• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamlar 8. takım :)

Üzgünüm, takım kaptanı olarak takımı motive etmem gerekiyor ama bu aralar kendime bile zaman ayıramıyorum.
Diyet denen bir şey de kalmadı bu yoğunlukta.
En kısa zamanda aranıza dönmek, bir an önce bu yoğun dönemi geçirmek istiyorum.
Sevgiler güzel hanımlar :16:

Selamlar 8. takım :)

Üzgünüm, takım kaptanı olarak takımı motive etmem gerekiyor ama bu aralar kendime bile zaman ayıramıyorum.
Diyet denen bir şey de kalmadı bu yoğunlukta.
En kısa zamanda aranıza dönmek, bir an önce bu yoğun dönemi geçirmek istiyorum.
Sevgiler güzel hanımlar :16:
ne zaman bitecek uruzcum sensiz olmuyor.bu ara seni de görmek istiyorum ben hemen hemen herkes resim ekledi gördük birbirimizi seni çok merak ediyorum canımmm:23::23:

bugün
sabah
2 dili n
k.ekmeğinden karışık 1.5 tost
15 gr zeytin
2bardak ayran
arad
1kurabiye
öğlen
2tane activia çilekli 30 gr kaju
akşam
tavuklu salata
2 bardak ayran
toplam 1350 kl
belki ilerleyen saatlerle biraz dondurma yerim ama durabilirsem yemeceğim yesemde 1500 kl geçmeyecek menüm bugün

Son düzenleme:
batuhanım çok geçmiş olsun :71: dilerim bidaha bu denli hastalanmazsın..ama ne güzel kilo vermişsin :27: bendemi hasta olsam napsam acep :77:

ayşecim regl olmana rağmen kilon sabitse vermişsin demektir :46:
benimde eli kulağında 2 güne kalmaz :)

xetrax ım hoşgeldin :16: çok güzel bir alışveriş olmuş senin için :) afiyet olsun şimdiden..
spora gelince insan ha deyince imkan bulamıyo:( benimde ufaklığım olmasa giderdim ama gidemiyorum..ne yapalım azcık daha büyümesini beklicem :31: sende zaman buldukça yap bişeyler..

sagol canim aman olma valla bu denli hasta olmamistim daha kimseyede vermesin rabbim

öglen yine bisey yiyemedim aksamda öyle bugünde sadece kahvaltiyla duruyorum bakalim sabah en azindan yedim ama nasil zevkle yedim inanamazsiniz
bir tost bukadar zevk verirmi insana bana verdi iste :))

sagol canim aman olma valla bu denli hasta olmamistim daha kimseyede vermesin rabbim

öglen yine bisey yiyemedim aksamda öyle bugünde sadece kahvaltiyla duruyorum bakalim sabah en azindan yedim ama nasil zevkle yedim inanamazsiniz
bir tost bukadar zevk verirmi insana bana verdi iste :))

geçmiş olsun canım bende geçen hafta hastaydım o yüzden kilo vermiştim ama şimdi fazlasıyla geri aldım sağlık olsun :1:

selam güzel bayanlar cuma gününden itibaren eğlenceli bir uygulamaya var mısınız??? :3:
hem motive edecek bizi kilolarımızı vermek için hemde fazla yememizi engelleyecek :52:
bugün geldi aklıma ama evde misafir vardı şimdi gelebildim :1:
her sabah öğle ve akşam yemek menümüzün fotoğrafını çekip koyalım hem miktarlarını da görmüş olup nerde yanlış yapmış olduğumuzu da görmüş oluruz :9: nasıl fikir :16:
eminim çok zevkli olacak zaten herkeste muhakkak kameralı telefon vardır zaten görüntü önemli değil önemli olan bizi motive etmesi :69:

Bende regl oldum kilom sabit gecilsin istiyorum kaptanim :61:

papatyacigim canim güzel düsünmüssün ama benim icin mümkün degil malesef. Genelde evde yemek yiyemiyorum ben malesef.. evde yedigim zamanlarda ondan önemlisi resimleri bilgisayara atmaya zaman bulursam eklerim foto :34: benim tel. dan bilg.sayara fotograf atamiyorum. program eksik. kamera ile yapmam gerekecek.:44:

Bende regl oldum kilom sabit gecilsin istiyorum kaptanim :61:

papatyacigim canim güzel düsünmüssün ama benim icin mümkün degil malesef. Genelde evde yemek yiyemiyorum ben malesef.. evde yedigim zamanlarda ondan önemlisi resimleri bilgisayara atmaya zaman bulursam eklerim foto :34: benim tel. dan bilg.sayara fotograf atamiyorum. program eksik. kamera ile yapmam gerekecek.:44:

hiç kendini zorlama canım fırsat bulduğun da eklersin :16:
bu arada benim kilom +1 yani 61.6 :25:

Slm kızlar biz geldikkkk...erken dönmek zorunda kaldık nedeni Asrın tabiki! tutturdu babanemi istiyorum,arabalı yastığımı istiyorum diye burnumdan getirdi..zaten gelir gelmez babanede aldık soluğu onu da alıp bize geldik,gece bizde kaldı kadın yine şimdi zor kaçtı o gidince kıyamet kopuyor,çok bunaldım,babaneyi görünce acayip şımarıyor söz dinlemiyor,her istediğini yaptırıyor bize..

ben de iyiki gitmişim Eskişehire arkadaşım yanlız ve çokkk acemiydi,süt gelmiş ama göğüsler tıkanıktı ,bebeğin altını değiştirmekten,giydirmekten bi haberdi..bebişin hiç birşeyin yoktu vs..ilk gün zaten sürekli göğüs masajı yaptım,sıcak havlu kompleksi falan biri açıldı silikonsuz emmesini sağladık ama çok zor oldu bebek sürekli uyuyordu ve emmeye hali yoktu,ufacıktı(2700gr) hiç o kadar minik bebek görmemiştim ben de daha önce asrından sonra çok tuhafıma gitti..neyse en son herşeyi öğrettim,yemeklerini falan yaptım,bebek için alışveriş yaptım,içim rahat döndüm..inşallah bi an önce toplar kendine gelir çünkü cidden çok minicik yavrum benim..

