23 saate tamamlayacaksın cnm 6 gün yapıp 1 gün dinleniyorsuntamam şimdi oldu çok sağol canım ya valla sırf meraktan indiriyorum bakalım bende yapabilecek miyim1 ay ve hergün mü yapıyoruz?
hepsini yaptım cnm zaten en zorlayıcı olan karın ve pelvis hareketleri titreye titreye yaptımayşecim o karın hareketlerini yapabildinmi zorlanmadan
dilekcim ben yaptım galiba snada ayrıntılı anlatıyım o gsterdiğin sayfada ki slower dovnload yazan yere tıkla çıkan şifreleri gir 10dan geri sayım yapıyor onu bekle ve tekrar tıkla ekranın sol alt köşesinde yüklendiği kaç dakika kaldığı çıkıyor
aaaayyy yapmışsın bende ne güzel anlatıyorum
hepsini yaptım cnm zaten en zorlayıcı olan karın ve pelvis hareketleri titreye titreye yaptımönemli olan vucudunu kasmadan yapmak eger kasarsan çok zorlanıyor son derece rahat bırakarak yapman lazım kendini
saol bitanem ya bende baya uğraştım demek ki yoğunluk vardı sonra kendiliğinden oldu ama maşallah 1 saat sürer bunun inmesi
ya acaba pilates seti mi alsam kendimene kaa meraklıyım ya
süper anlatmışsın belki yapamayan olursa faydalanır
vücut esnek olunca spor dayanmıyor sanaben haftada 5 gün yapabilirim ama daha inmedim bekliyorum
kaptanımın dediğini yapayım bari
ceeee eeeeeee:76:
teşekkür ederim canımrabiacım cicilerini güel güle giy canım
teşekkür ederim canım. daha güzeli senin olsun inşallah.rabiacım güle güle giy aldıklarını
şeymacım bugünkü menün olmamış hem börek var hemde proteinden yok hiç menünde
tmm tmm ağlama ama bi daha olmasın
bu günlük böyle oldu napalım
yatmadan 1 çay bardağı süt tv izlerken bira fındıkla tamamlarım diye tahmin ediyorum
tmm tmm ağlama ama bi daha olmasın
bira fındık mı
ayyy şok oldum bende diyorum bu kız kapalıydı ne birasıaaaaaaaaaaaayy alahım öldüm gülmekten bir ara fındık demek istemiştim
bugün sabah börek akşam çorba salata cacık
toplu yaz bakayım menünü, ne o öyle kaçar gibi yazılmışhe bide 2 dilim ekmek
içtiğin su çok güzel.selam kızlarrrdün sözmde durdm 3 litre suyumu içtim ve bu sabaaahh 62.0 çıktım!!!! o kadar sevndm ki.. su mu verdm acaba dicemde.. dün toplamda 4 litreye yakın su içtm pek imkanı yok gibi
bu arada.. ben dün gece 4 bçk gibi yattm. ve akşam en son 5 te yemek yemiştim. çok uzun süre aç kaldım yani. uyumamak kilo verdiriyor sanrm
uyumamak dedm de.. kendmden utandm şimdigeceleri uyumamak dicektim. çünkü bu sabah maaşalhh saat 3 e kadar horul horul uyudum. yani daha bir bçk saat önce kalktım!
yarım dilim kepek ekmeğiyle yarım kibrit kutusu büyüklüğünde peynir attm ağzıma. çünkü akşam yemeği saati yaklaştı
çok güzel beslenmişsin, üstüne spor da yapmışsın. tebrik ederim seni. öğleyi dışarda olduğun için atladın sanırım. dışarıda bir şey yemediğin için de ayrıca tebrikler.elifcim aslında gece uyumanın kg aldırdığını söylüyor diyetisyenler erken yatmak gerektiğini söylüyorlar ama sende ters mi etki yaptı.bence su içtiğin ödemini atmana yardımcı oldu ondan cnm
ben bugün
sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1.5 dilim k.ekmeği
40.gr ekmeği
öğlen
yok malsef
akşam üstü
0.5 porsiyon çorba
4 tane ızgara köfte
2 bardak ayran
1 dilim k. ekmeği
akşam
yine 2 bardak ayran içerim 10 tane kaju 1 avuç leblebi ile
toplam
1150 kl
spor 1 saat calti
valla maşallah.elifcim aslında herkesin yapabileceği bir spor çok yaşlı insanlar da yapabiliyor. sen muhtemelen hareketleri yanlış yaptın beline yük bindirdin cnm hoca sürekli uyarıyor yapılması gerekenleri söylüyor türkçe duplajsını indirip tekrar dene bence.bende hiç ağrı olmadı sadece bacaklarımda titreme oldu oda çalışmayan kaslar çalıştığı için zamanla oda gececek.şuan kuş gibiyim inan
toplu yaz bakayım menünü, ne o öyle kaçar gibi yazılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?