çok bunaldım artık bilemiyorum cnm hayırlısıyla bir taşınsaydım ardında bir tatil kendime gelirdim o zmandepresyona girecek ne var canım ,sıkma kendini ..bak ne güzel bir ailen bir evladın var..biz kadınlar ara ara giriyoruz bu deresyonaeğer seninkide benimki gibi anlık depresyonsa sorun yok :)
keşke bende bişey yiyemesembenim iştahım felaket bugünlerde :78: ama en azından akşamı hafif atlatmayı planlıyorum..
çok bunaldım artık bilemiyorum cnm hayırlısıyla bir taşınsaydım ardında bir tatil kendime gelirdim o zman
eşim akşamları eve gelebilse belki tadilat yaptırım 1 sene daha katlanırdım cnm eşimde hafta 1 yada 2gün evdetaşınmak eminim iyi gelecektir..yaşadığın ortam çok önemli bence ..umarım gönlüne göre olur herşey :)
batuhanım çok geçmil olsun cnm çocukla hasta olmak çok zor yatmıyorsun yatamayınca da iyileşemiyorsun allah şifa versin cnm
Slmmmmmm
herkes metabolizmayı şaşırtma amacında sanırsam :)))
valla bende de kaçamak var 2tavuk burger(biri oğlumun yemedi:)) zaten hep bundan kilo alıyorum) üzerine de bardak da soslu dondurma..:78:
ben hala gidemedim bugün yola çıkacaktık ama bilet bulamadık trende o kadar da hazırlanmıştık sinir oldum eve geri döndük yarın sabah inşallah! gidelim de bir bebek kokusu çekelim içimize..ayyy özlemişim yaaa dün gece oğlumun bebeklik tulumlarını falan çıkardım arkadaşıma götürcem o kadar yıkayıp kaldırmış olsam da sinmiş resmen o sütlü melek kokusu bir çektim bir çektim içime..
bebek mi istiyorum ne???
Oğlumun herşeyini saklamıştım 2. gelirse diye ama vazgeçtim arkadaşıma vereceğim olur da bir bebek daha istersem alırım artık yeniden hem belki kız olur giydiririm cici cici,rengarenk!
Batuhanım çok geçmiş olsun canım çocukla hastalık nedir bilirim o yüzden Allah kolaylık versin ,acil şifalar canım..(bu arada resmimi sormuşsun ya evet mart başı düğünde çekilen fotom yani şimdiki halim)...kızlar bende resim ekledim bir sürü farklı farklı zamanlarda ben deniz :))
amaaaa ben kendimi bugünlerde kocamannnn hissediyorum tartı da tam bozulacak zamanı buldu,tartılamıyorum sanki 2-3 kilo almış gibiyim,psikolojik mi,ödem mi var anlamadım valla..
ama yaz geliyor bayanlarrrr! şimdi kilo vermenin tam zamanı verdik verdik yoksa dondurmalar,tişörtler bir çıksın olduğumuz gibi yerimizde sayarız benden söylemesi..
bi şeyler mi yapsak bilmiyorum motive edici..???
slm kızlar
bugün canım sıkılıyo yine
sanırım depresyona girdim ben
diyetim 2 gündür iyi benim
hele bugün pek bişey yiyemedim
slm kızlar
bugün canım sıkılıyo yine
sanırım depresyona girdim ben
diyetim 2 gündür iyi benim
hele bugün pek bişey yiyemedim
ne depresyonu yaaww hiç yakışıyomu bu söz sanasağlğın sıhatin iyi lsun güzelim boşşveeer salla gitsin gerisi ilo vermek flan bunlar işin gırgırı sağlık olsun ev aşk iş hepsi gelip geçici ama sağlık gibisi yok anlık bunalımlar bunlar atlatırsın inş keşke yakın olsak arkadaş olurduk biribirimize sen üzme kendini herşey çok güzel olacak inş [/QUOT
benim yerimde başkası olsa tımarhanelik olmuştu tüm kış kapalı hücre içinde geçti sanki eşim gelene kadar günlerce insan yüzü görmedim.neyseki havalar düzeliyo az kaldı inş.hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?