• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam hanımlar :16:
Nasılsınız, keyifler nasıl, diyetler ? :)
Benim diyet iskender, tatlı vs derken çoktan gitti :1:
2 verip 5 alıyorum, halim kötü :31:
ben de dün bozdum alşam 2 küçük pizza yedim
takımda paylaşım az olunca insan çok kolay bozuyor diyeti bakalım bugün bozmam ini. şimdilik ii gidiyor
sen neler yaptın

İnsan paylaşım yapmayınca, paylaşım yapsan da birileri olmayınca kolaylıkla bozabiliyorsun maalesef :31:
Ama kaçamağın o kadar büyük değil yine de :)
Ben de fazlasıyla doyurdum midemi, ama en kötüsü tekrar diyet yapasım da gelmiyor :52:

ben de dün bozdum alşam 2 küçük pizza yedim
takımda paylaşım az olunca insan çok kolay bozuyor diyeti bakalım bugün bozmam ini. şimdilik ii gidiyor
sen neler yaptın

selam kizlar persembe gününden beri yatiyorum
bu sene okadar syk hasta oldumki anlatamam ya basim tutuyor yada migdem bu seferde persembe aksami bi sykma geldiki sormayin bi üsüdüm bi terledim bugün halen öyleyim ama agri kesici yutunca azda olsa kendime geliyorum ev nanay cocuklar desen gözümün icine bakiyor
persembeden beri migdem hic bisey almiyor esim kesin iki kilo verdin diyor:82:
ama hasta olmiyimde 2 kilo alim dedim bende okadar zorki hele cocuk olunca ;(((
yavas yavas kendime geiyorum sanki sizden özür diliyorum
takimda 9. olmus can sagligi olsun yapacak bisey yok umarim en kisa sürede tekrar toparlaniriz
ben 2 kilo vermissem takim bu hafta bi derece alir herhalde :52:

Slmmmmmm
herkes metabolizmayı şaşırtma amacında sanırsam :)))
valla bende de kaçamak var 2tavuk burger(biri oğlumun yemedi:)) zaten hep bundan kilo alıyorum) üzerine de bardak da soslu dondurma..:78:
ben hala gidemedim bugün yola çıkacaktık ama bilet bulamadık trende o kadar da hazırlanmıştık sinir oldum eve geri döndük yarın sabah inşallah! gidelim de bir bebek kokusu çekelim içimize..ayyy özlemişim yaaa dün gece oğlumun bebeklik tulumlarını falan çıkardım arkadaşıma götürcem o kadar yıkayıp kaldırmış olsam da sinmiş resmen o sütlü melek kokusu bir çektim bir çektim içime..
bebek mi istiyorum ne???:69:
Oğlumun herşeyini saklamıştım 2. gelirse diye ama vazgeçtim arkadaşıma vereceğim olur da bir bebek daha istersem alırım artık yeniden hem belki kız olur giydiririm cici cici,rengarenk!

Batuhanım çok geçmiş olsun canım çocukla hastalık nedir bilirim o yüzden Allah kolaylık versin ,acil şifalar canım..(bu arada resmimi sormuşsun ya evet mart başı düğünde çekilen fotom yani şimdiki halim)...kızlar bende resim ekledim bir sürü farklı farklı zamanlarda ben deniz :))
amaaaa ben kendimi bugünlerde kocamannnn hissediyorum tartı da tam bozulacak zamanı buldu,tartılamıyorum sanki 2-3 kilo almış gibiyim,psikolojik mi,ödem mi var anlamadım valla..
ama yaz geliyor bayanlarrrr! şimdi kilo vermenin tam zamanı verdik verdik yoksa dondurmalar,tişörtler bir çıksın olduğumuz gibi yerimizde sayarız benden söylemesi..

bi şeyler mi yapsak bilmiyorum motive edici..???

Son düzenleme:
selam kizlar persembe gününden beri yatiyorum
bu sene okadar syk hasta oldumki anlatamam ya basim tutuyor yada migdem bu seferde persembe aksami bi sykma geldiki sormayin bi üsüdüm bi terledim bugün halen öyleyim ama agri kesici yutunca azda olsa kendime geliyorum ev nanay cocuklar desen gözümün icine bakiyor
persembeden beri migdem hic bisey almiyor esim kesin iki kilo verdin diyor:82:
ama hasta olmiyimde 2 kilo alim dedim bende okadar zorki hele cocuk olunca ;(((
yavas yavas kendime geiyorum sanki sizden özür diliyorum
takimda 9. olmus can sagligi olsun yapacak bisey yok umarim en kisa sürede tekrar toparlaniriz
ben 2 kilo vermissem takim bu hafta bi derece alir herhalde :52:

Canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanırsın inşallah

Kızlar günaydın benimde motivasyon yerlerde bu ara haftasonu olunca deli gibi yemek istiyorum yaaaa ne olaca bu halimiz :50::50:

günaydın kızlar

günaydın ayşe'cim ..
haftasonu uğrayamadım ,merak etim sizi :)
ama zaten ayşecikten başka uğrayanda olmamış gibi :( ben bu hafta diyetii çok fena boşladım :18:pizzalar,içli köfteler,baklavalar ,dondurmalar havada uçuştu :59: bu hafta kesin + çıkıcam,reglde çok yaklaştı :( ne yapıcam,nasıl motive olucam bilemiyorum :53:

Günaydin canim arkadaslarim... En son dogum günüm oldugunu söyledim ciktim daha da görünemedim.Malesef yine cok yogun gecti günlerim.. Dogum günümü kutlayan herkese cokk tesekkür ederim... Takim olarak cöktük galiba :43: Kimsenin diyeti iyi gitmiyor neler oluyor hepimize yaaaa :43: Bugün pazartesi yeniden toparlanmaya calisacagim.. Umarim herkes biran evvel kendine gelir diyetine döner :59:

offf bende sizin gibi verdiklerimi geri aldım galiba bu ne ya uruz senin gibi bi ileri bi geri sayıyorum:52:
sıkıldım ya galiba benim bünyem aldığı kiloları geri veremiyor kıyamıyor galiba :62: sürekli sürekli yemek istiyorum ama hep abur cubur :32: 1 haftadır su da içmiyorum.. biri bizi dürtsün artık :35:
çocuk bakmayıda bıraktım yine düzenim değişti ve artık daha çok boş vaktim var :66:

slm kızlar
bugün canım sıkılıyo yine
sanırım depresyona girdim ben:14:
diyetim 2 gündür iyi benim
hele bugün pek bişey yiyemedim

depresyona girecek ne var canım ,sıkma kendini ..bak ne güzel bir ailen bir evladın var..biz kadınlar ara ara giriyoruz bu deresyona :31: eğer seninkide benimki gibi anlık depresyonsa sorun yok :)
keşke bende bişey yiyemesem :( benim iştahım felaket bugünlerde :78: ama en azından akşamı hafif atlatmayı planlıyorum..

Back