• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

teşekkürler kaptanım.regl oldum bugün felaket şişim cuma +olarak gelmemek için elimden geleni yapıyorum inş. işe yarar.form çayı içip duruyorum bide 5i bir yerde.bence sende uyutma calti ablayı başla derim

şeymacım kayseriyim ama aslen bulgaristan göçmeniyiz

Son düzenleme:
o zaman kesin papatya olarak kalıcam :66: bu arada rabia ankara merkezde mi oturuyorsun?
yok canım, merkezde değilim ben. sincandayım.

canım böyle bir liste olsa ben olsam olsam kaktüs olurum herhal :9::9::9:
aşkolsun:63:niye kaktüs olacakmışsın? sen de güllerin arasında olacaksın inşallah.

salata biraz saçma oldu turşu biraz patates haşlama bezelye haşlama yoğurt az mayoenez böyle yaptım aslında sadece mayonezle olcaktı o içine bide havuç :56:
boşver mayonezi, senin yaptığın daha güzel olmuş:56: bir dahaki sefere sadece yoğurtla yap bence.

kaptanım ancak gelebildim çok özür dilerm... hedefim 58.

kaptanım çok kızmışn belli :( dün geceden beri girme fırsatm olmadı daha yeni oturdm yerime...:5:

şimdi menümü yazayım hemen...

öğlen 1 dilm kepek ekmeği bir kibrit kutusu peynir ve bir domates.(kahvaltı etmedm geç kalktım:14:)

akşam da şinitzel küçük kase pilav kola zero ve biraz yeşil salata yedim bol nar ekşili.

birazdan da meyve yerim bitane.

ayrıca etranın bahsettiği konuya gelirsek nickimden de belli olduğu üzere adım elif. öğrenciym ünv.de.ingiliz filolojisi okuyorum 3. sınıftayım. ailemle yaşıyorum.inşallah bu sene nişanlanmayı düşünüyorum uzun süren bir birlikteliğim var.onu çok seviyorum!:69:
süslenmeyi falan çok severim.. bol bol kitap okurum.. vampir gibi yaşıyorum genelde geceleri uyumam gündzleri uyurm yada perişan biçimde dolanırım...
oğlak burcuyum.inatçıym.(kilo vermek açısından inatçılık iyi oluyor bazen) hoşgörülüyümdür.. insanları severim.resim yapmayı çok severim. hayatım kısaca böyle... aslında yazcak daha o kadar çok şey varki ne alaka! demeyin diye susuyorum şimdilik:1: son olarak belirteyim takımımı çook seviyorum.. siz olmasanız şuan ne bu kiloda olurdum nede daha kilo vermeye azmim olurdu.. bundan emnm.. hepinizi kocaman öpüyorum:54:
elifcim, kendini tanıtman çok güzel olmuş. sevdiceğinle birlikteliğinizi Allah tamamına erdirsin.
ben hedefini 55 olarak geçtim bile. 58 konusunda ısrarlıyım diyorsan düzeltme yapayım.

ben artık evime gidiyim kızlar önce oğluşumu alıyım babaanneden ama bir ayakkabı bakııyım da öylee ayakkabı benim için bi tutku moralim düzeliyor kendime geliyorum ayakkabı alınca hani kadınlar kuaföre giderler ya ben kapalı olduğum için ayakkabıyla çözdüm bu işi:60::60::60::60:tavsiye ederim:66::66::66:eşim duymasın:63::63::63:
ayakkabı ben de seviyorum ama topuklu ayakkabı giyemediğim için kendime doğru dürüst ayakkabı bulamıyorum.:2:

ben hiç ütü yapmam:17: koçişim yapar:78:
ay ne kadar şanslısın sen ya:97::nazar:
keşke benim de kociş yapsa:97:

yok kaptanım ne kaçması unutulan iki dilim ekmek eklendi sadece yani kaçamak yok:1::1::1:
iyi hadi bakiyim. o böreği de gördüm de görmedim bu seferlik.:47:

teşekkürler kaptanım.regl oldum bugün felaket şişim cuma +olarak gelmemek için elimden geleni yapıyorum inş. işe yarar.form çayı içip duruyorum bide 5i bir yerde.bence sende uyutma calti ablayı başla derim

