• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Batuhanim canimmm sen zaten bir efsanesin yaaa masallah :61: takim olarak döküldük ama sen gururumuz onurumuz oldun :16: olmaya devam edeceginden de hic süphem yok :34: iyi ki varsin ! :54:

canimsin bunu senden duymak ne güzel bende senin en kisa zamanda toparlanip ve cabucak mezun olacagina eminim canim benim

Gülsencigimm cok sevindim tatlim... Hadi bakalim bugünü nasil bitirecegiz :66::66:

Ben sporumu yaptim 1 saat pilates :34:

Kahvalti menümde sunlar vardi :

1 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
bol limonlu salata ( cherry domates, roka ,vogerlsalat,mor lahana )
1 kücük dilim peynir
1 dilim tam kepekli ekmek

1 bardak yesil cay

veee simdiden 1 litre su ictim.. Günü 3 bucuk litre su icerek tamamlamayi planliyorum.:34:

süpersin cnm böyle devam et :13:

yediklerimizin fotoğrafını koyalım fikri benden çıktı ama biraz saçma oldu galiba kimse ekleyemiyor :9:
neyse artık herkes kendisini biliyor yani kilo vermeyi isteyen gerçekten verir!!! biz sadece kendimizi kandırıyoruz..
öncelikle hazır mıyız bunu bilmeliyiz :kkk:

tatlım fikrin çok güzeldi ama ben bir türlü resim ekleyemiyorum :( kendi resmimi eklemek istemiştim ama dosya yüklenirken hata oluştu diyo herseferinde :26: (beceriksizim biraz bu konularda )

canimsin bunu senden duymak ne güzel bende senin en kisa zamanda toparlanip ve cabucak mezun olacagina eminim canim benim

süpersin cnm böyle devam et :13:

Tesekkür ederim kizlar... insallah kendimi toparlarim en kisa zamanda :34: Hadi bakalim aksama kadar herkes kendine ceki düzen versin :1: biraz sonra evden cikacagim. Gece girerim internete.. günümün geri kalanini yazacagim insallah:34: hepinizi cok seviyorum ve cookk öpüyorum :54: hoscakalin

uyan 8. takıııımmmm :) hadi kızlar hepinize söylüyorum akşam oldu , anlatın bakem bugün neler yediniz neler yaptınız ???

hepinizden tek tek bekliyorum ona göre :34:

ben hemencik özetliyim günümü :)

sabak 2 dilim ekmek (beyaz )
şekersiz çay
yanınada biraz peynir, biraz helva ,yarımda yumurta (haşlanmış)

öğlen dışardaydım kuaföre giderken 1 paket eti form mısır patlağı yedim

2 porsiyon dondurma :18:
1 avuçcuk fındık
(bunları yediğim için öğle yemeğini es geçtim)

akşamada birazdan yiyeceğim tavuk sote ( yağsız ) 1 bardak ayran

hadi bakalım xetrax ,papatya , nuvanda ,batuhanım ,uruz, elif ,ayşeceylin hepinizi bekliyorummmmm :15:

gülşencim benim bugün menüm iyi değil çok sağlıksız oldu hiç yazmayayım kalori toplamımı yazayım 1800 kl oldu.yarın da eşim evde olacak alışverişe çıkacağız dışarıda yeriz yemeği.ben ancak pztesi toplarım kendimi sanırım:59:

gülşencim benim bugün menüm iyi değil çok sağlıksız oldu hiç yazmayayım kalori toplamımı yazayım 1800 kl oldu.yarın da eşim evde olacak alışverişe çıkacağız dışarıda yeriz yemeği.ben ancak pztesi toplarım kendimi sanırım:59:

olsun sen normalde çok iradeli bir kızsın :) eminim telafi edeceğine :15:

kızlar konu dışı olacak ama size bişey sorucam :26: yarın arkadaşımın kızının doğumgününe gidicem .lacivert spor bir tişört aldım geçenlerde ..şöyle yarım kollu hani kolunu düğmeyle ilikleyip tutturulan bir model..yalnız bunun altına ne renk giysem acaba..ben şöyle bej rengi diz altı bir etek düşünüyorum uyarmı sizce ?? fikirlerinizi bekliyorum..:17:

kızlar konu dışı olacak ama size bişey sorucam :26: yarın arkadaşımın kızının doğumgününe gidicem .lacivert spor bir tişört aldım geçenlerde ..şöyle yarım kollu hani kolunu düğmeyle ilikleyip tutturulan bir model..yalnız bunun altına ne renk giysem acaba..ben şöyle bej rengi diz altı bir etek düşünüyorum uyarmı sizce ?? fikirlerinizi bekliyorum..:17:
tişörtü az çok gözümün önüne getirebildim ama eteği bilmiyorum modeli nasıl eteğin spor bir havası varsa güzel olur resim eklesen keşke cnm

tişörtü az çok gözümün önüne getirebildim ama eteği bilmiyorum modeli nasıl eteğin spor bir havası varsa güzel olur resim eklesen keşke cnm

ahh bir ekleyebilsem :26: birde eteği daha almadım az sonra kardeşimle çıkıp bakacağız şöyle spor bir etek istiyorum ,pantolon istemiyorum çünkü popom çok çıktığından üzerine uzun bişeyler giymek gerekiyo :( bakalım inşallah gönlüme göre bişeyler bulabilirim..

ahh bir ekleyebilsem :26: birde eteği daha almadım az sonra kardeşimle çıkıp bakacağız şöyle spor bir etek istiyorum ,pantolon istemiyorum çünkü popom çok çıktığından üzerine uzun bişeyler giymek gerekiyo :( bakalım inşallah gönlüme göre bişeyler bulabilirim..
inş. bulursun gönlüne göre bişey cnm

karnım feci ağrıyo

ayşecim ve batuhanım ilginize teşekkür ederim :) aradığımı bulamadım ama başka şeyler aldım :16: seviyorum alışverişi :) kısa kollu gece mavisi bir hırka aldım kalçayı kapatıyo :) ve uzun zamandır istediğim beyaz saati aldım modeli tam istediğim gibi ..
akşam 2 kaşık pilav 3 kaşık tavuk sote yedim yanınada 1 bardak ayran..üzerinede baya bir yürüdüğüm için şu an açım ama bişey yemeden uyuyacağım..
ee hani diğer kızlar nerde ? hadi bekliyorum

Gülsencigim.. canimm benim kusura bakma tatlim oldukca gec oldu cevap yazmam :59: 1 saat önce eve geldim. Erkek arkadasimla biraz muhabbet ettik derken bu saati buldum . hemen yazayim menümü :16:

Sabahi yazmistim zaten :61:

Ögle : 1 tabak salata , kücük bir kase haslanmis et

Ara : 1 bardak kahve (sekersiz ama süttozu vardi )

Aksam : 1 tabak ispanak yemegi , 100g. yogurt

toplamda 2 bucuk litre su icebildim gün boyu..

günü güzel kapattigimi düsünüyorum. Insallah yarin da böyle olacak :52:

Gülsenim ayrica senin menünü de cok begendim.. yalniz helvayi menülerinden tamamen kaldirman hos olmaz mi tatlim ?? cok kalorili o :59:

Back