çok ucuz normal de 59 tl ama ben bu kutuyu görmedim daha önce, sahtesi çokmuş elifcim o yüzden güvenip alamam ben şahsen.benim alacağımın yanında çay değil kuru meyvesi var
Merhaba Elifcim,
Normalde fiyatı 59TL. Bende bu kutuyu görmedim daha önce. Kayınvalidemin kuzeni satıyor, onada getirdi baya indirimli kayınvalidemde satıyor şimdi. Ama yanında çayı yok. 35TL ye veriyor. Ama kuzeni 59TL ye satıyor. Baya karları var galiba bu işten. Belkide olabilir bu fiyat. İndirim sitelerine özel.
hepinize günaydın canlar
papatyacım seninde resmini çok beğendimgrubumuz özel toplanmış sanki :) hepinizin maşallahı var
kilo bildirmine gelince beni buhafta sabit geçin maalesef hala 72 :78:
sağol canım katılıyorum sana grubumuz fıstık kaynıyorbende sendenim canım 60.6 ama reglyim yinede kilo almadığıma sevindim
papatyacam maşallh sende çok şeker çıkmışsın çok tatlısın canım ama inceciksin neyine zayıflıyosun yaaaaaawww
evlilik insana yarıyor caaaanımmmteşekkür ederim canım evlenmeden önce 55 kiloydum şimdi yine ona yakın olmak istiyorum
evet ya bu hafta 2 gün kaçaklarım odu yaradı vallahaayşecim süpersin 600 gr gitmiş demek ki arada çozutmak lazımmış zayıflamak için
teşekkür ederim canım evlenmeden önce 55 kiloydum şimdi yine ona yakın olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?