hem kapsül hemde yanında kuru meyvesi var çğün aralarında 2-3 tane meyvesinde yemek etkisini arttırıyormuşinşallah fayda eder senini kapsül mi:26::26:
günaydın ayşecim yarın bildirim günü bakalım uğrayan olacakmı belkide herkes sadece kendi takıma girmiyor zannediyordur biraz önce kalktım ben bi max yedim daha bişi yemedim bulaşıklar var yıkayım o zaman yerim bişeyler:86:
sabah sabah içinmi yandı kıss :) aç karnına hüpletmişsin max ıneysse afiyet olsun :) kahvaltıyı hafif tut emi ...
kızlar takıma neler oluyo ?? hepinizmi benim gibi cozuttnuz ..hani nerde kaptanımız ? nerde xetrax,elif ??
kızlar ben bugün yeniden dönüyorum diyetimehergün yürüyüş yapmayı da planlıyorum .bakalım neler olacak şu 2 ay içinde
evet yarın bildirim günü ben bugün regl oldum kg sabitti sabah
batahancım atlaşmışsın sonunda cnm
Aysecigim ne cok benzerliklerimiz var bizim..kocum benimbende regl oldum bugün Tartiya cikmamaya bahane ariyordum regl olunca pek sevindim ne yalan söyleyeyim
arad kaçamaklar yapıyorum ama demekki arada vucudu şaşırtmak lazımbatuhanım çok geçmiş olsundilerim bidaha bu denli hastalanmazsın..ama ne güzel kilo vermişsin bendemi hasta olsam napsam acep
ayşecim regl olmana rağmen kilon sabitse vermişsin demektir
benimde eli kulağında 2 güne kalmaz :)
xetrax ım hoşgeldinçok güzel bir alışveriş olmuş senin için :) afiyet olsun şimdiden..
spora gelince insan ha deyince imkan bulamıyobenimde ufaklığım olmasa giderdim ama gidemiyorum..ne yapalım azcık daha büyümesini beklicem sende zaman buldukça yap bişeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?