ne zaman bitecek uruzcum sensiz olmuyor.bu ara seni de görmek istiyorum ben hemen hemen herkes resim ekledi gördük birbirimizi seni çok merak ediyorum canımmmSelamlar 8. takım :)
Üzgünüm, takım kaptanı olarak takımı motive etmem gerekiyor ama bu aralar kendime bile zaman ayıramıyorum.
Diyet denen bir şey de kalmadı bu yoğunlukta.
En kısa zamanda aranıza dönmek, bir an önce bu yoğun dönemi geçirmek istiyorum.
Sevgiler güzel hanımlar
batuhanım çok geçmiş olsundilerim bidaha bu denli hastalanmazsın..ama ne güzel kilo vermişsin bendemi hasta olsam napsam acep
ayşecim regl olmana rağmen kilon sabitse vermişsin demektir
benimde eli kulağında 2 güne kalmaz :)
xetrax ım hoşgeldinçok güzel bir alışveriş olmuş senin için :) afiyet olsun şimdiden..
spora gelince insan ha deyince imkan bulamıyobenimde ufaklığım olmasa giderdim ama gidemiyorum..ne yapalım azcık daha büyümesini beklicem sende zaman buldukça yap bişeyler..
sagol canim aman olma valla bu denli hasta olmamistim daha kimseyede vermesin rabbim
öglen yine bisey yiyemedim aksamda öyle bugünde sadece kahvaltiyla duruyorum bakalim sabah en azindan yedim ama nasil zevkle yedim inanamazsiniz
bir tost bukadar zevk verirmi insana bana verdi iste :))
Bende regl oldum kilom sabit gecilsin istiyorum kaptanim
papatyacigim canim güzel düsünmüssün ama benim icin mümkün degil malesef. Genelde evde yemek yiyemiyorum ben malesef.. evde yedigim zamanlarda ondan önemlisi resimleri bilgisayara atmaya zaman bulursam eklerim fotobenim tel. dan bilg.sayara fotograf atamiyorum. program eksik. kamera ile yapmam gerekecek.:44:
slm kızlar benim kg da sabit.
hogeldinSlm kızlar biz geldikkkk...erken dönmek zorunda kaldık nedeni Asrın tabiki! tutturdu babanemi istiyorum,arabalı yastığımı istiyorum diye burnumdan getirdi..zaten gelir gelmez babanede aldık soluğu onu da alıp bize geldik,gece bizde kaldı kadın yine şimdi zor kaçtı o gidince kıyamet kopuyor,çok bunaldım,babaneyi görünce acayip şımarıyor söz dinlemiyor,her istediğini yaptırıyor bize..
ben de iyiki gitmişim Eskişehire arkadaşım yanlız ve çokkk acemiydi,süt gelmiş ama göğüsler tıkanıktı ,bebeğin altını değiştirmekten,giydirmekten bi haberdi..bebişin hiç birşeyin yoktu vs..ilk gün zaten sürekli göğüs masajı yaptım,sıcak havlu kompleksi falan biri açıldı silikonsuz emmesini sağladık ama çok zor oldu bebek sürekli uyuyordu ve emmeye hali yoktu,ufacıktı(2700gr) hiç o kadar minik bebek görmemiştim ben de daha önce asrından sonra çok tuhafıma gitti..neyse en son herşeyi öğrettim,yemeklerini falan yaptım,bebek için alışveriş yaptım,içim rahat döndüm..inşallah bi an önce toplar kendine gelir çünkü cidden çok minicik yavrum benim..
Asrın da da çok kıskandı beni,sevgi arsızı oldu orda biz bebekle uğraştıkça hırçınlaştı,ilgi çekmek için ne yapacağını şaşırdı..dururp durup ben seni çokk seviyorum annecim diyip sarılıp öptü beni(normalde o kadar dile getirmez)anladım ki daha bizim için erken biraz daha zamanı var hala küçük,kaldıramaz kardeş falan..
neyseee gelelim sadede ben şimdi gittim ya hani lohusa bakmaya ona yemekler,tatlılar falan yaptım veee beraber yedikkk..:78: sonuç mu? 70.5 gördüm bugün çok üzgünüm o kadar uğraş ver sonra 2 günde hoppp hepsini geri al adil mi yaaa? niye bizim metabolizmalar herşeyi hemen yakan cinsten değil?
Takımca cidden çok boşladık bir şey yapmalıııı! yemek resmi çekme fikri güzel ama herkesin yapabileceğini sanmıyorum zahmetli yani..
Slm kızlar biz geldikkkk...erken dönmek zorunda kaldık nedeni Asrın tabiki! tutturdu babanemi istiyorum,arabalı yastığımı istiyorum diye burnumdan getirdi..zaten gelir gelmez babanede aldık soluğu onu da alıp bize geldik,gece bizde kaldı kadın yine şimdi zor kaçtı o gidince kıyamet kopuyor,çok bunaldım,babaneyi görünce acayip şımarıyor söz dinlemiyor,her istediğini yaptırıyor bize..
ben de iyiki gitmişim Eskişehire arkadaşım yanlız ve çokkk acemiydi,süt gelmiş ama göğüsler tıkanıktı ,bebeğin altını değiştirmekten,giydirmekten bi haberdi..bebişin hiç birşeyin yoktu vs..ilk gün zaten sürekli göğüs masajı yaptım,sıcak havlu kompleksi falan biri açıldı silikonsuz emmesini sağladık ama çok zor oldu bebek sürekli uyuyordu ve emmeye hali yoktu,ufacıktı(2700gr) hiç o kadar minik bebek görmemiştim ben de daha önce asrından sonra çok tuhafıma gitti..neyse en son herşeyi öğrettim,yemeklerini falan yaptım,bebek için alışveriş yaptım,içim rahat döndüm..inşallah bi an önce toplar kendine gelir çünkü cidden çok minicik yavrum benim..
Asrın da da çok kıskandı beni,sevgi arsızı oldu orda biz bebekle uğraştıkça hırçınlaştı,ilgi çekmek için ne yapacağını şaşırdı..dururp durup ben seni çokk seviyorum annecim diyip sarılıp öptü beni(normalde o kadar dile getirmez)anladım ki daha bizim için erken biraz daha zamanı var hala küçük,kaldıramaz kardeş falan..
neyseee gelelim sadede ben şimdi gittim ya hani lohusa bakmaya ona yemekler,tatlılar falan yaptım veee beraber yedikkk..:78: sonuç mu? 70.5 gördüm bugün çok üzgünüm o kadar uğraş ver sonra 2 günde hoppp hepsini geri al adil mi yaaa? niye bizim metabolizmalar herşeyi hemen yakan cinsten değil?
Takımca cidden çok boşladık bir şey yapmalıııı! yemek resmi çekme fikri güzel ama herkesin yapabileceğini sanmıyorum zahmetli yani..
bana uyar yemek resmi çekmek yarından itibaren başlıyorum ve albüm yapacağım oraya koyacağım fotoları ve bende sabitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?