• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

depresyona girecek ne var canım ,sıkma kendini ..bak ne güzel bir ailen bir evladın var..biz kadınlar ara ara giriyoruz bu deresyona :31: eğer seninkide benimki gibi anlık depresyonsa sorun yok :)
keşke bende bişey yiyemesem :( benim iştahım felaket bugünlerde :78: ama en azından akşamı hafif atlatmayı planlıyorum..
çok bunaldım artık bilemiyorum cnm hayırlısıyla bir taşınsaydım ardında bir tatil kendime gelirdim o zman

taşınmak eminim iyi gelecektir..yaşadığın ortam çok önemli bence ..umarım gönlüne göre olur herşey :)
eşim akşamları eve gelebilse belki tadilat yaptırım 1 sene daha katlanırdım cnm eşimde hafta 1 yada 2gün evde
evde kötü olunca bunalıma girdim hem yalnızlık hem evin durumu bunalttı iyice bu aralar bunalımdayım günler geçmiyo.doğru düzgünkafa dengi bir arkadaşta yok hapishanede gibiyim hiç değilde dışarıda komşum falan olur

selam kizlar ben yine menü felan paylasamiyacam inanin sabah bir dilim ekmegi zor yedim
doktora gittim ve bogazim komple iltihaplanmis antibiyotik kullaniyorum :(((

batuhanım çok geçmil olsun cnm çocukla hasta olmak çok zor yatmıyorsun yatamayınca da iyileşemiyorsun allah şifa versin cnm

cok sagol canim benim

Slmmmmmm
herkes metabolizmayı şaşırtma amacında sanırsam :)))
valla bende de kaçamak var 2tavuk burger(biri oğlumun yemedi:)) zaten hep bundan kilo alıyorum) üzerine de bardak da soslu dondurma..:78:
ben hala gidemedim bugün yola çıkacaktık ama bilet bulamadık trende o kadar da hazırlanmıştık sinir oldum eve geri döndük yarın sabah inşallah! gidelim de bir bebek kokusu çekelim içimize..ayyy özlemişim yaaa dün gece oğlumun bebeklik tulumlarını falan çıkardım arkadaşıma götürcem o kadar yıkayıp kaldırmış olsam da sinmiş resmen o sütlü melek kokusu bir çektim bir çektim içime..
bebek mi istiyorum ne???:69:
Oğlumun herşeyini saklamıştım 2. gelirse diye ama vazgeçtim arkadaşıma vereceğim olur da bir bebek daha istersem alırım artık yeniden hem belki kız olur giydiririm cici cici,rengarenk!

Batuhanım çok geçmiş olsun canım çocukla hastalık nedir bilirim o yüzden Allah kolaylık versin ,acil şifalar canım..(bu arada resmimi sormuşsun ya evet mart başı düğünde çekilen fotom yani şimdiki halim)...kızlar bende resim ekledim bir sürü farklı farklı zamanlarda ben deniz :))
amaaaa ben kendimi bugünlerde kocamannnn hissediyorum tartı da tam bozulacak zamanı buldu,tartılamıyorum sanki 2-3 kilo almış gibiyim,psikolojik mi,ödem mi var anlamadım valla..
ama yaz geliyor bayanlarrrr! şimdi kilo vermenin tam zamanı verdik verdik yoksa dondurmalar,tişörtler bir çıksın olduğumuz gibi yerimizde sayarız benden söylemesi..

bi şeyler mi yapsak bilmiyorum motive edici..???

cok syk olmusun canim benim ayrica dileklerin icinde sagol canim

slm kızlar
bugün canım sıkılıyo yine
sanırım depresyona girdim ben:14:
diyetim 2 gündür iyi benim
hele bugün pek bişey yiyemedim

kiz ne isin var depresyonda cik hemen geri sirkelen kendine gel
insallah yakin zamanda hem tasinir hemde tatile gidersin ohhhhhhh mis olur mis

ayrica alinti yapmadigim ve gecmis olsun dileklerini ileten herkese tesekkür ediyorum

slm kızlar
bugün canım sıkılıyo yine
sanırım depresyona girdim ben:14:
diyetim 2 gündür iyi benim
hele bugün pek bişey yiyemedim

