Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Firsat

kızlar bakın ne buldm. ucuzmu normale göre acaba:26:

Merhaba Elifcim,

Normalde fiyatı 59TL. Bende bu kutuyu görmedim daha önce. Kayınvalidemin kuzeni satıyor, onada getirdi baya indirimli kayınvalidemde satıyor şimdi. Ama yanında çayı yok. 35TL ye veriyor. Ama kuzeni 59TL ye satıyor. Baya karları var galiba bu işten. Belkide olabilir bu fiyat. İndirim sitelerine özel.

Ben direk konuya cevap verdim kızlarcım. Hiç günaydın falan demeden

Hepinizin günü aydın olsun.

Bu haftada hiç gelemedim. Bu iki hafta okadar yoğun ve yorucu geçtiki. Bu tempoya yenik düştüm resmen. Yediğim birşey dokundu galiba. Hafta sonu hastanelik bile oldum resmen. Serum falan verdiler. Hala tam toparlayabilmiş değilim kendimi. Ama artık geldim.

Herkes cozutmuş durumda sanki Ben dikkat etmeye çalıştım, tabi 1lt lik serumdan sonrada. Dikkat falan yalan oldu resmen.

Burada olmak çok güzel. Özledim hepinizi

haticeccim seninki hangisi cnm link atabilir misin bir de mennun kaldın mı

hepinize günaydın canlar
papatyacım seninde resmini çok beğendim grubumuz özel toplanmış sanki :) hepinizin maşallahı var
kilo bildirmine gelince beni buhafta sabit geçin maalesef hala 72 :78:

sağol canım katılıyorum sana grubumuz fıstık kaynıyor bende sendenim canım 60.6 ama reglyim yinede kilo almadığıma sevindim

günaydın....biliyorsunuz kızlar bu hafta dikkat edecem diye söz vermiştim ve ettimde ama 2 günden beri bir şişlik bir şişlik canım acayip şekerli istiyor yarım elma yedim olmadı 1 piko 1 kornet dondurma 1çokanat gofret yedim akşam akşam eyvah dedim yarın 59 bulurum neyseki kilom 58 haftaya kaldım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…