geldimmmm, alışverişe gittimtavsiye ederim çok iyi geldi
yaz gelmese de hafiflemiş kıyafetler almamak için bir sebep yok
buralarda ne var ne yok bakalım?
rabiacım cicilerini güel güle giy canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldimmmm, alışverişe gittimtavsiye ederim çok iyi geldi
yaz gelmese de hafiflemiş kıyafetler almamak için bir sebep yok
buralarda ne var ne yok bakalım?
indire tıkla cnm indirdikten sonra winrar açılacakk orada windows media playerin şareti olan dosyayı göreceksin tıklayıp masa üstüne sürükle tamamdır.ben böyle yaptım cnmcanım link hata veriyor ama yinede sağol
ohh ne güzel yapmışsın bi de ben bakayım şuna snn linki açtım ama nasıl indiricem bunu ilk defa kullanıyorum![]()
canım ben santral civarındayım anadolu caddesi üzerinde sen neresine gideceksin
indire tıkla cnm indirdikten sonra winrar açılacakk orada windows media playerin şareti olan dosyayı göreceksin tıklayıp masa üstüne sürükle tamamdır.ben böyle yaptım cnm
geldim alışverişten baya kalori harcadım caltinin üstüne dinlemeden birde alışveriş koştura koştura.eşim baya yorulmuşsun sen eve gidince uzan biraz dedi suratımdan anladı hemenama iyiyim aldıklarımı yerleştirdim yeni oturdum.öğle yemeğini kaçırdım malesef koşturmacada.birazdan akşamla öğleyi birlikte yiyeceğim artık
rabiacım güle güle giy aldıklarını
bilmiyorum ki metroyla çiğliye kadar gitcem ordan arkadaş alacak![]()
10 Günde 10 Yaş Gençleşin Türkçe Dublaj (Tek Link) » (TeknoMobil) Tam Sürüm Yazılımlar, Full Program İndir, Full Yazılımlar egzersiz proğramı buradan indirebilirsin cnm.Arkadaşlar bu calti nedir? nerden indirebiliriz?
elifcim aslında herkesin yapabileceği bir spor çok yaşlı insanlar da yapabiliyor. sen muhtemelen hareketleri yanlış yaptın beline yük bindirdin cnm hoca sürekli uyarıyor yapılması gerekenleri söylüyor türkçe duplajsını indirip tekrar dene bence.bende hiç ağrı olmadı sadece bacaklarımda titreme oldu oda çalışmayan kaslar çalıştığı için zamanla oda gececek.şuan kuş gibiyim inanbelinde sorun olan varsa callenetics i denemesn...
elifcim aslında gece uyumanın kg aldırdığını söylüyor diyetisyenler erken yatmak gerektiğini söylüyorlar ama sende ters mi etki yaptı.bence su içtiğin ödemini atmana yardımcı oldu ondan cnm
ben bugün
sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1.5 dilim k.ekmeği
40.gr ekmeği
öğlen
yok malsef
akşam üstü
0.5 porsiyon çorba
4 tane ızgara köfte
2 bardak ayran
1 dilim k. ekmeği
akşam
yine 2 bardak ayran içerim 10 tane kaju 1 avuç leblebi ile
toplam
1150 kl
spor 1 saat calti
elifcim aslında herkesin yapabileceği bir spor çok yaşlı insanlar da yapabiliyor. sen muhtemelen hareketleri yanlış yaptın beline yük bindirdin cnm hoca sürekli uyarıyor yapılması gerekenleri söylüyor türkçe duplajsını indirip tekrar dene bence.bende hiç ağrı olmadı sadece bacaklarımda titreme oldu oda çalışmayan kaslar çalıştığı için zamanla oda gececek.şuan kuş gibiyim inan
10 Günde 10 Yaş Gençleşin Türkçe Dublaj (Tek Link) » (TeknoMobil) Tam Sürüm Yazılımlar, Full Program İndir, Full Yazılımlar egzersiz proğramı buradan indirebilirsin cnm.
edacım yemeğimi de yedim geldim.birazdan menümü de yazarım.hatta şeytan dürtüyo kalk biraz da bisiklet yap diyo ama yeter bugünlük yarın kalmayacağım yataktan sonra![]()
selam kızlarrrdün sözmde durdm 3 litre suyumu içtim ve bu sabaaahh 62.0 çıktım!!!!
o kadar sevndm ki.. su mu verdm acaba dicemde.. dün toplamda 4 litreye yakın su içtm pek imkanı yok gibi
![]()
bu arada.. ben dün gece 4 bçk gibi yattm. ve akşam en son 5 te yemek yemiştim. çok uzun süre aç kaldım yani. uyumamak kilo verdiriyor sanrm
uyumamak dedm de.. kendmden utandm şimdigeceleri uyumamak dicektim. çünkü bu sabah maaşalhh saat 3 e kadar horul horul uyudum. yani daha bir bçk saat önce kalktım!
yarım dilim kepek ekmeğiyle yarım kibrit kutusu büyüklüğünde peynir attm ağzıma. çünkü akşam yemeği saati yaklaştı![]()
ahh elifcim kaju hastasıyım ama 10 tane de bırakmam lazım istediğim kg inmem için.yoksa paketin hepsini bile yiyebilirim.
hangi siteden indirmeye çalışıyorsun yardımcı olmaya çalışalım
indire tıkla cnm indirdikten sonra winrar açılacakk orada windows media playerin şareti olan dosyayı göreceksin tıklayıp masa üstüne sürükle tamamdır.ben böyle yaptım cnm
geldim alışverişten baya kalori harcadım caltinin üstüne dinlemeden birde alışveriş koştura koştura.eşim baya yorulmuşsun sen eve gidince uzan biraz dedi suratımdan anladı hemenama iyiyim aldıklarımı yerleştirdim yeni oturdum.öğle yemeğini kaçırdım malesef koşturmacada.birazdan akşamla öğleyi birlikte yiyeceğim artık
rabiacım güle güle giy aldıklarını
Dilekcim o yoğunluktan olabilir ara ara dene cnm sen daha indirmeye başlamamışsın bilelink adresini yeniden tıklayarak dene her seferin de cnm