Kizlar saatler oldu hala KK da geziniyorum gözümden uyku akiyor olmasina ragmen... Nev81 arkadasin dediklerini okuyunca ne yalan söyleyeyim ne olmus bu 14.takimda diye baktim okudukca okudum sayfalari... Bazen girip baska takimlarin topic lerine bakarsak cidden yararlanabilecegimiz güzel seyler bulabiliriz.. Bir de elimizdekilerin kiymetini biliriz (Kaptanim.. seni seviyorum )
Dikkatimi ceken güzel seyleri söyleyeyim..mesela herkesin birbirine isimleriyle hitap etmesi cok hosuma gitti.. daha sicak samimi bir hava olmus. Motivasyonlari cok iyi diyetlerine karsi. kilo veren kizlarin bir cogu cidden iyi kilolar vermisler 10-15 kilo gibi.. (takim kardesligimiz daha fazla kuvvetlenmeli.. ben yasemin )
Birbirlerine cuma yarismasi sonrasi bireyselde iyi olan arkadaslarin programlarina bakmamiz gerekiyor gibi seyler söylemeleri.. cok hosuma gitti ( biraz arastirmaci olalim ! :82:)
Ve bir de anladigim kadariyla kizlar haftalik devamlilik listesi düzenliyorlarmis.. Her hafta bir kisi yapiyor. Bu yöntem benim cok hosuma gitti dogrusu.. Takim kaptaninin sorumluluklarina yardim etmis olabilecegimiz gibi.. herbirimize de takima karsi sorumluluk kazandirir bu.. Isterseniz bu konunun detaylarini 14. takimdan ögrenip uygulayabiliriz ?
Dün(pazar günü) tüm gün disarda olmama ,tüm yorgunluguma ragmen uzun uzun yazilan herseyi okuyup herkese cevap vermeye calistim...
Nev81 arkadas ugramis gitmis demek.. kendisine yeni bir takim bulmus olmali. Bosu bosuna zamanimi kaybetmisim yazdiklarima.. buna herneyse diyorum susuyorum
Simdi alinti yaptigim yazimda tüm takim arkadaslarima bir kac seyi sormustum. Cok tesekkür ederim ki tek kisi bile kaale almadi dediklerimi... Olumsuz bile olsa karsi taraftan gelecek tek bir cevap en azindan havaya konusulmadigini hissettirebilirdi ? Bir kac kez bu tarz biseyler sordugumda (takim dayanismasi ile ilgili ) ayni sey basima geldi . Konu kapandi görülmedi. Herkes yogunmus görmedi dedim ama.. demek herkes görmek istedigini görüyormus...
Tekrar bir heerrr neysee diyorum ve susuyorum ! Menü paylasimi ve bildirim yapip kuzu gibi olacagim yine arkadaslar...
Sevgili neyneyse oyumu kabul olarak kullaniyorum.
Bugünkü yediklerim
Sabah kahvalti yapmadim
Ögle :1 kase sehriye corbasi , 1 dilim ekmek
Ara : 1 elma
Ara :300 g. yogurt
Ara : 2 parca fullcorn bisküvi
Ara : 1 elma
Ara : 1 activa yogurt
Spor yapmadim , 3 litre su ictim toplamda