ne depresyonu yaaww hiç yakışıyomu bu söz sana :50::50::50:sağlğın sıhatin iyi lsun güzelim boşşveeer salla gitsin gerisi ilo vermek flan bunlar işin gırgırı sağlık olsun ev aşk iş hepsi gelip geçici ama sağlık gibisi yok anlık bunalımlar bunlar atlatırsın inş keşke yakın olsak arkadaş olurduk biribirimize sen üzme kendini herşey çok güzel olacak inş:3::3::3::3:

ne depresyonu yaaww hiç yakışıyomu bu söz sana :50::50::50:sağlğın sıhatin iyi lsun güzelim boşşveeer salla gitsin gerisi ilo vermek flan bunlar işin gırgırı sağlık olsun ev aşk iş hepsi gelip geçici ama sağlık gibisi yok anlık bunalımlar bunlar atlatırsın inş keşke yakın olsak arkadaş olurduk biribirimize sen üzme kendini herşey çok güzel olacak inş:3::3::3::3:[/QUOT

benim yerimde başkası olsa tımarhanelik olmuştu tüm kış kapalı hücre içinde geçti sanki eşim gelene kadar günlerce insan yüzü görmedim.neyseki havalar düzeliyo az kaldı inş.hakkımızda hayırlısı olsun

sabah
biraz sucuklu yumurta,
1.5 dilim ekmek
beyaz peynir 30 gr
öğlen
2 tane activia çilekli
akşam
1 kase mercimek çorbsı
1dilim k.ekmeği
salata
şimdi
ayran 20 gr kaju
toplam 1386 kl

30 dk bisiklet,5 dk twist,kalça egzersizi yoplam 40 dk

Son düzenleme:
menüm

[1] Simit 0.5 ADET 137.5
[2] Pınar Üçgen Peynir Light 2 12.5 gr 40.6
[3] Kuru kayısı 4 adet 72
[4] kuru incir 1 adet 51
[5] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[6] Domates Soslu Makarna 0.5 porsiyon 166
[7] Mantar Sote 0.5 PORSİYON 49
[8] Kuru kayısı 4 adet 72
[9] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
[10] Kars kaşarı 30 GRAM 124.5
[11] Elma 1 ADET 60
Toplam : 1004.6 kal.

Makarna (haşlanmış) 200 GRAM 276 276
[2] Çay (şekersiz) 1 LİTRE 10 10
[3] Şeker (küp) 0.5 ADET 9.75 9.75
[4] Şehriye Çorbası 0.3 PORSİYON 34.5 34.5
[5] Kıymalı Karnıbahar 0.2 PORSİYON 37.4 37.4
[6] Nohut yemeği 0.5 PORSİYON 212.875 212.875
[7] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 68
[8] Kraker 10 GRAM 45 45
[9] Süt 0.1 LİTRE 68 68
[10] Cornflakes 65 GRAM 250.9 250.9
[11] Kuru Üzüm 1 YEMEK KAŞIĞI 19 19
[12] Domates 1 ADET 14 14
[13] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9 86.9
[14] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4 51.4
[15] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
Toplam : 1238.725 kal.

Spor 1 saat yürüyüş:17:

kızlar ben geldim utanarak sıkılarak
pek diyet modunda değildim bugüne kadar :63:ama bugün tekrar başladım kaç gündür uğrayamıyorum çünkü mahjongg isimli oyunun bağımlısı olmuş durumdayım bide müziğe tutuldum yine dönüp dönüp dinliyorum tabi tek kelime yazmaya fırsat bulamıyorum bir kez daha oynayım derken kaç günlerdir 5ler yatıyorum 12 de kalkıyorum :53: bugün diyete dönmüş gibi bişey yaptım bakın bakalım ne durumda:27:

sabah
2 dilim ekmek , 5 zeytin , yağda 1 yumurta domatesli peynirli

öğlen

1 por. bulgur , 3 kaşık yoğurt

50 dk. yürüyüş + 25 dk. aletlerde

sonuç boynum ve kollarım ağrıyor

amma hamlaşmışım yaa:27::27:

ya o kadar moralim bozukki hala regl olmadım şişim onun yüzünden pantolon patlıcaktı neredeyse dar gelen pantalon ve giyemedim dolayısıyla morenman eksilerdeyim:25:26-27 civarı olmalıydı ne kadar oldu ya offfffffffffffffff patlıcam sinirimden

Son düzenleme:
Back