Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kavak yelleri
maalesef öyle tatlım

börek yaptım önrendim bugün ne komik demi bu yaşta anca ee napayım ihtisasım ev yemekleriydi böreğe yükseldim cuma günü denemelik küçük d börekler yapıp dolaba atacağım ama bugünkileri yedim cezanıza razıyım böyle ipin ucunu yakalayamıcam sanırım bi toparlayın beni kızlar ya bide film izlicem çalgı çengi arkadaşlarım çok met etti ya sonra yı izlicem bide

sizin önereceğiniz filmler varmı tür hiç farketmez alt yazılı da olur gece için

ay bide can arkadaşımla konuştum msnden temmuzda geleceklermiş bari 6lı rakamlara düşsem:83: kendisi doğum yaptı 50 kilo deli ediyor beni ama nesse bir kez yüzünü göreyim oturup konuşayım 2 kelime o da yeter bana inş. işe girerimde altın alırım bide ama giremezsem çok üzülürüm hem istediğimi alamadığım için hemde evde oturmaktan bıktığım için

cnm ya bende çok kızarım öylelerine maalesef çocuk dediğin durdan sustan anlamalı ayy misafirler vardı biliyorsunuz 8 kişilerdi biride çocuktu 5 yaşında kız herşeyi alır oynar sonra yerine koyardı yetiştirme tarzıyla alakalı

teşekkür ederim canım.ben de çok beğendim doğal durdu gerçekten.
ben de seni merak ediorum ama

ayşecim bende beğendim saç rengini benim saç rengimde senin şimdiki saçının bir ton açığı :)
hıı laf aramızda bende xetrax ımı çok merak ediyorum :) eminim oda sizler gibi çok güzeldir

aslında ben hepinizi merak ediyorum 8.takımdakiler tam fıstık cnm
cnm hemen bir form çayı alıp iç ödem falan kalmıyor hiç

bugün arkadaş gelecek yoğurtlu makarna salatası,milföy,kek yaptım

Aysemm..gülsenim.. malesef öyle sandiginiz kadar güzel bir kiz degilim. Kendimi piyasaya cikarmak istemezdim ama madem merak ettiniz sizi kiramam, iki resim ekledim. Bu resimlerimi belki daha önce de görmüssünüzdür avatarim olarak.. Boydan bir fotograf bulamadim. Bilgisayarimdaki tüm bilgileri usb ye atmistim . Simdi yorgun argin Usb i bulup ,oradan resim cikarip eklemeye ne yalan söyleyeyim üsendim He ayrica disarda basörtülü biriyim ben. Örtülü olan fotograflarim da var onlardan da eklerim bir ara

Aysecigim sacima boya kullanmiyorum uzun bir süredir. Bir ara cok renk degistirdim iyice yiprandi ,gücsüzlesti... simdi yaklasik bir yildir kendi dogal renginde duruyor. Yüz seklimi göresiniz diye resimleri ekledim. Daha iyi cekilmis boydan olan resimlerimle sizi sevindirecegim bir ara

Gülsencigim diyetime malesef hala özen gösteremiyorum. Atistirma menülerle atlatiyorum.. yarin ki tarti sonucunu merak ediyorum dogrusu

kaş göz yakıyo cnm ama daha net fotolar bekliyorum.demek kapalısın cnm ne güzel
ama albümü özel yapsaydın resim açık ya dışarıdan kimse görmesin cnm

bugün
sabah
3 dilim kızarmış t.buğ.ekmeği
30 gr peynir
1 yumurta
salatalık
öğlen
makarna salatası
1 milföy
1 minik dilm kek
akşam
0.5 porsiyon makarna salatası
şimdi kaju ve 1 bardak ayran
toplam 1430 kl
aralarda form çayı içtim
35 dk bisiklet 2 dk twist bugün hep ayaktaydım yoruldum spor bu kadarcık oldu ama hiç yapmamaktan iyidir

menüm

Kahvaltı 100 cal.
etimek light 2 dilim 60 cal.
pınar üçgen peynir (light) 12.5gr 2 ad. 40 cal.
Öğle Yemeği 566 cal.
taze fasulye - zeytinyağlı 0.5 por. 88 cal.
makarna - soslu 0.5 por. 168 cal.
Puding Çikolatalı Fındık Aromalı 1 por. 196 cal. :78:
danone doğal yoğurt 150 gr. 114 cal.
Akşam Yemeği 395 cal.
yumurta yağsız pişmiş 2 ad. 140 cal.
tulum peyniri 30 gr. 77 cal.
ayran 1 bard. 70 cal.
light ekmek 1 dilim 48 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
TOPLAM KALORİ 1061 cal.

fasulyeyi 1 porsiyona tamamlayabilirdin

selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir
bense bugün giremedigim icin özür dilerim gün boyu yatim desem yeri
bi aksam üstü makarna hasladim birde salata yaptim okadar
ama ben hic bisey yiyemedim bas agrisindan öldüm öldüm dirildim
esim gececi olmasa onu bile yapmayacaktim ama kiyamam ben ona :)))
simdi daha iyiym insallah yarin daha syk girmeye calisacam öpüyorum hepinizi

ayy sinir olurum öyle tiplere yaa benimde komşumuun kızı öyle ..geçen gün kızımın kitaplığını karıştırmak için sandelyeyi çekmiş önüne ne var ne yok boşaltmış..onlar eve gittiğinde kızımın odası savaş alanı gibiydi

iyi olmaya çalışıyorum etracım ya akşamları bir başlıyor öksürüğüm gece uyutmuyor yani bende senin gibi gece kuşu oldum ayrıca regl oldum bu hafta ümit yok kapalıymışsın çok sevindim canım bende kapalıyımmmm
arkadaşlarım geldi akşam kek poğaça yoğurtlu makarna patates salatası ek Allah ne verdiyse yedim

Elifim cok güzel düsünmüssün tatlim ama benim hic öyle aradaki farki gösterecek fotografim yok ki malesef

benmde tombişken boydan çekndğim bi fotom yok maalesef.. hep yarım fln... neyse artk zayf hallerimizi ekleriz.

ayrıca uruzu göremedk?? uruzuda çok merk etmekteyim şahsen.

bugün yedklerimide yazıym aradan çıksn oldkça saçma bir menü oldu...
yine geç kalktm
öğlen eminönünde balık salata kola

akşamda 1 browni intense bir paket ortaboy cips ve 1 bardak kola içtim.

oh elifcim yine dağıttık he :82:

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…