şeymacım kayseriyim ama aslen bulgaristan göçmeniyiz
regl olman bir yönden iyi canım, tatlı krizlerin azalacaktır. şişkinlik de gider. tartıda inşallah güzel sonuçlar olur. ilginçtir ben regl olduğum hafta eksi çıkıyorum. sen de inşallah öyle olursun canım.
bu gece inşallah callan yapıcam. bakalım becerebilecek miyim?

geçmiş olsun ayşecim ben artık gidiyorum yarın görüşmek üzereeeeeeeeee:64::64::64::64::64::64::64:
iyi geceler canım.

kızlar bende su içeyim bari bugün 1 litre bile içemedim iş yerinde bizim kattaki lavabo sorun çıkarmıştı tamir edilecek alt kattakine git gel işkence gibiydi bende fazla su tüketmedim yoksa satte en az bir kere ziyaret ediyorum vedat ile cevatı
vedat ile cevat ha:60:

kızlar bugünkü menüm

sabah:
3/4 simit
25 gr light peynir
1 bardak süt

ara:
6 kuru kayısı

öğlen
4 kaşık makarna
3 kaşık kıymalı patates
150 gr yoğurt
salata

ara:
5 kuru kayısı

akşam:
tavukşiş dürüm
1 bardak ayran

1350 kalori
anladım ben, sen simiti çok seviyorsun. :69:
kıymalı patatesle makarna yan yana şık değil.
akşam için de dürüm biraz ağır değil mi?

bugün yediklerim:

[1] içim meyveli yogurt çilekli 1 125gr 127.13
[2] pınar uzun ömürlü süt 1 100 ml 61.8
[3] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[4] Ekmek 2 dilim 166
[5] yoğurtlu makarna 0.25 porsiyon 136.5
[6] Tavuk Kanat 3 ADET 270
[7] Makarna (salçasız) 0.50 porsiyon 110.5
[8] Izgara Tavuk Baget 2 ADET 66
[9] Puding (çilekli) 0.50 PORSİYON 81.5
[10] Puding (çikolatalı) 0.50 PORSİYON 81.5
[11] Coca Cola (küçük) 1 ADET 113

Toplam : 1283.93 kal.

1 saat pilates..
kalori değerin normal olabilir ama boş kaloriler bunlar, pudingler vs yani.
sadece kilo vermeyi değil, sağlıklı beslenmeyi de amaçlıyoruz. kolayı falan hiç önermiyorum.

kızlar koçişleriniz ütülesin bırakın, benimkileri bile ütüler aşkım :17:ütü erkek işi bence:78:herşeyi kadınlar mı yapacak:63:
ütülemez ki, keşke ütülese:97:ütüsüz giyer hatta. çoğu zaman o çok buruşuk dur demek zorunda kalıyorum:1:

rabiacım sanslıyım gerçekten:69:tabi o daha şanslı benim gibi bir eşi var:27:(yine koçluğum tuttu)
bende topuklu ayakkabı hastasıyım geçen sene pek giyemedim kızım küçük olduğu için bu sene giyorum yeni platform aldım yazlık:69:
nazar değmesin sana canım:nazar: kocişin de şanslı bence de, koçluğun tutmasın da napsın. Allah sizi nazarlardan korusun. bu arada ben de balık burcuyum. eşim koç burcudur:51:

topukluyu uzaktan seviyorum. çocukla giyemem gibi geliyor. sen platform topukla rahat edebiliyor musun? aslında çok zarif duruyor topuklu ayakkabı:97:

Kaptanim Rabia
öncelikle asiri disiplinin cok hosuma gidiyor.. Bugün birara girip yazdiklarini okudum. Kimseden kek pasta dondurma görmek istemiyorum deyince ve ben sonra aksam yemegine gittigim yerde cayin yanina cevizli kek ikrami bulunca.. aklima bir yandan senin sözlerin geldi bir taraftan da ev sahibinin senin icin yaptim bunu demesi geldi.. bogazima durdu inan o kek :77: menümü yazmadan bunu söyleyip kendini hazirla istedim yazacaklarima :78:

