Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selamlar.. iştahım yerinde.. tutuyorum kendimi. çok şişkinliğim var karnım falan şişmiş durumda.. bugn yine kot aldm 40 beden yine tabii.. 38 i de görcem inşallah..
bugün sabah 2 kibrit kutusu kadar peynir 4 zeytin domates salatalık biber ve 2 dilim ekmek yedim
öğlen çiğköfte dürüm ve ayran ve ağzıma 2 parça çikolata attım
akşam ızgara köfte ufak bir parça sucuk ve bol yeşil salata, yanına da ayran içtim
biraz önce de 10 tane flana çilek yedim.
pek su içmedim bugün.. 1 bçk litre olmuştur ama..
bakalım zayıflamayı gerçekten çok istiyorum bu seferde olmazsa daha da diyet falan yapmam
bu arada tahlillerin için çok sevindim canım sağlık gibisi var mı ya
aaa bende kendime bugün kot aldım 30 beden tam oluyor seninki kaç beden canım bu arada güle güle kullan inşallah bir dahaki kotun 38 beden olur
canım bu ne demek şimdi "bu seferde olmazsa falan" ümidimizi kaybetmeyelim lütfennnn başlamak bitirmenin yarısıymış yılmak yok hepimizin kötü günleri kaçamakları olabiliyor önemli olan sağlıklı menülerimize dikkat etmek elimizden geleni yapabilmek
bende 30 aldım cnm ben bide armut tipliyim.. üst tarafımda yağ yok pek.. alt tarafta toplanmış çoğu.. sende armutmusn?
inşallah canım iyi ki varsınız şimdi daha da hırslandım yılmak yok:79: yarın da iş görüşmem var.. umarım olur :26:
armutladan biri de benimaynıyızzz bnmde belim incecik dediğin gibi armutum zaten kilolarımızda aynı, yemek tarzımızda aynı
canım iş görüşmende başarılar umarım dilediğin gibi bir iştir ve senin için olumlu bir sonuç alırsın
armutladan biri de benim
papatyacım inş. olur işin
platese başlandı ya cnm seninki de bollaşır yakında cnm adın ne papatyacım seninevet canım sende bizdensin neden böyleyiz ya şöyle incecik bacaklarımız olsaydı ne olur kiiii
keşke bizede 30 bol gelse :90: hayırlısı artık inşallah olur evde oturmaktan sıkıldım..
platese başlandı ya cnm seninki de bollaşır yakında cnm adın ne papatyacım senin
bana 30 sıkı sıkıyo oluyo işte... inşallah başarıcaz 38 beden popomuzda dönücek böle kemerlerle tutturucaz hem sen 60 kilosun ben 60 a insem bi.....aynıyızzz bnmde belim incecik dediğin gibi armutum zaten kilolarımızda aynı, yemek tarzımızda aynı
ben de geçenlerde kot almıştım ben de 30 aldım ama bol gelio şimdi.kg değişmesede bisiklet sayesinde inceliyorum ama bu ara düzensiz yapıyorum bahar fena çarptı beni halim kalmıyor cadı da çok yoruyor