Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dilekcim ben yaptım galiba snada ayrıntılı anlatıyım o gsterdiğin sayfada ki slower dovnload yazan yere tıkla çıkan şifreleri gir 10dan geri sayım yapıyor onu bekle ve tekrar tıkla ekranın sol alt köşesinde yüklendiği kaç dakika kaldığı çıkıyor

saol bitanem ya bende baya uğraştım demek ki yoğunluk vardı sonra kendiliğinden oldu ama maşallah 1 saat sürer bunun inmesi
ya acaba pilates seti mi alsam kendime ne kaa meraklıyım ya

aaaayyy yapmışsın bende ne güzel anlatıyorum

süper anlatmışsın belki yapamayan olursa faydalanır

hepsini yaptım cnm zaten en zorlayıcı olan karın ve pelvis hareketleri titreye titreye yaptımönemli olan vucudunu kasmadan yapmak eger kasarsan çok zorlanıyor son derece rahat bırakarak yapman lazım kendini

vücut esnek olunca spor dayanmıyor sana ben haftada 5 gün yapabilirim ama daha inmedim bekliyorum

calti ile daha esneyeceğim hocanın dediği gibi adeta bir bez bebek gibi esneyeceğim

içtiğin su çok güzel.
gece çok yatman iyi değil bence. hatta sen gece yatmamışsın. böyle şeyler insanın bütün düzenini etkiliyor maalesef.

çok güzel beslenmişsin, üstüne spor da yapmışsın. tebrik ederim seni. öğleyi dışarda olduğun için atladın sanırım. dışarıda bir şey yemediğin için de ayrıca tebrikler.

valla maşallah.
callan abla benim bilgisayarda uyuyor ancak yapayım diye bekliyor:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…