• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

handeryacım zor olur yalnız bide panikse arkadaşın ben de yalnızdım ama hiç zorlamadım herşeyim hazırdı en ince ayrıntısına kadar hazırladım hastane çantamı hele 27.hafta hazırlamıştım bile.çokta memnun olmuştum yalnız olduğuma ne yalan söyleyeyim kızımın herşeyiyle hep ben ilgilendim.
küçük bebekler bana da tuhaf geliyo hiç kıyamıyorum minicik
benim kızım tosuncuk gibi doğmuştu 4 kg sütümde boldu çok güzel kg almıştı ileryen aylarda da.bak özledim o günleri şimdi:69:

Bu haftaki listemiz bu şekilde hanımlar :2:

8. TAKIM 202. HAFTA

handerya ( 69,8 / 70,5 / -0,7 / -1 % )
sevgilim_benim ( 58,7 / 58,7 / 0,0 / 0,0 % )
xetrax ( 64,0/ 64,0 / 0,0 / 0,0 %)
papatya89 ( 60,0 / 61,6 / -1,6 / -2,67 % )
nuvanda ( 58,0 / 57,3 / 0,7 / 1,21 % )
gulsenbasak ( 72,0 / 72,6 / - 0,6 / -0,83 % )
batuhanim ( 90,2 / 88,0 / 2,2 / 2,44 % )
AySeCeYLin ( 63,2 / 63,2 / 0,0 / 0,00 %)
elif190 ( 61,9/ 61,9 / 0,0 / 0, 00% )
lamamma ( 84,2 / 84,4 / - 0,2 / -0,24 %)
haticekar (60,5 / 60,5 / 0,0 / 0,00 %)
gerbera1987 (83,6 / 83,6 / 0,0 / 0,00 %)
uruz (75,0 / 76,2 / -1,2 / -1,6 %)

TOPLAM KİLO (901,1 / 902,5 / -1,4 / - 0,15 % )

Sevgili takım arkadaşlarım :)

Daha önce de söylemiştim, fazla vaktim olmuyor maalesef :2:
Bu aralar normal işimin yanı sıra eve de hesap kitap işleri aldım ve başımı kaldıracak vaktim olmuyor.
Dolayısıyla yerimden kıpırdayamıyorum ve ne yersem kilo olarak bana geri dönüyor :43:

Takımımızın durumu da içler acısı, hiç iç açıcı bir görüntü yok...
Uzun zamandır ilk defa eksilere düştük, listeden de anlaşılacağı gibi bu hafta çoğunlukla kötü sonuçlar aldık.
Neyse ki Batuhanım ve Nuvanda bizi gururlandırdı :65:

Takımın motive olabilmesi için takımı birarada tutan, sürekli takımla ilgilenen ve en azından her gün online olabilecek bir kaptana ihtiyacımız var.
Bunun eksikliği zaten hissediliyor, takım genelinde motivasyon eksikliği var, takım ruhu pek kalmadı.
Görevimi layıkıyla yerine getiremediğim için zaten üzgünüm, bir de bu durumu görünce daha da üzülüyorum :59:
Kaç gün geçti, ancak birkaç sayfa lerleyebilmiş takım, paylaşım nerdeyse hiç yok.

Sürekli online olabilecek hanımlardan biri liderliği alıp takımı da motive ederse, herkese hırslandırırsa eminim çok iyi olacak.
Kimin kaptan olacağına siz karar verin arkadaşlar, hesap ve liste konusunu da dert etmeyin ben en azından her perşembe listeyi yapmak için kaptan arkadaşın yanında olurum, hatta dilerse o alışana kadar listeyi de hazırlayabilirim.

Kendinize iyi bakın güzel hanımlar, sevgiler :)

Bu aralar normal işimin yanı sıra eve de hesap kitap işleri aldım ve başımı kaldıracak vaktim olmuyor.
Dolayısıyla yerimden kıpırdayamıyorum ve ne yersem kilo olarak bana geri dönüyor :43:

Uzun zamandır ilk defa eksilere düştük, listeden de anlaşılacağı gibi bu hafta çoğunlukla kötü sonuçlar aldık.

Takımın motive olabilmesi için takımı birarada tutan, sürekli takımla ilgilenen ve en azından her gün online olabilecek bir kaptana ihtiyacımız var.
Bunun eksikliği zaten hissediliyor, takım genelinde motivasyon eksikliği var, takım ruhu pek kalmadı.
Görevimi layıkıyla yerine getiremediğim için zaten üzgünüm, bir de bu durumu görünce daha da üzülüyorum :59:
Kaç gün geçti, ancak birkaç sayfa lerleyebilmiş takım, paylaşım nerdeyse hiç yok.