Benim icin söyledigin övgülü sözlerine tesekkür ederim. Takima harcadigim emegi kendime harcadigim emek olarak görüyorum.. Sadece kilo vermek icin degil yalnizligimi da bu takim sayesinde unutuyorum.. Kimselere kirginligim yok.. sizden uzaga gidemem ki :69: inanin hepinizi kendi kardeslerim gibi cok seviyorum ben.. Elbette bundan sonrasinda da takim icin elimden geleni yapmaya devam edecegim :34:

Ayrica kilo bildirimimi yapmistim ama gözünden kacmis olmali canim.. sanirim tickerimden gördün daha sonra.. paylasimda yazdigin listedeki gibi hedef kilom 56evet. :16:

Ve diger bir sey...en kisa zamanda paylasim devamsizligi listesi, cezalandirma sistemini iyice arastirip sizlere detayli anlatacagim insll.

Dün neden az yedigimi sormustun canim.. firsat bulamadim yemek yemeye.. ama bugün acisini cikardim o listenin maleseff.. simdi hemen listemi aciklayayim da bir gör :78:

Bugünkü menüm

Sabah :
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kasik yagsiz sürme peynir
1 kase salata
1 dilim siyah ekmek
1 bardak yesil cay

Ara :
1 Kinder milchschnitte

Ara :
6 bademsekeri

Aksam :
1 tabak zeytinyagli yaprak sarmasi (10 tane garanti vardi )
1 kase yayla corbasi
1 tabak salata
1 dilim beyaz ekmek

Ara :
1 dilim cevizli kek
2 kupa limonlu sekersiz siyah cay

Toplamda 1 bucuk litre su ictim.. spor yapma imkanim hiic yoktu ama aksama kadar cok yogun gecti günüm.. yogun tempolu bir gündü kalori harcamasi olarak..:61:

Bugünü haftanin kacamak günü ilan ettim.. Bunda hem aksam yemegi davetinin hem de regl dönemi arefesinde olmamin payi var. Yarin daha adamakilli bir menü ile karsiniza gelecegim insallah kizlar :8: hepinizi öpüyorum iyi geceler.. ( gerci siz bu yazdiklarimi muhtemelen sabah okuyacaksiniz.. günaydin diyeyim sabahcilara :16:)
tamam canım, kekle ilgili durumu anladım. kaçamak günü de fena bir fikir değil. bugünkü menün inşallah telafi edecektir zaten.

:66::66: oooohhhh bol kalori harcamalar rabiacım görüşürzzz
harcadım bol bol canım, gitsinler:1:

günaydınn hanımlar rabiacım erkenden başlamışsın sporo oh mis gibi ne yapıyorsun yürüyüş mü cnm

calti süper bişeymiş bırakmak niyetinde değilim.calti yapanlarla diğer topikte yazıştım.oradaki kronometre uyma kendin say dediler çünkü videoda geç başlıyo ona uyunca hareketleri 100 değil 200 kere YAPtım 25 dk anca yapabildim bundan sonra kendim sayacağım
yok canım, yürüyüş değil. step + aerobik. burda aile yaşam merkezleri var, oraya gidiyorum.

günaydın can'ım kaptanım :71: bende birazdan aç karnıma yürüyüşe çıkcam :1:
süper:81:

nazar değmesin sana canım:nazar: kocişin de şanslı bence de, koçluğun tutmasın da napsın. Allah sizi nazarlardan korusun. bu arada ben de balık burcuyum. eşim koç burcudur:51:

topukluyu uzaktan seviyorum. çocukla giyemem gibi geliyor. sen platform topukla rahat edebiliyor musun? aslında çok zarif duruyor topuklu ayakkabı:97:
teşekkür ederim cnm.eşin koç demek koç erkeği daha zordur Allah sabır versin sana:1:
rahat ediyorum cnm şimdi kızım 2 yaşına girecek kucak faslı bitti hep yürümek istiyor kucağı sevmiyor hiç değişik bir çoçuk basbas bağırıp çırpınıyor kucağa alınca elinden tut kilometrelerce yürür o derece çok seviyor:1:

bugünkü menüm:

