• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kızlar biz agacımızı diktik kızımızla birlikte kızımın adı verdik agaca:69: bir ara resim eklerim belki
brunch ta biraz abarttım yedim ama pztes tam gaz geliyorum çok gü
zeldi kızım çok eglendi uçurtm ucurduk ablaları çuval yarışı yumurta yarışı yaptı onları izledik harikaydı

Son düzenleme:
günaydınlar ,iyi pazarlar benim güzel takımım :)
batuhanım evlilik yıldönümün kutlu olsun tatlım daha nice 10 senelere :71: bizimde 28 nisanda 9 senemiz dolacak :nazar: Allah ım hiç ayırmasın bizi ve bütün sevenleri :16:

ayşecim sende aldıklarını güle güle kullan , pazartesi tam gaz devam etmeni bekliyoruuuz ona göre :13:

xetrax cım bebeğim ,harika gidiyosun ..bak eğer böyle devam etmezsen küserim ona göre :63: :)

elifcim sende hiç üzülme sen o aldığın kiloları 1 haftada verirsin..sınav stresi sana yetiyodur birde kiloları takma kafana ki zaten öyle abartı bir kilonda yok :34:

Sagol gülsencigim... cook yorgunum cokk :59: Bugün yine yorucu bir gündü. salata filan yeme imkanim hic yoktu. Niyetimde 1 litre elma ve havuc suyu icmek vardi gün boyu ama malesef olmadi.. bir ara basim agridi acliktan chrossant yedim. bir dolu kahve ictim gün boyu..bir kücük semmel ekmegin icinde de köfte yedim ( diyet kola ile ) hic saglikli beslenemedim biliyorum ama ne kadar istesemde bundan baska yiyecek alternatifim yoktu :59: en az bunlarla gecistirdim günü.. insallah yarin güzel olacak ama.. en azindan ögleden sonra bos olacagim. Daha iyi birseyler yerim.. Gün ola hayr ola diyorum.. yataga gidiyorum. Yarin ögleden sonra girerim nete tekrar. Hepinizi öpüyorum..ve sizi coook seviyorum kizlar :54::54::54:

Slm kızlarrr
Ben de toparlanmaya başladım biraz ama spor eksiğim var yineeee:((
bu sabah nesfitle açtık menüyü ve acıkmadım hala ama birşeyler yemek lazım metabolizma durmasın dimi :))
akşam bol yeşillikli ,minumum yağlı kuskus salata yapacağım bakalım kaçamak olmaz umarım yeterince kaçamak yaptım son günlerde bu duruma bir dur demek lazım..
dün pazar olunca oğlumu babasına bıraktım tek başına kızılaya gittim saatlerce gezdim,alışveriş yaptım kendimce eğlendim,kafa dinledim para harcamak rahatlattı sanırım:1: evime cici cici aksesuarlar aldım,bayılıyorum ev süslemeye ben yengeç burcuyum ondan sanırım evim gözüme illa güzel görünmeli.. zaten dışarı çıktığım yok bari bulunduğum mekan güsel olsun dimi!:9:

harikasın ayşecim ..emeklerinin karşılığını alacaksın eminim :46:
inş. geçen hafta diyet acısından çok kötüydü inş. telefi edebilirim.sporun dışında ev de yoğunum ayaktayım sürekli fazlalıkları topluyorum verilecekleri ayırıyorum işim bitmiyo inş. ekstradan kalori yakıyorumdur:27:

bide şu altınçileğim gelseydi yarın gelir diye ümit ediyorum işte TR nin bir ucunda olunca gecikiyor böyle herşey.eşimin arkadaşı altın çilekle 7 kg vermiş.:30: iştah kapatıyormuş yeme isteğin olmuyormuş eşim çok iştahlıydı o bile 7 kg verdiyse sen çoktan verirsin diyo.bir 7 kg da ben versem ne güzel olur yaaaaaa

Selamlar 8. takım :)

Batuhancım evlilik yıl dönümün kutlu olsun, çok uzun soluklu bir yaşam dilerim eşinle birlikte sana :54:
Takım üyeleri genel olarak toparlanmaya başlamış, buna çok sevindim :nazar:
Benim diyetsiz günlerim hala devam ediyor, kilom da giderek artıyor haliyle :31:
Yaz aylarına doğru kilo verilir, ben ise tam tersine kilo alıyorum...
Herkes gider Mersin'e, ben giderim tersine durumu yani :95:
Bir an tam anlamıyla hepimiz motive oluruz, eski günlerimize döneriz inş :)

Aramızda yeni bir üye var sanırım...
Canım elbette bizim takımımızda bilgi paylaşımında bulunabilirsin ama şu anda kontenjanlarımız tamamen dolu, hatta diğer takımların aksine son noktasına kadar limiti zorladım :9:
Takımda biri mezun olmayınca ya da uzun süreli bir ayrılık söz konusu olmayınca takımımıza yeni birini katmamız zor gibi görünüyor :)

sagol canim benim sende kisa zamanda toparlanacaksindir eminim

günaydın kızlar :71: istanbulda bugün bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor , ben buna rağmen çok mutluyum ,çünkü bu sabah tartıda 71.300 çıktım:62: :66: inanamıyorum yeniden kilo vermeye başladım . bir ara ümidimi baya kaybetmiştim inşalllah perşembeye net 71 olucam....

ohh hadi gözün aydin canim devam et böyle insallah

Slm kızlarrr
Ben de toparlanmaya başladım biraz ama spor eksiğim var yineeee:((
bu sabah nesfitle açtık menüyü ve acıkmadım hala ama birşeyler yemek lazım metabolizma durmasın dimi :))
akşam bol yeşillikli ,minumum yağlı kuskus salata yapacağım bakalım kaçamak olmaz umarım yeterince kaçamak yaptım son günlerde bu duruma bir dur demek lazım..
dün pazar olunca oğlumu babasına bıraktım tek başına kızılaya gittim saatlerce gezdim,alışveriş yaptım kendimce eğlendim,kafa dinledim para harcamak rahatlattı sanırım:1: evime cici cici aksesuarlar aldım,bayılıyorum ev süslemeye ben yengeç burcuyum ondan sanırım evim gözüme illa güzel görünmeli.. zaten dışarı çıktığım yok bari bulunduğum mekan güsel olsun dimi!:9:

ohhh en güzelini yapmisin canim yengec burcusun demek kaci ???
bende yengecim ondan sordum :))9

merabalar acayip grip oluyorum heryerlerim ağrıyooooooooooor:94::94::94::94::94:

aman dikkat et kendine bu grip bi geldimi birakmiyor insanin yakasini
gecmis olsun

Back