Kaptanim Rabia
öncelikle asiri disiplinin cok hosuma gidiyor.. Bugün birara girip yazdiklarini okudum. Kimseden kek pasta dondurma görmek istemiyorum deyince ve ben sonra aksam yemegine gittigim yerde cayin yanina cevizli kek ikrami bulunca.. aklima bir yandan senin sözlerin geldi bir taraftan da ev sahibinin senin icin yaptim bunu demesi geldi.. bogazima durdu inan o kek
menümü yazmadan bunu söyleyip kendini hazirla istedim yazacaklarima :78:
Benim icin söyledigin övgülü sözlerine tesekkür ederim. Takima harcadigim emegi kendime harcadigim emek olarak görüyorum.. Sadece kilo vermek icin degil yalnizligimi da bu takim sayesinde unutuyorum.. Kimselere kirginligim yok.. sizden uzaga gidemem ki
inanin hepinizi kendi kardeslerim gibi cok seviyorum ben.. Elbette bundan sonrasinda da takim icin elimden geleni yapmaya devam edecegim
Ayrica kilo bildirimimi yapmistim ama gözünden kacmis olmali canim.. sanirim tickerimden gördün daha sonra.. paylasimda yazdigin listedeki gibi
hedef kilom 56evet.
Ve diger bir sey...en kisa zamanda paylasim devamsizligi listesi, cezalandirma sistemini iyice arastirip sizlere detayli anlatacagim insll.
Dün neden az yedigimi sormustun canim.. firsat bulamadim yemek yemeye.. ama bugün acisini cikardim o listenin maleseff.. simdi hemen listemi aciklayayim da bir gör :78:
Bugünkü menüm
Sabah :
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kasik yagsiz sürme peynir
1 kase salata
1 dilim siyah ekmek
1 bardak yesil cay
Ara :
1 Kinder milchschnitte
Ara :
6 bademsekeri
Aksam :
1 tabak zeytinyagli yaprak sarmasi (10 tane garanti vardi )
1 kase yayla corbasi
1 tabak salata
1 dilim beyaz ekmek
Ara :
1 dilim cevizli kek
2 kupa limonlu sekersiz siyah cay
Toplamda 1 bucuk litre su ictim.. spor yapma imkanim hiic yoktu ama aksama kadar cok yogun gecti günüm.. yogun tempolu bir gündü kalori harcamasi olarak..
Bugünü haftanin kacamak günü ilan ettim.. Bunda hem aksam yemegi davetinin hem de regl dönemi arefesinde olmamin payi var. Yarin daha adamakilli bir menü ile karsiniza gelecegim insallah kizlar
hepinizi öpüyorum iyi geceler.. ( gerci siz bu yazdiklarimi muhtemelen sabah okuyacaksiniz.. günaydin diyeyim sabahcilara
)