• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menüm

Kahvaltı 180 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
pınar üçgen peynir (light) 12.5gr 2 ad. 40 cal.
Öğle Yemeği 488 cal.
nohut yemeği 0.5 por. 176 cal.
pirinç pilavı 0.5 por. 160 cal.
danone doğal yoğurt 200 gr. 152 cal.
İkinci Ara Öğün 86 cal.
kellogs k-bar çikolatalı 1 ad. 86 cal.
Akşam Yemeği 363 cal.
tavuk (Izgara) 150 gr. 198 cal.
ayran 1.5 bard. 105 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
TOPLAM KALORİ 1117 cal.

Son düzenleme:
Canim arkadaslarim öncelikle tüm yazilanlri okudum... Hizlica sirasiyla cevaplarimi yazayim :1:

Aysecigimmm albümümü özel yaptim . sadece arkadaslarim görebiliyor... Tesekkür ederim güzel yorumun icin canimm..

Gülsenimm güzel yorumun icin sanada cok tesekkür ederim hayatim.. Seyyy... Hadi bana sarilsana.. dogum günümü kutlaa hadi :52::52: güzel dileklerine ihtiyacim var :54:

Papatyam canim cok güzelsin sende yaaa.. masallah kizlar bizim takimin adini 8. takim yerine fistuk kizlar takimi yapsak mi ne? :52:

Ve son olarak beni bu hafta ayni kiloda gecermisin kaptanim.. kilo veremedim malesef :59: ( hedefimde bugünde istedigim kiloda olmak vardi ama kismet degilmis ne yapalim :59: )

simdi cikmam gerekiyor kizlar.. arkadaslar bir yere davet etti ,yetismem gerek . Hepinizi seviyorum.. kendinize iyi bakin..

Aaaaa unutmadan batuhanim cok tebrik ederim canim cok iyi kilo vermissin. kilo veren diger arkadaslarimi da tebrik ederim. :34:

cok tesekkür ederim canim ayrica dogum günün kutlu olsun nice senelere insallah tabiki zayif olarak :)))

uruzum kaptanim nerelerdesinnnnnnnn :(((

papatya ve elifcim cok güzelsiniz ya nerenize zayiflayacaniz daha anlamadim
sizin kadar olsam koyverirdim :))))))))))))

sağol canım ama koyverdim diye 10 kilo aldım zor tuttum kendimi zaten kilo vermek kolay ama koruyabilmek zor :23: inşallah en kısa zamanda sende istediğin kiloya ulaşırsın :16:

papatya ve elifcim cok güzelsiniz ya nerenize zayiflayacaniz daha anlamadim
sizin kadar olsam koyverirdim :))))))))))))

çok teşekkür ederimm :17::78: ama inan hiç dışardan göründüğü gibi değil o yağcıklar dalga dalga dalgalanıyor beni benden alıyor..:35: 4 kilo daha versem daha veremk istemiyorm zaten. ama.. ah o 4 kilo... hedefe yaklaştıkça azim de azalıyo malesef..

zaten gececiydim bu gece hepten uyku kalmadı heyecandan kızlar..
üniversiteden ev arkadaşım aslında en yakın dostum hamileydi ve son ayındaydı yarın da esk den bana geleceklerdi bebek için alışveriş yapacaktık beraber (o çalıştığı için ve acemi olduğu için herşeyi bana bırakmıştı vs..) yani bebeğin daha hiç bir şeyi yok..amaaaa az önce aradı ve doğum başlamış hastanedeymiş şimdi meraktan ve heyecandan ölüyorum yanında olmalıydım,doğuma ben de girecektim doğum fotoğrafçılığı yapacaktım lafta..
ama bebeğimiz beklememiş..hep ona hazırlıklı ol çantanı hazırla dedim beni sallamadı şimdi ne yapacak allah bilir..bakalım yarın yada haftasonu oğlumu da alıp gidicem eskişehire artık bizim kız acemi bebekler hakkında hiç bir bilgisi yok bi uzman lazım yanına :))
bu gece sabah olmaz ban artık...

8. TAKIM 201. HAFTA

handerya ( 70,0 / 69,8 / 0,2 / 0,28 % )
sevgilim_benim ( 59,3 / 58,7 / 0,6 / 1,01 % )
xetrax ( 64,0/ 64,0 / 0,0 / 0,0 %)
papatya89 ( 60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,0 % )
nuvanda ( 58,1 / 58,0 / 0,1 / 0,17 % )
gulsenbasak ( 72,0 / 72,0 / 0,0 / 0,00% )
batuhanim ( 91,6/ 90,2 / 1,4 / 1,53 % )
AySeCeYLin ( 63,8 / 63,2 / 0,6 / 0,94 %)
elif190 ( 62,2/ 61,9 / 0,3 / 0, 48% )
lamamma ( 84,7 / 84,2 / 0,5 / 0,59 %)
haticekar (60,7 / 60,5 / 0,2 / 0,33 %)
gerbera1987 (83,7 / 83,6 / 0,1 / 0,12 %)
uruz (74,8 / 75,0 / -0,2 / -0,27 % )

TOPLAM KİLO (904,9 / 901,1 / 3,8 / 0,42 % )

Selam hanımlar :)

Uzun zamandan beri çok fazla gelip yazma imkanı bulamyorum ama gerçekten yoğunum :31:
Bu sabah yüzümü gözümü yıkamadan gelip bilgisayarın başına oturdum çünkü listeyi hazırlamayı unutmuşum :52:
Liste hazırlanmadığında takımın kapanması söz konusu olabiliyormuş, öyle korktum ki :52::52:
Bugün işe 20-25 dk geç gidicem, bana ders olsun :9:
Öptüm hepinizi, sevgiler :16:

Selam hanımlar :)

Uzun zamandan beri çok fazla gelip yazma imkanı bulamyorum ama gerçekten yoğunum :31:
Bu sabah yüzümü gözümü yıkamadan gelip bilgisayarın başına oturdum çünkü listeyi hazırlamayı unutmuşum :52:
Liste hazırlanmadığında takımın kapanması söz konusu olabiliyormuş, öyle korktum ki :52::52:
Bugün işe 20-25 dk geç gidicem, bana ders olsun :9:
Öptüm hepinizi, sevgiler :16:

Fedakar kaptanımız ellerine sağlık

zaten gececiydim bu gece hepten uyku kalmadı heyecandan kızlar..
üniversiteden ev arkadaşım aslında en yakın dostum hamileydi ve son ayındaydı yarın da esk den bana geleceklerdi bebek için alışveriş yapacaktık beraber (o çalıştığı için ve acemi olduğu için herşeyi bana bırakmıştı vs..) yani bebeğin daha hiç bir şeyi yok..amaaaa az önce aradı ve doğum başlamış hastanedeymiş şimdi meraktan ve heyecandan ölüyorum yanında olmalıydım,doğuma ben de girecektim doğum fotoğrafçılığı yapacaktım lafta..
ama bebeğimiz beklememiş..hep ona hazırlıklı ol çantanı hazırla dedim beni sallamadı şimdi ne yapacak allah bilir..bakalım yarın yada haftasonu oğlumu da alıp gidicem eskişehire artık bizim kız acemi bebekler hakkında hiç bir bilgisi yok bi uzman lazım yanına :))
bu gece sabah olmaz ban artık...

Canım hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün :nazar::nazar: bizim adımıza da kokla miniği

Back