• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım link hata veriyor ama yinede sağol :71:

ohh ne güzel yapmışsın bi de ben bakayım şuna snn linki açtım ama nasıl indiricem bunu ilk defa kullanıyorum :1:
indire tıkla cnm indirdikten sonra winrar açılacakk orada windows media playerin şareti olan dosyayı göreceksin tıklayıp masa üstüne sürükle tamamdır.ben böyle yaptım cnm
geldim alışverişten baya kalori harcadım caltinin üstüne dinlemeden birde alışveriş koştura koştura.eşim baya yorulmuşsun sen eve gidince uzan biraz dedi suratımdan anladı hemen:1:ama iyiyim aldıklarımı yerleştirdim yeni oturdum.öğle yemeğini kaçırdım malesef koşturmacada.birazdan akşamla öğleyi birlikte yiyeceğim artık

rabiacım güle güle giy aldıklarını

Son düzenleme:
indire tıkla cnm indirdikten sonra winrar açılacakk orada windows media playerin şareti olan dosyayı göreceksin tıklayıp masa üstüne sürükle tamamdır.ben böyle yaptım cnm
geldim alışverişten baya kalori harcadım caltinin üstüne dinlemeden birde alışveriş koştura koştura.eşim baya yorulmuşsun sen eve gidince uzan biraz dedi suratımdan anladı hemen:1:ama iyiyim aldıklarımı yerleştirdim yeni oturdum.öğle yemeğini kaçırdım malesef koşturmacada.birazdan akşamla öğleyi birlikte yiyeceğim artık

ayşecim enerjine hayranım maşallah sana maşallah :nazar::nazar:

selam kızlarrr:D dün sözmde durdm 3 litre suyumu içtim ve bu sabaaahh 62.0 çıktım!!!!:D:D o kadar sevndm ki.. su mu verdm acaba dicemde.. dün toplamda 4 litreye yakın su içtm pek imkanı yok gibi:D

bu arada.. ben dün gece 4 bçk gibi yattm. ve akşam en son 5 te yemek yemiştim. çok uzun süre aç kaldım yani. uyumamak kilo verdiriyor sanrm:D

uyumamak dedm de.. kendmden utandm şimdi:9: geceleri uyumamak dicektim. çünkü bu sabah maaşalhh saat 3 e kadar horul horul uyudum. yani daha bir bçk saat önce kalktım!:1:

yarım dilim kepek ekmeğiyle yarım kibrit kutusu büyüklüğünde peynir attm ağzıma. çünkü akşam yemeği saati yaklaştı:56:

Son düzenleme:
elifcim aslında gece uyumanın kg aldırdığını söylüyor diyetisyenler erken yatmak gerektiğini söylüyorlar ama sende ters mi etki yaptı.bence su içtiğin ödemini atmana yardımcı oldu ondan cnm

ben bugün
sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1.5 dilim k.ekmeği
40.gr ekmeği
öğlen
yok malsef
akşam üstü
0.5 porsiyon çorba
4 tane ızgara köfte
2 bardak ayran
1 dilim k. ekmeği
akşam
yine 2 bardak ayran içerim 10 tane kaju 1 avuç leblebi ile
toplam
1150 kl

spor 1 saat calti

belinde sorun olan varsa callenetics i denemesn...
elifcim aslında herkesin yapabileceği bir spor çok yaşlı insanlar da yapabiliyor. sen muhtemelen hareketleri yanlış yaptın beline yük bindirdin cnm hoca sürekli uyarıyor yapılması gerekenleri söylüyor türkçe duplajsını indirip tekrar dene bence.bende hiç ağrı olmadı sadece bacaklarımda titreme oldu oda çalışmayan kaslar çalıştığı için zamanla oda gececek.şuan kuş gibiyim inan

elifcim aslında gece uyumanın kg aldırdığını söylüyor diyetisyenler erken yatmak gerektiğini söylüyorlar ama sende ters mi etki yaptı.bence su içtiğin ödemini atmana yardımcı oldu ondan cnm

ben bugün
sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1.5 dilim k.ekmeği
40.gr ekmeği
öğlen
yok malsef
akşam üstü
0.5 porsiyon çorba
4 tane ızgara köfte
2 bardak ayran
1 dilim k. ekmeği
akşam
yine 2 bardak ayran içerim 10 tane kaju 1 avuç leblebi ile
toplam
1150 kl