Asrın da da çok kıskandı beni,sevgi arsızı oldu orda biz bebekle uğraştıkça hırçınlaştı,ilgi çekmek için ne yapacağını şaşırdı..dururp durup ben seni çokk seviyorum annecim diyip sarılıp öptü beni(normalde o kadar dile getirmez) :69: anladım ki daha bizim için erken biraz daha zamanı var hala küçük,kaldıramaz kardeş falan..

neyseee gelelim sadede ben şimdi gittim ya hani lohusa bakmaya ona yemekler,tatlılar falan yaptım veee beraber yedikkk..:78: sonuç mu? 70.5 gördüm bugün çok üzgünüm o kadar uğraş ver sonra 2 günde hoppp hepsini geri al adil mi yaaa? niye bizim metabolizmalar herşeyi hemen yakan cinsten değil?
Takımca cidden çok boşladık bir şey yapmalıııı! yemek resmi çekme fikri güzel ama herkesin yapabileceğini sanmıyorum zahmetli yani..

Slm kızlar biz geldikkkk...erken dönmek zorunda kaldık nedeni Asrın tabiki! tutturdu babanemi istiyorum,arabalı yastığımı istiyorum diye burnumdan getirdi..zaten gelir gelmez babanede aldık soluğu onu da alıp bize geldik,gece bizde kaldı kadın yine şimdi zor kaçtı o gidince kıyamet kopuyor,çok bunaldım,babaneyi görünce acayip şımarıyor söz dinlemiyor,her istediğini yaptırıyor bize..

ben de iyiki gitmişim Eskişehire arkadaşım yanlız ve çokkk acemiydi,süt gelmiş ama göğüsler tıkanıktı ,bebeğin altını değiştirmekten,giydirmekten bi haberdi..bebişin hiç birşeyin yoktu vs..ilk gün zaten sürekli göğüs masajı yaptım,sıcak havlu kompleksi falan biri açıldı silikonsuz emmesini sağladık ama çok zor oldu bebek sürekli uyuyordu ve emmeye hali yoktu,ufacıktı(2700gr) hiç o kadar minik bebek görmemiştim ben de daha önce asrından sonra çok tuhafıma gitti..neyse en son herşeyi öğrettim,yemeklerini falan yaptım,bebek için alışveriş yaptım,içim rahat döndüm..inşallah bi an önce toplar kendine gelir çünkü cidden çok minicik yavrum benim..

Asrın da da çok kıskandı beni,sevgi arsızı oldu orda biz bebekle uğraştıkça hırçınlaştı,ilgi çekmek için ne yapacağını şaşırdı..dururp durup ben seni çokk seviyorum annecim diyip sarılıp öptü beni(normalde o kadar dile getirmez) :69: anladım ki daha bizim için erken biraz daha zamanı var hala küçük,kaldıramaz kardeş falan..

neyseee gelelim sadede ben şimdi gittim ya hani lohusa bakmaya ona yemekler,tatlılar falan yaptım veee beraber yedikkk..:78: sonuç mu? 70.5 gördüm bugün çok üzgünüm o kadar uğraş ver sonra 2 günde hoppp hepsini geri al adil mi yaaa? niye bizim metabolizmalar herşeyi hemen yakan cinsten değil?
Takımca cidden çok boşladık bir şey yapmalıııı! yemek resmi çekme fikri güzel ama herkesin yapabileceğini sanmıyorum zahmetli yani..
hogeldin:64::64::64::64:ayy öyle bir anlattınki bende bebek sevmek istedim:97::97::97::97:keşke senin gibi şöyle iki gün sevebileceğim yakınımda bir bebek olsa:55::55:ama biliyorum ki benim oğluşumda aynı senin ki gibi fazlaca kıskanacaktır:57::57:oğlun kaç yaşındaydı:34::34:yaaa evet yaaa uğraş uğraş bir bıraksam varya iki günde başladığım kiloya dönerim kesin:63::63::63:

hosgeldin canim cocuklar böyle iste babana dede dedimmi simarirlar
ayrica bebisinizde hayirli olsun arkadasiniz cok minnet duymusdur o durumda nekadar iyi geldigi malum hepimiz yasadik
benim oglumda 2.400 grammdi
kizim ise 3000 gramm o bile bana bi tuhaf gelmisti :))))

slm kızlar saat 4 de mutfağa bir girdim 8 de bitti işim kullanmadıklarımı koliledim.dolapları düzenledim sildi süpürdüm derken 4 saat geçmiş
sabah arkadaş kahvaltıya çağırdı 3 aydır memleketindeydi yeni gelmiş ona gitim
1 tane poğaça
biraz patates kızartması
peynir
salatalık yedim
öğlen bişey yemedim
akşam da az önce 2 karışık tost yedim 2 bardak ayran 15 gr zeytinle.çok geldi keşke 1 tost yapsaymışım zorla yedim çok rahtsız oldum şiştim
toplam 1330 kl
yatmadan 2 bardak form çay içerim bügün gündüz içemedim fırsat olmadı

Back