Sürekli online olabilecek hanımlardan biri liderliği alıp takımı da motive ederse, herkese hırslandırırsa eminim çok iyi olacak.
Kimin kaptan olacağına siz karar verin arkadaşlar, hesap ve liste konusunu da dert etmeyin ben en azından her perşembe listeyi yapmak için kaptan arkadaşın yanında olurum, hatta dilerse o alışana kadar listeyi de hazırlayabilirim.

canım ben geçen hafta 60.6 idim 600 gr eksik yazmışsın ama olsun :9: bu arada kolay gelsin sana valla işin zor ben kaptan olarak ayşeciğimi söylemek istiyorum ama senide çoooooooooook özledim haberin olsun :43: bizi çok güzel idare ediyordun..

Icim cizz etti okurken :59::43: Kaptan yardimcisi olmama ragmen bende cok pasifim takimda :59: Herkesden özür dilerim...:59:

Bende birakayim.. birakmak istiyorum demiyecegim bu kez ! Yeni bir fikirle ayaga kalkip yüksek sesle bagiriyorummmm.... Tüm daginikligimizi bir yana birakip ayaga kalkalim mi kizlar ?? Bu hafta silkinip kendimize gelme haftamiz olsun mu ?? Bu hafta kendimiz icin olmazsa bile takim icin ayaga kalksin herkes ???

Kim ne yapabilir ??

Biri desin ki ben bol su icecegim..

Digerimiz ben spor yapacagim

Bir baskamiz saglikli beslenecegim..

...

Herkes bu hafta takim icin ne yapabilir bunu konussun ! -15 olan takimin puanini kaca yükseltebiliriz ??

Ben payima düseni yapacagim... Tüm yaptiklarimi da her ne olursa olsun gelip yazacagim. Gerekirse bir yerlere gec kalacagim.. gerekirse bir kac isimi eksik yapacagim ama burayi bu hafta ihmal etmeyecegim !!

Bana katilanlar bir ses etsin.. el sallasin hadii :16: :8::8::8:

Var misiniz ?

:43::43:yarın yine 7 de kalkıcm o arada hemen bir gireym öyle uyuym dedm.. allhtan listeden çıkmşm... gittikçe şişiyorm... 62.6 kiloydm bu sabah.. sürekli yiyorm.. sabaha kadar ders çalışıyorm ve acıkıyorm.. hiç mutlu değilm:( şu sınav zamanım geçsn.. 25inden sonra bitiyor allhn izniyle yaza süper başlamak amaçlı elmden geleni yapıcam... ama 25 inden öncesi için maalesef söz veremiyorm çünkü tutamıcm biliyorm....

sınavlarm bitsn direk kendime gidip bir atlama ipi alıcam ve hergün en az 500 tane 1000 tane atlıcam ve eski hırsıma geri dönücem... takımızın hali içler acısı....
hepimz bir anda dağıldık resmen..:43:

4 gün önce spora başlamıştım hatta hırsımdan şu belediyenin spor aletlerinden 2. gün düştüm ve ayağıma çarptı yetmezmiş gibi dün pazar vardı gidemedim bugünde yorgundum dışarı işlerimi hallettim ama yazdıklarınıza bakınca iştahlandım ve hırs yaptım yine başlayım yürüyüşüme ve zayıflayım en kısa sürede

buraya da eklerim sorun olmaz benim için burda hergün bir sürü foto trafiği olmasın diye düşünmüştüm ama buraya koyarım daha kolay:40::16:

günaydın kızlar etracım hayır olsun rüyan cnm
uruzcum kaptanlığı o kadar güzel yapıyordunki hem bilgilendiriyor menülere bakıyordun senin yoğunluğuna alışamadım daha
papatyacım teşekkür edrim cnm ama ben yapamıyorum liste hazırlama falan tam anlamıyla öğrenemedim ama fırsat buldukça buradayım motivasyon acısından yanınızdayım her zaman.yardımcı olabilirim ama kaptanlık yapamam zaten benimde taşınma gibi bir durumum sçz konusu önümüzdeki ay belli olacak çok işim var yani.eğer kalırsakta ev sil baştan değişecek yer döşemelri boya vs çok şey, fırsatım olmayacak

vee saatt 07:13... 45 dk önce uyandim kötü bir rüyayla :59: kendime gelmeye calistim ama en iyisi güzel bir dus alip güne baslamak.. devamini yazacagim. Herkese GÜNAYDIN :16::16::16:

