Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu zamana kadar gördüdüğüm en güzel ve en sağlıklı menün cnm hep böyle devam et

hepinize günaydın fıstıklar teşekkür ederim ayşem :) (bu arada benim biricik kız kardeşimin de adı ayşe )ben bir zayıflıyayımda daha neler var gönlümde alacak Allah hepimize nasip etsin o günleri ..

ben dünde yatağa aç girdim sbah tartıda 71.800 gördüm yani 400 gr daha eksilmişim aslında irademi korusam rahat kilo veriyorum .inşallah böyle devam ederde atarım şu kiloları artık

olsun şekerim benim sen yazda ne zaman yazarsan yaz :) ayrıca dün gerçekten çok güzel beslenmişsin tebrik ederim :13: böyle devam edeceğini biliyorum..ve hergün rapor bekliyorum ona göre ,artık işleri biraz sıkı tutmalıyız

bu zamana kadar gördüdüğüm en güzel ve en sağlıklı menün cnm hep böyle devam et

Tesekkür ederim canimm arkadaslarim... insallah bugünü de güzel gecirecegim Güne güzel basladim insallah gerisi de böyle gelir... gece gelip tüm günü yazacagim yine Sizden de güzel menüler bekliyorum ona göre

kızlar artık akşama görüşürüz ..doğum gününe gidicem bugün :) ama söz veriyorum çok çok az yiyeceğim ..hepnizi kocaman öpüyorum

iyi eglenceler tatlim..tadimlik ye doyumluk yeme bak cadiii

Simdi benimde acil cikmam gerek.. hepinizi öpüyorum hoscakalin

kızlaar aranıza benıde alırmısınız bende kılo vermek ıstıyorum 80 kg mım boy 1,68 ve temmuz 23 dugun varrr gıtsın kg larr ((

Melegim olabilir tabi.. ama öncesinde en az 1 hafta deneme sürecin var takima alinman icin. Günlük menünü yazman gerekiyor.. spor yapiyorsan ya da extra bilgileri bizimle paylasip kaynasman gerekiyor.. Kaptanimiz tam sonucu ve takimda yer olup olmadigini sana söyler.. listeden bir süreligine cikan arkadaslarimiz var belki onlarin yerine girebilirsin bilemiyorum...

Kendini tanitabilir misin biraz lütfen.. Kac yasindasin , kac kilosun ,hedef kilon nedir ,ne zamana kadar planliyorsun kilo vermeyi.. nasil bir diyet uygulamayi düsünüyorsun.. simdiye kadar hic kilo verme deneyimin oldumu...

kisaca genel olarak kendini bize anlatmani rica ediyorum.

Takim kaptanimiz Uruz.. bende yardimcisiyim ayrica.

kızlar nbr menüler düzelmeye başlamış ne güzel
ya ben hala regl olmadım ve sağ alt karında yani kasık bölgesinde ağrı var ve idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum başka kötü şeyleri aklıma getirmek istemiyorum zaten idrarımı yaparken içinden ağrı daha çok bası yapıyor

Bugünkü menümü yazayim hemen..

Sabah : 1 bardak süt ve 100gr. müsli

Ögle : 1 kücük dilim schnitzel ve 1 kutu diyet kola

Aksam : 1 tabak salata ( öglenin acisini ancak böyle cikarabilecegim )

3 litre su icmeyi planliyorum.. henüz 1 litresini icebildim.

Aksam eve geldigimde 1 saat sporumu da yapmadan uyumayi hiicc düsünmüyorum eve geldigimde hersey istedigim gibi oldu mu olmadi mi raporu verecegim kizlar... öpüyorum hepinizi hoscakalin tekrar :80:

slm kızlar bugün güzel bir gündü alışveriş yaptık kendime etek.kot,bluz aldımsonra yemeğe gittik diyet falan kalmdı çok abartmadım ama gece yeni başlıyo belki yerim yine bişeyler
ama pzartesi eski düzenime döneceğim inş.yarın ağaç dikmeye gideceğiz sonrada brunc varmış bayılırım inş.kendimi tutabilirim

ohhh hayirli olsun canim güle güle giy aldiklarini alisverisi kim sevmezki :)))
gerci bu kiloyla ben pek sevmiyorum ama cocuklarim icin bayiliyorum alisverise :))

etram canim benim muhtesem döndün sonucunu görmen cok yakindir canim benim

ohhh hayirli olsun agaciniz simdiden ayrica aldiklarinida güle güle giy
benimde bugün evlilik yildönümüm ama adam disari cikti arkadaslariyla :))))
gerci ben nikah gününü degilde evlendigimiz günü benimsedim oda agustosun 23 bakalim hatirlayacakmi :))) kocamn 10 sene oldu cok sükür

çok mutsuzm... çok... sürekli yiyorum tartıya çıkmaya korkar oldum. ama kilo aldığımı çok rahat anlayabiliyorm giydiklerimden. en az 2 kilo aldm kesn... biran önce bitsede şu sınavlar dönsem aranıza.. bugün ehliyet sınavın girdm.. allhtn o bitti bari. umarm hepiniz iyisinizdir okuyamıyorm tek tek sayfaları vaktm yok yine..

yediklerimi yazıym: sabah peynir ekmek domates 2-3 zeytin
öğlen bir cheeseburger ayran
akşam da bir porsiyon karışık ızgara azcık bir pilav ve light kola.

biraz öncede çikolata yedm kocaman. dayanamadm...

