Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugün sabah
2 dilim ekmekten yapılmış karışık 1.5 tost
10 tane zeytin
arada
1 activia çilekli
öğlen
0.5 porsiyon sucuklu yumurta 1 dilim k.ekmeği
akşam
3 bardak ayran,1 tane küçük ince hamurlu pizza
toplam 1500 kl

45 dk bisiklet,10 dk twist,kalça egzersizi toplam 60 dk spor

bende motive düşüklüğü yerlerde ve yeme durumumu aşırı abartmış durumdayım bırakın kilo vermeyi kesin aldım o yüzden tartıya bile çıkmak istemiyorum galiba havalardan herkesin morali bozuk.. benimse son 10 gün sonra arkadaşımın nikahı var nasıl fit olucam o güne kadar bu iştahla bilmiyorum
ayşecim sen toparladın ne güzel bu arada altın çilek zararlı bir ürün değil dimi canım iyice araştırdın mı?
yarın annemlere gelecek o yüzden yine bir şey yapamam ama perşembe günü hem spor hemde diyete devam az kaldı nikaha..
acaba şu son 10 günde akşamları sadece 1 tabak çorba mı içsem en azından karnım şiş olmaz???

papatyacım araştırcım cnm kötü bişey duymadım.bende güzel sürdürüyordum ama akşam cips yedim bir paket.takım yerli yerinde olsaydı eminim direnirdim yemezdim hadi kızlar toparlanalım artık lüften daha çok paylaşım dünden beri bir bakın hiç paylaşım yok yada bıraktıysak diyeti kapatalım gidelim takımı

günaydın ayşecim yarın bildirim günü bakalım uğrayan olacakmı belkide herkes sadece kendi takıma girmiyor zannediyordur biraz önce kalktım ben bi max yedim daha bişi yemedim bulaşıklar var yıkayım o zaman yerim bişeyler:86:

sabah sabah içinmi yandı kıss :) aç karnına hüpletmişsin max ı neysse afiyet olsun :) kahvaltıyı hafif tut emi ...
kızlar takıma neler oluyo ?? hepinizmi benim gibi cozuttnuz .. hani nerde kaptanımız ? nerde xetrax,elif ??

kızlar ben bugün yeniden dönüyorum diyetime hergün yürüyüş yapmayı da planlıyorum .bakalım neler olacak şu 2 ay içinde

su ara takim baya salladi ama toparlanacaktir eminim
ben bu sabah ancak biseyler yiyebildim artik 1 hafta sonunda
1 bardak ca sekersiz
birde tost yedim cok mutluyum :))))
tartiya ciktim dayanamadan bu sabah veee 2.5 kilo vermisim ama keske hasta olmasaydimda bukadar vermeseydim 1 haftadir öldüm öldüm dirildim resmen

Canimcigim burdayim Bende diyetime geri dönüyorum. Biraz önce alisveristen geldim. Kendime 15euroluk salata ve sebze almisim Kuru seyler yiye yiye icim kurudu disim kurumadi Söyle miss gibi corba ,salata filan yemek istiyorumm.. Spor yapabilsem bir de keske yaa... Evimin altinda spor merkezi acildi bayanlar icin... 8 -21 arasi hocalarda var.. nasil egzersiz yapabilecegini ögretiyor... Keske vaktim olsaa yaaa tam aradigim sey ayagimin dibine geldi.. simdilik beslenme düzensizligimi düzeltmekle yetinecegim galiba..

evet yarın bildirim günü ben bugün regl oldum kg sabitti sabah

Aysecigim ne cok benzerliklerimiz var bizim..kocum benim bende regl oldum bugün Tartiya cikmamaya bahane ariyordum regl olunca pek sevindim ne yalan söyleyeyim

batuhanım çok geçmiş olsun dilerim bidaha bu denli hastalanmazsın..ama ne güzel kilo vermişsin bendemi hasta olsam napsam acep

ayşecim regl olmana rağmen kilon sabitse vermişsin demektir
benimde eli kulağında 2 güne kalmaz :)

xetrax ım hoşgeldin çok güzel bir alışveriş olmuş senin için :) afiyet olsun şimdiden..
spora gelince insan ha deyince imkan bulamıyo benimde ufaklığım olmasa giderdim ama gidemiyorum..ne yapalım azcık daha büyümesini beklicem sende zaman buldukça yap bişeyler..

Aysecigim ne cok benzerliklerimiz var bizim..kocum benim bende regl oldum bugün Tartiya cikmamaya bahane ariyordum regl olunca pek sevindim ne yalan söyleyeyim

heheheben stres yapınca bu ara erken oldum koçum benim
kızlar bugün markafoniden ayakkabı aldım pembe dolaba resmini ekldedim bakın bakalım beğenecek misiniz. kızamada flodan ayakkabı aldım iyice dadandım bu netten alışverişe icat edenden Allah razı olsun

arad kaçamaklar yapıyorum ama demekki arada vucudu şaşırtmak lazımsporu da aksatmıyorum form çayıda süper zaten onların etkisi ödem falan kalmıyo form çayı içince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…