memnun oldum canım.neyneyse cnm ben de 26 yaşındayım evliyim bir kızım var
çok güzel kg vermişin bu arada ne kadar sürede verdin
memnun oldum edacım.hoşgeldin rabia ben eda 29 yaşında evli şuan için çocuksuzum martın ilk haftasından beri topikteyim bildirim günü içinse cuma gününü öneriyorum
hoşbuldum canım:79:hosgeldin rabia bende 28 yasinda evli ve iki cocuk annesiyim bende cumayi öneriyorum bildirim günü olarak
teşekkür ederim canım, inşallah hepimize hayırlı olur.ben yokken neler olmuşşş böyle umarım uruzcum yine gelirsin..
yeni kaptanım içinde hayırlı olsun diyorum umarım bizlerden memnun kalırsın
bu arada bende evliyim henüz bebişim yok ve 21.5 yaşındayım :103:
teşekkür ederim uruz'cum.Neyneyse,
Kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun tekrar
Bu haftaki listeyi hazırlamıştım, daha önceki sayfalarda bulabilirsin, uygun gördüğün bir zamanda ortak paylaşım alanına bildirirsin :)
Herkese keyifli zamanlar diliyorum hanımlar
tamam canım, senin de oyun cuma gününe gitti.slm kızlar
bence de cuma olsun bildirim hava kaplı kendimi yorgun hissediyorum bahar ayı insanı çarpıyor
memnun oldum canım, ayrıca bundan sonra burayı boşlamak yok, tamam mı?bende kendmden bahsedeyim kaptanımbende yarışmaya istanbuldan katılıyorum 21 bçk yaşındaym bekarım öğrenciyim. burada boyum 1.70, 69.7 kiloyla başladım şimdi 63 rakamlarındayım. 59 olunca inşallah bende mezun etcem kendimi. 2 haftadır çok boşladm burayı ... oyüzden artı kiloyla geri döndüm ama bundan sonra artı görmücem inşallah..
ayrıca fikrimi belirtmem gerekirse bencede cuma olsun bildirim.
hoşbuldum canım.neyseneyse merhabalar canim.. hosgeldin takimimiza...ne güzel takimimiza yeni kan, yeni can gelmis
bu zamana kadar azra ve uruz kaptanlarimiz cok iyi idare ettiler bizi sagolsunlar... seninde iyi bir kaptan olacagindan hic süphem yok. Hele ki iki takimin kaptanligini kabullendigine göre süper motiveli olmalisinbize de bulastir motiveni lütfen
Kendimi tanitayim canim ismim yasemin, 26 yasinda bekarim , ögrenciyim.
Takimda oldugun süre boyunca ne kadar kilo verdin canim merak ettim..
Bildirim konusunda cuma ya da persembe farketmez benim icin...
hoşbuldum canım.
motivasyonum mu yüksek nedir bilmiyorum ama takımıma cevap yazabilmek için bu saate kaldığıma göre var bende bir şeyler
çizelgemdeki kiloyu takımda olduğum süre boyunca verdim yani yaklaşık 20 kg.
bir cozuttum ki sormayın kızlar
hemde sen ayşecim cıkss inanmam
ne olursa olsun ohhh hatta afiyet şeker olsun ama azmine kaybetme canım.. kendi moralini istersen bir tek sen bozabilirsin ve yine bir tek sen Düzeltebilirsin.. seçim sana ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?