şu sınavları bitireym aranıza dönücem inş.. yaz geliyo.. uzun hırkalar çıkıck yakında üstümzden... kara kara düşünür oldum....

bugünlük benden bu kadar.

veee.. geldimmm

Kendime söz verdigim gibi aksam yemegi olarak sadece salata yedim.. Regl dönemimde oldugum icin canim asiri tatli birseyler istedi bir ara ... bunu bastirmak icin 1 tane yesil elma yedim. Yarim saat kadar pilates , 2 lt su ve bol yogun tempo ile günü kapattim...

Bakalim yarin ne olacak... Yarin sabah 7 gibi evden cikacagim ve ancak bu saatlerde geri gelebilecegim eve.. cok yogun bir tempom var hala ve yine Sporsuz bir gün olacak ama yeterince kalori harcamis olacagim icin hic üzülmüyorum

Esinle gecirdigin zamanin keyfini cikar hayatimm.. pazartesi günü güzelce devam edersin diyetine Sana güveniyorum

Elifcigim bende senin gibi tartiya cikmaya korkar oldum gecen haftadan beri.. hala da cikmis degilim. Persembeye kadar cikacagimi hic sanmiyorum Gecen haftalarda krapfen , chrossant ,yaspasta ve dondurma yedim.. kesin kilo aldirdi onlar bana Insallah persembe gününe kadar kendimi toparlamis olurum.. güzel birsayi görmesem bile 64lü 63 lü bir sayi görürüm umarim :78:

insallah sende en kisa zamanda aramiza katilirsin.. ama lütfen su cilgin diyetlerinle gelme saglikli beslenme ve sporla destekleme istiyorum senden ayrica insallah sinavlarin güzel gecer tatlim.. öpüyorum seni .. saglicakla kal.. ve lütfen hic birsey icin moralini bozma mutlu ol , sinavlarindan sonra yine gel tamam mi

Sagolasin batuhanim.. Insallah bu güzel tempomu hafta boyu gösterebilirim.. Her hafta sen yükleniyordun takimin yükünü.. simdi bende VARIM insallah

Evlilik yildönümün kutlu olsun ayrica canimm benim.. Allah bir ömür mutlulugunuzu ,huzurunuzu eksik etmesin evinizden evliliginizden . Esin hatirlamiyorsa böyle günleri sen hatirlatt Sanirim ben olsam direkt söylerim.. 23 agustos evlilik yildönümümüz unutma tamam mi derim Bazen duygularimi asiri net belli ediyorum ben yaa...
7 nisan dogum günümdü ya benim. o gün ögleden önce calisiyorum böyle.. baktim saat 9 gibi oldu ama kimse kutlamiyor.. Canim o an kutlanmak istedi hemen söyledim. Heyy size birsey dicem bugün benim dogum günüm biliyormusunuz hadi kutlayin beni dedim Meger süpriz yapacaklarmis.. pasta ,mum filan hazirlamislar arka tarafta. Herkes hediyesini almis gelmis. Ben böyle söyleyince erken kutlamak zorunda kaldilar biraz :78:

günaydınlar ,iyi pazarlar benim güzel takımım :)
batuhanım evlilik yıldönümün kutlu olsun tatlım daha nice 10 senelere bizimde 28 nisanda 9 senemiz dolacak Allah ım hiç ayırmasın bizi ve bütün sevenleri

ayşecim sende aldıklarını güle güle kullan , pazartesi tam gaz devam etmeni bekliyoruuuz ona göre :13:

xetrax cım bebeğim ,harika gidiyosun ..bak eğer böyle devam etmezsen küserim ona göre :)

elifcim sende hiç üzülme sen o aldığın kiloları 1 haftada verirsin..sınav stresi sana yetiyodur birde kiloları takma kafana ki zaten öyle abartı bir kilonda yok

sykma o tatli canini gececek bunlarda ehliyet bittigine sevindim güle güle kullanirsin insallah kazasiz belasiz ayrica eminim cabucak toparlanacaksindir

sagol canim benim bugün mahsus surat yaptim zaten adamcagizimda hemen ya ama sen 23 agustosu kutluyordun ben dün benden biseyler bekledigini ne bilim dedi :))))
mahsuscuktan yaptim ama adam unutmamis yinede valla helal olsun ne diyim :)))
seninkide iyyims icinde tutup üzülecegine direk kendin söylüyorsun benim hemen yüzüm düser :)))

sagol canim benim amin allahim ayirmasin kimseyi insallah coculk cocugumuzla mutlu huzurlu yasayip gidelim ben surda daha 4 ay oldu kayinvalide yanindan ayrilaligi nekadar zormus simdi daha iyi anliyorum ozaman hergün kavga eder olmustuk ama simdi cok sülür rabbime hersey yolunda

Selamlar 8. takım :)

Batuhancım evlilik yıl dönümün kutlu olsun, çok uzun soluklu bir yaşam dilerim eşinle birlikte sana
Takım üyeleri genel olarak toparlanmaya başlamış, buna çok sevindim
Benim diyetsiz günlerim hala devam ediyor, kilom da giderek artıyor haliyle
Yaz aylarına doğru kilo verilir, ben ise tam tersine kilo alıyorum...
Herkes gider Mersin'e, ben giderim tersine durumu yani :95:
Bir an tam anlamıyla hepimiz motive oluruz, eski günlerimize döneriz inş :)

Aramızda yeni bir üye var sanırım...
Canım elbette bizim takımımızda bilgi paylaşımında bulunabilirsin ama şu anda kontenjanlarımız tamamen dolu, hatta diğer takımların aksine son noktasına kadar limiti zorladım
Takımda biri mezun olmayınca ya da uzun süreli bir ayrılık söz konusu olmayınca takımımıza yeni birini katmamız zor gibi görünüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…