglimin 3. günündeyim ve buna rağmen 69 lu bir sayı gördüm sabah inşallah yarın güzel bir bildirimde bulunacağım vede galiba güller gurubunda olacağım
yaseminciğim cnm hamile değilim tatlım galiba midemi üşütmüştüm oda geçti çok şükür :)
ayy nasıl özlemişim sizi yaa
ben burdayım edacımkızım yattı uyusun calti yapacağım
tünaydın kızlar ya dün ne güzel 1 saat içinde indirdim vidoyu hatta baktım da biraz neler var içinde diye ama şimdi açmaya çalışıyorum hata veriyo offffffftamda yapacaktım :2:
neyse bugün geçti çünkü hazırlanıp arkadaşıma gitmem gerekiyor akşama anca gelirim. artık haftaya başlarım zaten bi şekilde haftada 2 gün pilates yapıyorum bu da daha da hızlandıracak incelmemi
edam yapma böyle ya ben zaman zaman tartıldığımda bi artıyım bi eksiğim önemli olan sağlığımız..
daha sonra incelmemiz.. arada tabiki kaçamaklar olacak bunuda ertesi gün hafif beslenirsek ben zannetmiyorum ki kilo alacağımızı.irademiz maşallah çok sağlam biz bu hırsla yaza kadar 5 kilo veririz
bu arada elifcim bende çok sevdim msj işini kesinlikle varım
cee eeee ben geldimkızlar ne yaptınız ya coşmuşsunuz :) yazılanları oku oku bitiremedim...
malum bilgisayar problemi yaşıyorum bu günlerdebenim ufaklık bilgisayarı mahfetti ..düğmesine basıp duruyo napcam şaşırdım :26: dietim iyi gidiyo şükür reglimin 3. günündeyim ve buna rağmen 69 lu bir sayı gördüm sabah inşallah yarın güzel bir bildirimde bulunacağım vede galiba güller gurubunda olacağım
yaseminciğim cnm hamile değilim tatlım galiba midemi üşütmüştüm oda geçti çok şükür :)
ayy nasıl özlemişim sizi yaa
rabiacım sanslıyım gerçektentabi o daha şanslı benim gibi bir eşi var (yine koçluğum tuttu)
bende topuklu ayakkabı hastasıyım geçen sene pek giyemedim kızım küçük olduğu için bu sene giyorum yeni platform aldım yazlık
sağol bitanesi zaten 59 u görene kadar rahat etmeyeceğim :) gül gurubunda yalnız bırakmayın beni emi cnm hepinizi oraya bekliyorumvay gülşen vayyyyy demek 69 sayısını gördün maşallah sana en yakın zamanda 59 da görürsün sen bu hızla valla çok sevindim gül grubunda yerin ayırtedildi bilesüpersin yaaa
teşekkür ederim edacım ..şimdi çok iyiyim allaha şükürayşecim çok merak ediyorum sonuçları akşam bende indireyim dedim baktım çok sürecek dayanamadım bugün evden indiricem inşallah
inşallah canım gitsin kilolar kış kış kilolar kış kış
gülşen tebrikler canımcım miden içinde geçmiş olsun bu havalar tam hastalık havası zaten
sanada teşekkür ederim ayşecim bitanesin..caltiyi bende isterdim ama hiiiççç içimden gelmiyo :78: galiba çok tembelim bengülşencim harikasın vallahi ne diyeyim ki
calti mi yaptım geldim ölüyorum
kızlar yarın akşam kaynıma kız istemeye gidecez kardeşimin arkadaşı iyi bir kız inşallah iyi olur aralarını ben yaptım kötü olmasını hiç istemem deeeeeee yaaaaa ben ne diycemmm :84::84::84::84:bana fikir verin:18::18::18:elticeğzimle fotolarımızı koyııım da sizde görüverin
bu çocuk milleti hep aynı zaten. niye hala oyuncak alıyorum diye soruyorum kendi kendime bazen?rabiacım benimki de öyle oyuncakla oynama gibi alışkanğı yok malesef bir sürü oyuncağı var heveslenip alıyorum ama oynamıyor sıkılıyor yazı yazmayı çok seviyor bide hikaye okumamı çok istiyo bu ara işi gücü tırmanmak masa tepesinde benim tepemde gezmek
tm callana aynı gün başladık ölçülerini al cnm sende bakalım nasıl etki edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?