bu zamana kadar gördüdüğüm en güzel ve en sağlıklı menün cnm hep böyle devam etGülsencigim.. canimm benim kusura bakma tatlim oldukca gec oldu cevap yazmam1 saat önce eve geldim. Erkek arkadasimla biraz muhabbet ettik derken bu saati buldum . hemen yazayim menümü
Sabahi yazmistim zaten
Ögle : 1 tabak salata , kücük bir kase haslanmis et
Ara : 1 bardak kahve (sekersiz ama süttozu vardi )
Aksam : 1 tabak ispanak yemegi , 100g. yogurt
toplamda 2 bucuk litre su icebildim gün boyu..
günü güzel kapattigimi düsünüyorum. Insallah yarin da böyle olacak
Gülsenim ayrica senin menünü de cok begendim.. yalniz helvayi menülerinden tamamen kaldirman hos olmaz mi tatlim ?? cok kalorili o
evet gülşencim tam anlamıyla dün başladı.güle güle giy aldıklarını cnm.
gernara baktım resimlere cnm inş. ilerleyen zamanlarda kg vermiş resimlerini de yüklersin aradaki farkı görürüz kuşun da çok tatlı bu arada
Gülsencigim.. canimm benim kusura bakma tatlim oldukca gec oldu cevap yazmam1 saat önce eve geldim. Erkek arkadasimla biraz muhabbet ettik derken bu saati buldum . hemen yazayim menümü
Sabahi yazmistim zaten
Ögle : 1 tabak salata , kücük bir kase haslanmis et
Ara : 1 bardak kahve (sekersiz ama süttozu vardi )
Aksam : 1 tabak ispanak yemegi , 100g. yogurt
toplamda 2 bucuk litre su icebildim gün boyu..
günü güzel kapattigimi düsünüyorum. Insallah yarin da böyle olacak
Gülsenim ayrica senin menünü de cok begendim.. yalniz helvayi menülerinden tamamen kaldirman hos olmaz mi tatlim ?? cok kalorili o
bu zamana kadar gördüdüğüm en güzel ve en sağlıklı menün cnm hep böyle devam et
olsun şekerim benim sen yazda ne zaman yazarsan yaz :) ayrıca dün gerçekten çok güzel beslenmişsin tebrik ederim :13: böyle devam edeceğini biliyorum..ve hergün rapor bekliyorum ona göre ,artık işleri biraz sıkı tutmalıyız
kızlar artık akşama görüşürüz ..doğum gününe gidicem bugün :) ama söz veriyorum çok çok az yiyeceğim ..hepnizi kocaman öpüyorum
kızlaar aranıza benıde alırmısınız bende kılo vermek ıstıyorum 80 kg mım boy 1,68 ve temmuz 23 dugun varrr gıtsın kg larr((
ayşecim ve batuhanım ilginize teşekkür ederim :) aradığımı bulamadım ama başka şeyler aldımseviyorum alışverişi :) kısa kollu gece mavisi bir hırka aldım kalçayı kapatıyo :) ve uzun zamandır istediğim beyaz saati aldım modeli tam istediğim gibi ..
akşam 2 kaşık pilav 3 kaşık tavuk sote yedim yanınada 1 bardak ayran..üzerinede baya bir yürüdüğüm için şu an açım ama bişey yemeden uyuyacağım..
ee hani diğer kızlar nerde ? hadi bekliyorum
Bugünkü menümü yazayim hemen..
Sabah : 1 bardak süt ve 100gr. müsli
Ögle : 1 kücük dilim schnitzel ve 1 kutu diyet kola
Aksam : 1 tabak salata ( öglenin acisini ancak böyle cikarabilecegim )
3 litre su icmeyi planliyorum.. henüz 1 litresini icebildim.
Aksam eve geldigimde 1 saat sporumu da yapmadan uyumayi hiicc düsünmüyorumeve geldigimde hersey istedigim gibi oldu mu olmadi mi raporu verecegim kizlar... öpüyorum hepinizi hoscakalin tekrar :80:
slm kızlar bugün güzel bir gündü alışveriş yaptık kendime etek.kot,bluz aldımsonra yemeğe gittik diyet falan kalmdı çok abartmadım ama gece yeni başlıyo belki yerim yine bişeyler
ama pzartesi eski düzenime döneceğim inş.yarın ağaç dikmeye gideceğiz sonrada brunc varmış bayılırım inş.kendimi tutabilirim
Bugünkü menümü yazayim hemen..
Sabah : 1 bardak süt ve 100gr. müsli
Ögle : 1 kücük dilim schnitzel ve 1 kutu diyet kola
Aksam : 1 tabak salata ( öglenin acisini ancak böyle cikarabilecegim )
3 litre su icmeyi planliyorum.. henüz 1 litresini icebildim.