günaydın tatlımmm :16: rüyan hayıra çıksın inşallah...
yazdıkların çok hoşuma gitti ben dünü iyi kapattım ,yazdılarını okuyunca bütün hafta elimden gelenin en iyisini yapmaya karar verdim..:10:
ayrıca bu sabah 72.2 çıktım yani dünden 400 gr eksik :) yatağa aç girmek gerçekten yarıyo işe..kesinlikle bu hafta her gece aç uyuyacağım eğer işe yararsa bu yolda ilerlemye devam edeceğim :21:

günaydın kızlar etracım hayır olsun rüyan cnm
uruzcum kaptanlığı o kadar güzel yapıyordunki hem bilgilendiriyor menülere bakıyordun senin yoğunluğuna alışamadım daha
papatyacım teşekkür edrim cnm ama ben yapamıyorum liste hazırlama falan tam anlamıyla öğrenemedim ama fırsat buldukça buradayım motivasyon acısından yanınızdayım her zaman.yardımcı olabilirim ama kaptanlık yapamam zaten benimde taşınma gibi bir durumum sçz konusu önümüzdeki ay belli olacak çok işim var yani.eğer kalırsakta ev sil baştan değişecek yer döşemelri boya vs çok şey, fırsatım olmayacak

bende tam kaptanlık için senin uygun olduğunu düşündüğümü yazacaktım ki yazdıklarını görünce vazgeçtim :)malum içimizde en düzenli paylaşım yapan sensin...aslında azrasılamında düğün işleri bitmek üzeredir acaba dönmezmi yeniden ?? temelli bırakmam sizi demişti :26:

Icim cizz etti okurken :59::43: Kaptan yardimcisi olmama ragmen bende cok pasifim takimda :59: Herkesden özür dilerim...:59:

Bende birakayim.. birakmak istiyorum demiyecegim bu kez ! Yeni bir fikirle ayaga kalkip yüksek sesle bagiriyorummmm.... Tüm daginikligimizi bir yana birakip ayaga kalkalim mi kizlar ?? Bu hafta silkinip kendimize gelme haftamiz olsun mu ?? Bu hafta kendimiz icin olmazsa bile takim icin ayaga kalksin herkes ???

Kim ne yapabilir ??

Biri desin ki ben bol su icecegim..

Digerimiz ben spor yapacagim

Bir baskamiz saglikli beslenecegim..

...

Herkes bu hafta takim icin ne yapabilir bunu konussun ! -15 olan takimin puanini kaca yükseltebiliriz ??

Ben payima düseni yapacagim... Tüm yaptiklarimi da her ne olursa olsun gelip yazacagim. Gerekirse bir yerlere gec kalacagim.. gerekirse bir kac isimi eksik yapacagim ama burayi bu hafta ihmal etmeyecegim !!

Bana katilanlar bir ses etsin.. el sallasin hadii :16: :8::8::8:

Var misiniz ?

ben varim canim ayrica tesekkür ederim senin birakman bizi dahada motiveden düsürecek ama bu hafta toparlanalim artik bende kendime geldim sayilir hadin hadin kizlar tekrardan bol paylasim ve saglikli beslenmeye döelim

günaydın tatlımmm :16: rüyan hayıra çıksın inşallah...
yazdıkların çok hoşuma gitti ben dünü iyi kapattım ,yazdılarını okuyunca bütün hafta elimden gelenin en iyisini yapmaya karar verdim..:10:
ayrıca bu sabah 72.2 çıktım yani dünden 400 gr eksik :) yatağa aç girmek gerçekten yarıyo işe..kesinlikle bu hafta her gece aç uyuyacağım eğer işe yararsa bu yolda ilerlemye devam edeceğim :21:

Gülsencigimm cok sevindim tatlim... Hadi bakalim bugünü nasil bitirecegiz :66::66:

Ben sporumu yaptim 1 saat pilates :34:

Kahvalti menümde sunlar vardi :

1 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
bol limonlu salata ( cherry domates, roka ,vogerlsalat,mor lahana )
1 kücük dilim peynir
1 dilim tam kepekli ekmek

1 bardak yesil cay

veee simdiden 1 litre su ictim.. Günü 3 bucuk litre su icerek tamamlamayi planliyorum.:34:

ben varim canim ayrica tesekkür ederim senin birakman bizi dahada motiveden düsürecek ama bu hafta toparlanalim artik bende kendime geldim sayilir hadin hadin kizlar tekrardan bol paylasim ve saglikli beslenmeye döelim

Batuhanim canimmm sen zaten bir efsanesin yaaa masallah :61: takim olarak döküldük ama sen gururumuz onurumuz oldun :16: olmaya devam edeceginden de hic süphem yok :34: iyi ki varsin ! :54:

Back