[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir 60 GRAM 96.6
[3] CEVİZ 2 adet 54
[4] YOĞURTLU KABAK SALATA 1 porsiyon 90
[5] Ekmek 5 DİLİM 325
[6] Semizotu (kıymalı) 1 PORSİYON 274
[7] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 0.50 porsiyon 110.5
[8] Çilek 50 gr 18.5
[9] Muz 0.50 ADET 50
[10] Kayısı Pestili 50 GRAM 166

Toplam : 1184.6 kal.
1 saat yürüyüş

rabiacım ben daha hiç - çıkmadım regliyken sabit çıktığım oldu ama
sen callanı yap gece mis gibi uyursun :1:
yaptım ayşecim:81:anaam o ne öyle:86: mis gibi uyumayı bırak da midem bulandı şimdi.

teşekkür ederim cnm.eşin koç demek koç erkeği daha zordur Allah sabır versin sana:1:
rahat ediyorum cnm şimdi kızım 2 yaşına girecek kucak faslı bitti hep yürümek istiyor kucağı sevmiyor hiç değişik bir çoçuk basbas bağırıp çırpınıyor kucağa alınca elinden tut kilometrelerce yürür o derece çok seviyor:1:
koç erkeği olarak zor noktaları da var, zor olmayan yanları da. ben balık olunca uyumluyuz:69:
kucağı istememesi daha iyi. ya benimki sevgi kelebeği gibi. tam oturuyorum bilgisayara başına, yanıma geliyor ve " anne beni sev". bilgisayarı mı kıskanıyor anlamadım ki?

hahahhahahhah koptum ya :52::52::52:
tamam kaptanım kola yasak :23:
bu arada videoyu izledim yarın başlıyorummmm :66::66::66:
tamam canım, kolayı bırakmana çok sevindim:81:

bugünkü menüm:

[1] yesil cay 1 adet 0
[2] Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir 60 GRAM 96.6
[3] CEVİZ 2 adet 54
[4] YOĞURTLU KABAK SALATA 1 porsiyon 90
[5] Ekmek 5 DİLİM 325
[6] Semizotu (kıymalı) 1 PORSİYON 274
[7] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 0.50 porsiyon 110.5
[8] Çilek 50 gr 18.5
[9] Muz 0.50 ADET 50
[10] Kayısı Pestili 50 GRAM 166

Toplam : 1184.6 kal.
1 saat yürüyüş
çok güzel:81:maşallah:nazar:

çok sağol canım... indirdim ama çok sıkıcı bişeye benziyor :1:
eee zaten sıkıcı olan şeyler zayıflatır hep:60:

yaptım ayşecim:81:anaam o ne öyle:86: mis gibi uyumayı bırak da midem bulandı şimdi.

akşam tok karnına yaptın diye olabilir bence sabah daha mantıklı :31: nasıldı peki :1:

koç erkeği olarak zor noktaları da var, zor olmayan yanları da. ben balık olunca uyumluyuz:69:
kucağı istememesi daha iyi. ya benimki sevgi kelebeği gibi. tam oturuyorum bilgisayara başına, yanıma geliyor ve " anne beni sev". bilgisayarı mı kıskanıyor anlamadım ki?

kesinlikle pc yi kıskanıyor annesi bırak onunla ilgilen :23: kaç yaşında?

tamam canım, kolayı bırakmana çok sevindim:81:

zaten çok sık tüketmem ama içmemek daha iyi.. eşim sağolsun ben almasam bile o kolayla eve geliyor :66:

çok güzel:81:maşallah:nazar:

teşekkür ederim :69: seninki nerde bakim :23:

eee zaten sıkıcı olan şeyler zayıflatır hep:60:

evet diyet gibi :52:

ben callan yaptım 1 saat. anam ağlamış durumda:60:

ya hep alışınca kolay oluyor diyorlar, bakalım bize de kolay gelecek mi?

artık 1 ay sonra alışırız :66::66::66:

Back