Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ay ay tünaydın herkeze çok güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için hayatımda güzellikler olsun istiyorum artık hep aynı hep aynı sıkıldım artık yawwwwwwwgeçmişi okudum herkeze ayrı ayrı birşeyler yazmak istedim ama üşendim şöyle yapıyım hepimizin geçmiş anneler gününü kutluyorum enim için çok güzeldi ve yeni gelenler var sanırım hoş geldiniz

ayşecim inşallah tahlillerin iii çıkar paptyacım sendedemi kansızlık var canım bende aşaırı kansızlık var taaaaa hamilelikten kalma ozaman çok acil olarak 4 ünite kan vermişlerdi yetmedi tabi geçen sene troitim için doktora gittim adam nerdeyse troite hiç bakmadı kansızlıklığın üstünde durdu kan illaçları felan bir dahada gidip ölçtürmedim ama özelliklede şu kiloları verdikten sonra bir oynama olduğunu hissediyorum açıkınca ellerim titremeye başlıyor:26::26::26:yani kısacası sendede kansızlk varsa hamile kalmadan mutlaka tdavini yaptır bi tanem sonra bayaa problem oluyor malesef

bi iki ay önce hastalanlığımda bakmıştı dr yoktu ama bnmde yaz kış ellerim ve ayaklarım buz gibi :26: eşimde her seferinde buzdolabında mı beklettin yine diyor

evet canım onu bende duymuştum vücut savunmaya geçiyormuş deneyelim bakalım ona göre bir rota çizeriz kendimize spor yapmam lazım ama yapamıyorum yaaa eve gidince pilim bitmiş oluyor maalesef

benim eşimde 10 ayda 10 kilo civarında aldı dün diyor düğünde baya zayıfmışım yine diyete başlıyayım ama laf başlamaz boşverir keşke başlasa yine

selamlar kızlar,

paylaşım alanında bir konu oylanıyor. sizler de oylarınızı bildirin ve ben de çoğunluğa göre oraya onay veya red yazayım:

Öneri:

Cuma Zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

1. Takım Kabul / Red
2. Takım Kabul / Red
3. Takım Kabul / Red
4. Takım Kabul / Red
5. Takım Kabul / Red
7. Takım Kabul / Red
8. Takım Kabul / Red
9. Takım Kabul / Red
13. Takım Kabul / Red
14. Takım Kabul / Red

Not: Geri dönmek üzere ayrılan, bu dönemde de "izinli" kabul edilen yarışmacılar, öneri kapsamı dışındadır. Bu yarışmacıların koşulları ilgili takım kaptanınca belirlenir ve denetlenir.

siz nasıl karar uygun görürseniz öle olsun ama kaybedilmesin yaaaaa yazık

Slm kızlar ve kaptanım..
Biliyorum son zamanlarda iyice koptum kendimi bir türlü zayıflamaya motive edemiyorum sizlere de yeterince zaman ayıramıyorum ve paylaşım yapamıyorum..ne derseniz haklısınız bu yüzden eğer kaptanımız da uygun bulursa bir süreliğine listede yer almak istemiyorum çünkü hiç katkım olmuyor takıma,gereksiz yere yer işgal etmeyim dedim..zaten yeni takıma girmek isteyen arkadaşlar var yer olmadığı için takıma katılamıyorlar..belki bir süre bu kafamdaki diyet modundan çıkarsam çok daha iyi gelir en azından şu tickerımdaki 69 sayısına kendim ulaşana kadar uzak dursam ne dersiniz?
ben yine ara ara gelip menü paylaşıp,size yazarım yani tamamen bir uzaklaşma değil ama yazamayınca kendimi size karşı mahçup hissediyorum en çok da bildirim günlerinde..eksileri görmeye başlayınca kaldığım yerden devam!..
ne dersin kaptanım?

tahlillerimde temiz çıktı kanmıda 13 çıkmış çok şaşırdımmaşallah ilk defa 13 gördüm ömrümde
reglim yakın tatlı krizlerindeyim şeymacım yalnız değilsin
sabah
az kıymalı yumurta
peynir
yeşil soğan
2dilim çavdar ekmeği
arada
1 kurabiye
öğlen
3 tane yumurtalı peynirli ekmek(fırında yağsız)çavdar ekmeğinden yine
2 bardak ayran
akşam
1 kurabiye 2 bardak form çayı
1300 kl
içebilirsim bide 5 ibirde içeceğim

Son düzenleme:
ay kizlar bütün gün disarlardaydim cocuk olunca parkti bisikletti disardan eve gelmiyoruz:)))
ama neler yedim neler kizlar pasta dondurma tatli ne varsa yedim ((
bugün menü paylasmicam buyüzden aslinda yediklerimden degil ne yedim onu bile hatirlamiyorum okadar coktuki (((

cok sevindim canim herseyin yolunda olmasina

aman iyi yapmıssın zararın küçük kısmından dönmüşsün bnm gibi değil yanii
eşim de memnun ama artık söleye söleye :)
hatta sen rejım yapmazsan ben de yapmam diyorum o zaman baslıyo diyete

k.öncesi: 2 günkurusu
kahvaltı: biraz yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 wasa + 1 form plus
ara: 1 bardak ayran, maalesef oğlumun cipsinden 3-5 tane ve 1 lokum:78:
öğle: tavuklu patates ve 2 lokma simit
ara: 2 kupa yeşilçay ve çilek
akşam: salata + köfte

su: şimdilik 1 lt, yatmadan artırıcam inş.
spor: 1 saat aerobik

tam diyete motive oluyorum dışarı çıkıyoruz önceden kendim istediğim için yiyordum şimdi ise tam tersi bu bir işaret galiba ben kilo falan veremicem :78:

[1] Sütaş Lor Peyniri 59
[2] Ekmek 3 dilim 195
[3] yesil cay 0
[4] Kayısı Pestili 166
[5] Ayran 90
[6] Döner 791.25
[7] Lavaş 100
[8] Mevsim Salata 45
[9] Çilek 74

Toplam : 1520.25 kal.

180 dk yürüyüş..

kızlar selamlar.. iştahım yerinde.. tutuyorum kendimi. çok şişkinliğim var karnım falan şişmiş durumda.. bugn yine kot aldm 40 beden yine tabii.. 38 i de görcem inşallah..

bugün sabah 2 kibrit kutusu kadar peynir 4 zeytin domates salatalık biber ve 2 dilim ekmek yedim
öğlen çiğköfte dürüm ve ayran ve ağzıma 2 parça çikolata attım
akşam ızgara köfte ufak bir parça sucuk ve bol yeşil salata, yanına da ayran içtim
biraz önce de 10 tane flana çilek yedim.

pek su içmedim bugün.. 1 bçk litre olmuştur ama..

kaptanım ben kabul olarak kullanıyorum oyumu

canım hayırlı olsun çok sevindim değerlerinin iyi çıkmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…