spor 1 saat calti

öyle oldu sanrım.. zaten reglimde 4 gün önce bitti.. bi şişkinliğim vardı iyi oldu..:9:

sende kaju sevdalısısın benm gibi... ama ben elime alınca 10 tanede bırakamıyorum maalesef:26:

ben de birazdan ızgara tavuk salata yicem ondan sonra da bir meyve yerim en fazla yada annm sütlaç yapmış.. bi kaç kaşık yesem nolur?:27:

elifcim aslında herkesin yapabileceği bir spor çok yaşlı insanlar da yapabiliyor. sen muhtemelen hareketleri yanlış yaptın beline yük bindirdin cnm hoca sürekli uyarıyor yapılması gerekenleri söylüyor türkçe duplajsını indirip tekrar dene bence.bende hiç ağrı olmadı sadece bacaklarımda titreme oldu oda çalışmayan kaslar çalıştığı için zamanla oda gececek.şuan kuş gibiyim inan

dedklerini aynen uyguladm aslnda ama benm belimi çok zorladı... belkide hata yaptm yada bnm belm çok hassas.. daha önce de et sıkşması yaşamıştım.. yapabilnlere yararı olcağından eminm.. basit gibi görünen ama çok etkili bi spor gerçekten.

spor diynce... ben hiç spor yapmıyorm:26: ama tüm gün dışardayım zaten bitkin geliyorm eve... tek severek yapablceğim şey yüzmek.. onun içinde buralarda gidecek olmpk havuz bulamıyorm.. uyuz oldm. dans falan mı etsem:66:

10 Günde 10 Yaş Gençleşin Türkçe Dublaj (Tek Link) » (TeknoMobil) Tam Sürüm Yazılımlar, Full Program İndir, Full Yazılımlar egzersiz proğramı buradan indirebilirsin cnm.

edacım yemeğimi de yedim geldim.birazdan menümü de yazarım.hatta şeytan dürtüyo kalk biraz da bisiklet yap diyo ama yeter bugünlük yarın kalmayacağım yataktan sonra:27:

ayşecim gerçekten kalkamıyacaksın yataktan bu hızla bendeki türkçe dublaj değildi akşam evden bende indireyim bari bu linktekini

selam kızlarrr:D dün sözmde durdm 3 litre suyumu içtim ve bu sabaaahh 62.0 çıktım!!!!:D:D o kadar sevndm ki.. su mu verdm acaba dicemde.. dün toplamda 4 litreye yakın su içtm pek imkanı yok gibi:D

bu arada.. ben dün gece 4 bçk gibi yattm. ve akşam en son 5 te yemek yemiştim. çok uzun süre aç kaldım yani. uyumamak kilo verdiriyor sanrm:D

uyumamak dedm de.. kendmden utandm şimdi:9: geceleri uyumamak dicektim. çünkü bu sabah maaşalhh saat 3 e kadar horul horul uyudum. yani daha bir bçk saat önce kalktım!:1:

yarım dilim kepek ekmeğiyle yarım kibrit kutusu büyüklüğünde peynir attm ağzıma. çünkü akşam yemeği saati yaklaştı:56:

oooo süper canım ama uyku dengesi çok önemli bence ne fazla uyumalı nede az diyetisyenim bana 7 satten fazla uyumak kesinlikle yok demişti

ahh elifcim kaju hastasıyım ama 10 tane de bırakmam lazım istediğim kg inmem için.yoksa paketin hepsini bile yiyebilirim.

kaju canavarı ayşeee bende severim kajuyu ama senin kadar değil artık ne zaman kaju görsem aklıma sen geliyorsun

hangi siteden indirmeye çalışıyorsun yardımcı olmaya çalışalım

evet ayşenin verdiği linke tıklıyorum ama ben yapamadım bi sen dene canım :1:

bende öyle olmadı bi sorun var galiba dur hatta fotosunu eklim buraya:9:

ekrntsxs.png

burda takılıp kaldım.slower download diyorum ama olmuyor:1:

Dilekcim o yoğunluktan olabilir ara ara dene cnm sen daha indirmeye başlamamışsın bile:1:link adresini yeniden tıklayarak dene her seferin de cnm

tamam şimdi oldu çok sağol canım ya valla sırf meraktan indiriyorum bakalım bende yapabilecek miyim :1: 1 ay ve hergün mü yapıyoruz?

Back