Aksam eve geldigimde 1 saat sporumu da yapmadan uyumayi hiicc düsünmüyorumeve geldigimde hersey istedigim gibi oldu mu olmadi mi raporu verecegim kizlar... öpüyorum hepinizi hoscakalin tekrar :80:
slm kızlar bugün güzel bir gündü alışveriş yaptık kendime etek.kot,bluz aldımsonra yemeğe gittik diyet falan kalmdı çok abartmadım ama gece yeni başlıyo belki yerim yine bişeyler
ama pzartesi eski düzenime döneceğim inş.yarın ağaç dikmeye gideceğiz sonrada brunc varmış bayılırım inş.kendimi tutabilirim
çok mutsuzm... çok... sürekli yiyorum tartıya çıkmaya korkar oldum. ama kilo aldığımı çok rahat anlayabiliyorm giydiklerimden. en az 2 kilo aldm kesn... biran önce bitsede şu sınavlar dönsem aranıza.. bugün ehliyet sınavın girdm.. allhtn o bitti bari. umarm hepiniz iyisinizdir okuyamıyorm tek tek sayfaları vaktm yok yine..
yediklerimi yazıym: sabah peynir ekmek domates 2-3 zeytin
öğlen bir cheeseburger ayran
akşam da bir porsiyon karışık ızgara azcık bir pilav ve light kola.
biraz öncede çikolata yedm kocaman. dayanamadm...
şu sınavları bitireym aranıza dönücem inş.. yaz geliyo.. uzun hırkalar çıkıck yakında üstümzden... kara kara düşünür oldum....
bugünlük benden bu kadar.
ohhh hayirli olsun canim güle güle giy aldiklarini alisverisi kim sevmezki :)))
gerci bu kiloyla ben pek sevmiyorum ama cocuklarim icin bayiliyorum alisverise :))
etram canim benim muhtesem döndün sonucunu görmen cok yakindir canim benim
ohhh hayirli olsun agaciniz simdiden ayrica aldiklarinida güle güle giy
benimde bugün evlilik yildönümüm ama adam disari cikti arkadaslariyla :))))
gerci ben nikah gününü degilde evlendigimiz günü benimsedim oda agustosun 23 bakalim hatirlayacakmi :))) kocamn 10 sene oldu cok sükür
çok mutsuzm... çok... sürekli yiyorum tartıya çıkmaya korkar oldum. ama kilo aldığımı çok rahat anlayabiliyorm giydiklerimden. en az 2 kilo aldm kesn... biran önce bitsede şu sınavlar dönsem aranıza.. bugün ehliyet sınavın girdm.. allhtn o bitti bari. umarm hepiniz iyisinizdir okuyamıyorm tek tek sayfaları vaktm yok yine..
yediklerimi yazıym: sabah peynir ekmek domates 2-3 zeytin
öğlen bir cheeseburger ayran
akşam da bir porsiyon karışık ızgara azcık bir pilav ve light kola.
biraz öncede çikolata yedm kocaman. dayanamadm...
şu sınavları bitireym aranıza dönücem inş.. yaz geliyo.. uzun hırkalar çıkıck yakında üstümzden... kara kara düşünür oldum....
bugünlük benden bu kadar.
Sagolasin batuhanim.. Insallah bu güzel tempomu hafta boyu gösterebilirim.. Her hafta sen yükleniyordun takimin yükünü.. simdi bende VARIM insallah
Evlilik yildönümün kutlu olsun ayrica canimm benim.. Allah bir ömür mutlulugunuzu ,huzurunuzu eksik etmesin evinizden evliliginizden. Esin hatirlamiyorsa böyle günleri sen hatirlatt Sanirim ben olsam direkt söylerim.. 23 agustos evlilik yildönümümüz unutma tamam mi derim Bazen duygularimi asiri net belli ediyorum ben yaa...
7 nisan dogum günümdü ya benim. o gün ögleden önce calisiyorum böyle.. baktim saat 9 gibi oldu ama kimse kutlamiyor.. Canim o an kutlanmak istedi hemen söyledim. Heyy size birsey dicem bugün benim dogum günüm biliyormusunuz hadi kutlayin beni dedimMeger süpriz yapacaklarmis.. pasta ,mum filan hazirlamislar arka tarafta. Herkes hediyesini almis gelmis. Ben böyle söyleyince erken kutlamak zorunda kaldilar biraz :78:
günaydınlar ,iyi pazarlar benim güzel takımım :)
batuhanım evlilik yıldönümün kutlu olsun tatlım daha nice 10 senelerebizimde 28 nisanda 9 senemiz dolacak Allah ım hiç ayırmasın bizi ve bütün sevenleri
ayşecim sende aldıklarını güle güle kullan , pazartesi tam gaz devam etmeni bekliyoruuuz ona göre :13:
xetrax cım bebeğim ,harika gidiyosun ..bak eğer böyle devam etmezsen küserim ona göre:)
elifcim sende hiç üzülme sen o aldığın kiloları 1 haftada verirsin..sınav stresi sana yetiyodur birde kiloları takma kafana ki zaten öyle abartı bir kilonda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?